Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • gogoo

    Ako mogu Mađari imati dobre plivače, zašto ne bi i mi. Još da je jedan zatvoreni olimpijski u BJ, di bi bili, ali izgleda prije će dobiti V. Zdenci ili neko drugo mjesto. Nije više vruće ni kod nas ali je oblačno sa povremenom kišom. Pozdraw

    avatar

    03.08.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ma nek sam nastavi, takav talent će se kad tad isplatit
    obožavam plivanje, i trenirala sam ga, sve dok nisam morala prestati, zbog zdravstvenih problema u 5 osnovne, tak da...i dan danas mi je žao...
    pusa i pozdrav tebi i curkama :))

    avatar

    03.08.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Biba je prava cura za udaju ;) Vidi se da osim u kući može potegnit i u polju. Šalu na stranu, samo naprijed Biba... samo ti plivaj dalje :D

    avatar

    03.08.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - taj zatvoreni bazen nam obećavaju godinama (još dok sam ja bila kao Biba). Na žalost poslije 10. godine - za sve talente je prekasno. Ostaje im samo da plivaju preko ta dva mjeseca - iz ljubavi i da im korisnije prođe vrijeme. Bolje i to nego birtija :) Kod nas puše...
    @Daniela - Biba je talenat, ali ima već nekoliko godinama - problem s kralježnicom, a kažu da je plivanje - terapija za kralježnicu. Ponekad na natjecanjima jedva izlazi iz bazena, nakon osvojenog zlata. Ne pomažu joj ni masaže, ni kiropraktičari. Ponekad mi nije jasno što se događa s kralježnicama te djece, sve mlađi se počinju Žaliti na nju i na koljena. Poz. :)
    @Manga - Biba ti je u biti niska cura, ali temeljita. Bojim se da se u polju ne bi snašla :) Ali jao onom - tko bi ušao s njom u otvoreni sukob. Pomalo je svojeglava, ne sluša baš trenera (i tako već 10-ak godina). Problem je što nije mogla trenirati preko cijele godine, zvali su je u ZG, ali nisu je pustili s 14 godina starci. A sad je na žalost - prekasno...:)

    avatar

    04.08.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    za sada pozdrav ostavljam poslije komentiram malo više,samo da napomenem da sam se kidala od smijeha čitajući sad tvoj prošli post ...razlog?išla na takvu prezentaciju,smijala se i tamo kao luda...majka dobila tu besplatnu večeru pa nas zvala a ja sam već poučena iskustvom s jedne takve prezentacije znala što nas čeka no nisam im htijela kvariti veče....netko se drugi dobrano za to potrudio....davili su nas ni manje ni više nego 3 sata a tada su se moja sestra i moja kćer koju sam pokupila usput iz škole demonstrativno digle i otišle van gdje je svirala glazba..Mate Bulić,Lole...a mi unutra slušamo zgodnog tipa i njegove pričice...podsjetila si me i skoro sam pala sa stolice od smijeha,pa sam i kćer zvala da pročita i ona se smijala....jadno dijete,cijeli dan u školi sjedila i onda još tri sata da njega sluša...ima pravo što se ustala...skoro sam i ja da mi nije bilo ostaviti majku samu:-)pozdrav tebi i tvojima

    avatar

    04.08.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Htio sam jučer pitati za tortu, a sad je i vidim. A jutros su govorili na radiju o dobrim dupinima koji se često vide oko Lošinja. Evo malo sunca kod nas i već su krcate plaže.

    avatar

    04.08.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Nek je Biba takva i nek uživa u tome što radi. A ne da sa 20 godina ima već nekoliko operacija meniskusa i sveg onog što operiraju djeca koja se intenzivno bave sportom :/

    avatar

    05.08.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i tko kaže da ne uživate...

    avatar

    05.08.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • rU

    silne curke, i zmaja i biba-delfin ... a bogme i fanika. kakva dobra guza, u tajicama. hihiiii

    avatar

    05.08.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • slaven178

    vidi se da se ugodno provelo vrijeme! go on!

