Komentari

framavosta.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • rene

    e glory nadam se da nisi više ljuta:)) imam za sve vas jedno iznenađenje, ako vam sad otkrijem nije više iznenađenje,jer nismo svi na okupu...možda sam ipak trebala pričekati još neko vrijeme pa spontano otkriti...ali ostavljam vam jedan oblačić a u njemu upitnik..aso ja si (?kak se to piše?)

    avatar

    04.08.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • Mare 2

    glorija moja, drago moje stvore samo da ti kazem da za sve sto se trudis al bas trudis, das sve od sebe, ma kako to ispalo pa mozda i najgore, sve ti se to vrati, mozda to i ne kuzis nekad, al sve ti to Gospodin biljezi gore i kad se najmanje nadas eto ti ga na!u najobicnijim stvarima! stoga glavu gore, pa i kad ne ide!! a znas di se javit kad zagusti pa makar samo da te se poslusa! a di si Rene sad jedva cekam da cujem o cemu se radi!! veeliki ti pozdrav iz Zadra! i svima vama pusa! i posto ne odgovarate na moja pitanja, vezano uz Mikelinu sliku, Glorija i ja cemo vas iznenaditi!!ko vam je kriv!

    avatar

    04.08.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Pozdrav ekipi!!!

    avatar

    04.08.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • mare 2

    tako brzo je dosao taj dan - misec dana otkako nam je nas andjeo odletio od ovog jadnog i bijednog svijeta koji se zadovoljava samo materijalnim, ne promjecujuci onog do sebe, svijeta koji gleda samo kako ciniti sebi najbolje, koji ni ne pokusava naci PRAVI smisao jer ga vidi u novcu, moci, tjelesnoj ljepoti...o blago li ti je Mikelice! ona je zaokruzila svoj zivot ostavivsi neizbrisiv trag u nasim srcima! jedno veliko HVALA nasoj zvizdi! HODAJMO jer NEBO strpljive voli! idimo protiv struje! pozdrav svima! nadam se da si ti Rene ok!

    avatar

    08.08.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • Jele

    heelou...kaj nema nikoga danas?e pa dobro...ja vam saljem veliki pozzz iz Cakovca...

    avatar

    09.08.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • Rene

    same 2 you Jelena!! šaljem ti noćni leptirić s 5.kata... znam da ih voliš;)
    E Mare 2, neznam dal se pitaš dal sam OK-zbog onog komentara od jučer(dolje),ako si pročitala ;) nek te to ne zabrinjava ;) jesam Ok sam;)..bila..danas utvrdih da ipak nisam,pogotovo kad se vratih nakon popodnevne kave..jednostavno premalo O2, hrpa nekih ljudi,buka, smijeh..a ja bezobrazno ozbiljna ili tužna? Rene ne dopušta sama sebi priznati da nije ok..znam samo da nam treba svima malo vremena...al ne morate brinuti, dok se vratim u Zd, bit ću ko nova!!:) pozz bratu i seki! PEACE AND SOUL!!

    avatar

    09.08.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...