Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mvko

    Zaista sam dirnuta Božjom dobrotom i putovima kojima te vodi! Bog je divan i ne da se nadmašiti u dobroti. Falit ćeš nam! Neka te Bog i dalje vodi i obasipa takvim lijepim iznenađenjima. A mi ćemo moliti za tebe i za one dane kad iznenađenja naizgled ne budu baš tako lijepa. Zdenka

    avatar

    06.08.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • osmijeh1

    DD...ništa u životu nije slučajno, sve ima svoj smisao...svoj razlog...u trenutku možda nerazumljiv, ali na koncu kad se poslože kockice u cijelinu shvatiš ...koji je tvoj put...i divim se tvom putu, tvojoj odvažnosti, hrabrosti,predanosti...i molim...ZA TEBE DD

    avatar

    06.08.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • Davorove novosti

    Draga Drina.
    Na početku ti šaljem VELIKU ISPRIKU što sam bio grub prema tebi.
    Svi želimo pomoći pateru Luki da što prije prohoda i brinuti se da sva tehnika kojojm se koristi štima.
    Što se tiće njega ja poštujem i hijerarhiju kod odlučivanja oko nekih stvari, a to su da je sada njegova pratnja Turopolac koji zbilja daje sve od sebe da sve štima i da ima nekakav red. Tu je i pater Blažević.
    Danas ću otić do njega i pokušat sredit tehniku koja ne štima. Tu će mi pomoć i Ljubas s kojim sam u kontaktu i koji će sredit laptop tako da će opet sam počet pisat i svoj blog.
    5. rujna i tvoj odlazak u Ekvador doći će brzo.
    S jedne strane mi je drago što odlaziš u misije i znam da ćeš biti sretna, a s druge strane mi je žao jer gubim dobru suradnicu prema kojoj sam neopravdano bio grub.
    Skoro svaki dan hodošastim na Kamenita vrata i na molitvu koja me smiruje i koja mi tamo daje snage. Tamo molim za Modrave i sve moje prijatelje i sve koji mi se preporuće u molitvu, a nakon molitve na Kamenitim vratima odem do crkve sv. Petar i u kapelici Majke Božje Bističke zapalim svijeću i molim za iste nakane.
    Naravno molim i za tebe i kada ćeš biti u Ekvadoru kada ću imati vremena zapalit ću na Kamenitim vratima svijeću i za tebe i tvoj boravak dolje.

    avatar

    08.08.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...