Komentari

dagoberhr.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fanny

    Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Dakle, kad pomislim da ne more biti gnjusnije - ti me iznenadiš.
    Depilacija s terpapirom??? Uffff, moraš prije dobit' lokalnu anesteziju :)
    E, ova dresura cucaka je - legendarna :) Možda bi se više nasmijala, da nisam dog-woman, pa mi je šala na račun cucaka malo "out". No, svejedno, baš si pun mašte, takove ideje mi nikad na pamet ne bi pale :)))
    Ručak se lagano kuha, nakon njega idem pogledat' "Maratonca" s Dustinom Hoffmanom, noćas sam si snimila na traku. Prije toga sam gledala onaj otkačeni film "Magnolije" s Tomom Cruiseom. Trajao je dva i po sata, ali nisam mogla odustat'. Ne znam zašto, gledajući ga - sjetih se tebe, naročito kad su počele žive žabe padat' iz vedra nema, a ljudi po njima gaze i voze s autima, bljak :)))
    Pozdrav :)))

    avatar

    12.08.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny a ja se malo uljenio od interneta od kad sam na godišnjem i sve onako malo me ima a više nema te na jedvite jade stižem :)
    u prošlom životu su me zvali - gnjus :)
    ehhh nemam živaca za gledat filmove od dva i pol sata osim ako nisu povijesnog karaktera ...
    pozdrav tebi fanny i tvojima :)

    avatar

    13.08.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    Neki filmovi su tako dobri da bi ih mogla gledati u dvostrukom, trostrukom trajanju, a za neke bi da nisu uopće započeli :)
    Ako voliš povijesne - imao si "Deset zapovijedi" II dio, jučer na Novoj, no nisam gledala.:)
    Samo ti uživaj u lijenosti, danas ni ja nisam niš bolja. Furam se na intelektualni rad :) Naime, otvorila sam kantu od kompa, isprašila je sa slamčicom i peruškom od prirodne dlake (koja normalnim ženama inače služi za nanošenje rumenila na obraze), odpetljala sve one žice spojene odostrag, za koje se ne zna ko pije, ko plaća, prebrisala ih. Sad me još *ebe printer - nikak skužit' automatsko čisćenje glave. A uputstvo instalirano na Windowse, a ja - glupa, a Zmaja nezainteresirana, a osim toga - nikako je ulovit' da mi pomogne...
    Pozdrav :)))

    avatar

    13.08.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    samo da ti ostavim pusu ;*

    avatar

    13.08.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny vidim ja da si se ti bacila na veliko čišćenje a očito je pod to spao i komp te njegova unutrašnjost vjerujem da sad blista od čistoće :))
    jednostavno ti je to fanny jer za to ti ne trebaju windoze nego upute printera te koje tipke u kombinaciji pokreću čišćenje glava printera, ehhh mladi su takvi, kad ih najviše trebaš njih nigdje na vidiku :)
    pozdrav tebi i tvojima :)))

    @maslačkice nisam zaboravio na tebe i čekam samo da mi kapne neka lova jer sam se istrošio na kupnji novog prijevoznog sredstva ...
    velika pusa i tebi isto tako :))

    avatar

    13.08.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...