Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Suncokreta2

    Znaš šta, najrađe bi se složila s tobom ali nemam na to pravo, jerbo se veselim šta su mi starcima apartmani puni i šta će i ovu godinu uspit pokrpat svije mižerje od mirovina. A mižerje su, opet zahvaljujući onima koji iznajmljuju na crno i masno naplaćuju svoje usluge ,a državi ne plaćaju porez. Možemo mi svi blatit po državi, imamo zašto, ali kad bi svi bili pošteni i uredno plaćali ono šta tribamo, kad nebi skrivali goste i prodavali sve živo na crno, možda bi i država imala više novaca za kanadere, za čišćenje i održavanje vatrogasnih prilaza za ovo i ono... Nešto je trulo u državi Hrvatskoj i Hrvati su u njoj truli- a to smo mi. Dok budemo grintali a nepošteno igrali nema nam spasa, neka baci kamen onaj ko nebi nešto za svoje učinio da je na nekom položaju... mic po mic i ode sve u prdac...

    avatar

    07.08.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • levant

    ista ti priča sa zagrebom kojeg toliko nevoliš.
    No ja ga slučajno volim.

    TKO će reć dosta, previše nas je. Nema garaža, nema mjesta.
    Zagreb je premali da bi sve primio!
    Zagreb nije smišljen da bi bio metropola.
    Sva mjesta koja su bila zelena sada su siva. Asfalt. Zbog nedostatka parkirnih mjesta.
    Park u kojem sam se igrala kao dijete pretvoren je u (park)iralište.
    I eto.
    Što smo htjeli to smo i dobili zar ne?
    :(
    A mene i tebe nitko nije ništa pitao.
    A i da slučajno je, tko zna što bismo odgovorile?

    avatar

    07.08.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • Day

    Odlično. Baš kad sam se vraćala s vikenda pričamo moj Đ.i ja kakav je to osjećaj živjeti na mjestu u koje hrli hrpa ljudi na odmor. Uopće nismo imali nikakav osjećaj osim gužve i ajme majko da što brže prođe.
    Ovo ti je dobro s režiranjem rata. Razradit ćemo to.

    avatar

    07.08.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • file

    @Suncokreta - Slažem se s tobom, i meni turizam vrlo dobro dođe. Nadam se da će mi pomoći dicu školovati. Ali govorim o jednoj drugoj razini svega toga. Pri tome upće ne mislim na vlast, državu, nego na nas, ljude, općenito, koji ne znamo ni u čemu nać miru. I nismo mi Hrvati jedini, mislim. I nije tako samo u turizmu.
    Jednostavno, nikad nam nije ničega dosta.
    Nema tu baš nekoga u koga ćeš uprit prstom da je kriv.
    Nego ne činimo ništa protiv stihije.

    avatar

    07.08.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - Nikad nisam rekla da "toliko ne volim Zagreb."
    Dapače, drag mi je i lip, volim ga posjetiti, ali o njemu ne razmišljam u kategoriji volim- ne volim. Kao ni o drugim gradovima.
    Ne volim što ga je država toliko centralizirala.
    I ne volim što mi treba. Za neke stvari koje bi trebale biti tu.
    Ali to je sasvim druga tema.
    I ko kaže da Zagreb nije smišljen da bi bio metropola? Nego di bi ti metropolu?
    I slažem se da imate velike komunalne probleme.
    Isto ko i kod nas, valjda u svekolikoj zemlji valjda, fali nam vizija, cilj i strategija.
    Ma kako sam ovo pametno rekla!

    avatar

    07.08.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • file

    @day - tebi ne triba puno objašnjavat.
    Za rat ćemo se dogovoriti. Ali ovaj put nema ništa napamet. Unaprid ćemo dogovoriti cilj i strategiju. Viziju imamo. Ja i ti na plaži, pune love. Na Novom Zelandu. Navodno je lipši od Hrvatske.

    avatar

    07.08.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Nisam ni tila pričat o državi nego o ljudima. Tako je ispalo, ova ideja rata nije loša ali možda bi se to moglo riješit i naplaćivanjem kazni i globa za sve i svašta, rušenjem ne propisno izgrađenih i šta ja znam šta sve ne. Jer ovo jadno stanje u kojem se nalazimo i je nastalo zbog love, svak bi tija uz šta manje truda i manje uloženih novaca doć do nečega. Čovik se najviše pripadne kad mu se u lovu diraš. Svi smo mi materijalisti..ovo je jedina prića di uz novce idu i ovce:-)))

    avatar

    07.08.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Cure moje, da samo znate, kako bi vas sad priko kolina pa ispleska po guzici! Vi bi opet jedan "mali" rat!? E pa ja više ni u kakav rat ne idem! Skoro 6 godina života sam proveja u uniformi, a da je bilo po mome ne bi niti jedan jedini dan. Ali dobro - znam ja da je prizivanje rata samo stilska figura u ovome postu pa vas ipak neću ispleskat po guzici nego hm...ma nije važno.
    Nego šta sam ja ono tija reć? Mi moramo opalit jednu uspješnu kontrapropagandu! Pa tako u prospektima i reklamama za naše turističke "destinacije" ne stavljat naše lipote i vrijednosti, nego upravo ove stvari koje si ti danas navela. Gužve, požare, razbojstva... A triba ljudima iskreno reć šta ih čeka, je li tako?

    avatar

    07.08.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Potpisujen cili post i drago mi je što si se nagrintala tako da ja ne moran ipak san još uvik na odmoru...neka je sve izgorilo nek još više izgori pa ćemo sve staviti pod beton i asvalt i onda ćemo biti mirni....a slažen se sa bocon da ne prizivate vraga...

    avatar

    07.08.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • file

    @Suncokreta- globe, kazne i rušenja - to smo već isprobali, doduše selektivno, ali ne ide. Daj nešto novo. Smislili bi i oni u vladi, ali ovako izgleda svima odgovara.
    Slažem se s tobom sve je to zbog "easy money" - svi bi mi laku lovu. Ali svaka lova ima svoju cijenu. Ovakvu ili onakvu...
    @brod u boci - a šta si se odmah tako pripa, hrabri moj ratniče? Pušeš ti i na hladno. I na stilske figure. Ma neće bit ništa strašno, ajde, biće dobar režiser, puno buke, uniforme američke, hrana dobra...
    @grintavac - drago mi je da se odmaraš i da sam pomogla u grintanju. Nije lako ni grintat po ovoj vrućini.

    avatar

    08.08.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • Day

    Znaš što bi još mogli napraviti. Neka oni dođu ali na granici svaki koji uđe mora naći zamjenskog domaćeg. Tako npr. dođe Amer a ja idem na njegovo mjesto u Amerika. Dođe Mujo iz Foče a ti ideš na njegovo mjesto. Već vidim da se buniš, dobro onda odeš u Bugojno. Jel' dobro?

    avatar

    08.08.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • file

    @day - A ko će bolje proći po pitanju spize, što misliš?
    Ja ću se lipo naisti čevapa i bureka, a ti gledaj ostatke WTC-a. Gladna.

    avatar

    08.08.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...