    avatar

    05.08.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eeee, Fanny...meni su isto temeperature ispod 30 taman, čak i one niže od 28 sumi najbolje. Osjećam se kao da sam ponovno rođena. Sva nekako živnem, puna sam elana itd. Evo pridružujem se čestitkama za Bibin rođendan. Vidim, baš ste uživali, neka, tako i treba. Pozdrav draga u ime oboje...cmokkkk.

    avatar

    05.08.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Nekada davno sam trenirao plivanje i ta mi je ljubav ostala za čitav život. Bolje se osječam u vodi nego na nogama.
    Lijepo je kada je društvance veselo
    Ostalo je Draga već rekla
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    05.08.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Strašna je ta tvoja cura...
    svugdje je ima i u svemu je super!
    Na mamu!
    Malo komplimenata , a onda pusa i pozdrav...raspakiravam, vraćam stvari u normalu, trčkaram blogovima...105 stvari istodobno kao i obično!

    avatar

    05.08.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    @plavi_suton - izgleda da svi imamo slične priče oko tih večera i pokušaja da nam uvale svašta. I naša tirada je trajala od 8 navečer do 11. Znači - sistem im je svima isti :))) Kad bi znali kako sam teška na kupovinama (na taj način), ne bi me nitko nikad pozvao :) Moja Zmaja ne bi ni išla, ona s nama više ne izlazi kao nekad, radije ostane kod kuće ili si pozove prijateljicu.
    @gogoo - Torte su tu, dvije se kuharice iskazale, iako su kupile i gotovo tijesto i kremu za miksanje. S dupinom su se najviše namučile :)
    Dupina nisam nikad vidjela uživo, a to mi je promaklo na posljednjem godišnjem - baš je dolazio u zaljev, ali - rano ujutro. Kad sam čula - čekala sam na terasi, ali nije me "počastio". Obožavam ih, a Zmajin san je da - zapliva i zaroni s dupinom (ipak je ona riba u horoskopu). Nije li danas bio - dan dupina?
    @Manga - nedugo sam razgovarala s čovjekom koji predaje na Kineziološkom. Kćer mu je studirala na tom faksu, bila talentirana, ali nikad se nije posvetila ni jednom sportu - intenzivno. Sve je probala, ali o profesionalno bavljenje - ni slučajno. Kad vidim kuda to sve ide, ne bi ni ja željela da mi Zmaja uroni u te vode. Previše to uzima - pogotovo zdravlja, a i djetinjstva, koje se više nikad neće ponoviti. A kad se dogodi povreda i moraš prekinuti - tko te pita koliko si truda uložio i kako ćeš dalje. Bitno je održavati kondiciju i zdravlje - a steroide i ostalo - tko voli, nek izvoli :)
    @seoska idila - kad nam dođe jesenja kišurina i zimurina - ne bumo uživali sigurno :)
    @Rusalka - ti si meni stigla :) Ma da ti je bilo još ih uživo vidjeti i čuti, čovjek se uz njih pomladi za dvadeset godina :)
    @Slave - moj genetski kod je stalno na - "go on" :)
    @teuta - kad bi nam stalno bilo kao ovih nekoliko dana prije vikenda, oko 25,26, divota. One vrućine su i za mene - guštericu - bile previše :) Pusu sam uhvatila :)
    @More ljubavi - ja nisam trenirala plivanje, učila sam sama, a kasnije polako i ronila. Obožavam ronjenje s maskom - na dah. Volim vodu, jer se u njoj osjećam - bez težine. Iako je plivanje sport koji zahtjeva - upornost. Meni je osobno - lakše pretrčati 3000 - 4000 m, koliko oni preplivaju - ujutro i još jednom - uvečer. Uvijek se divim toj djeci. A mnogo ih počne i - odustaje. :)
    @Vitae - i ti si nam se vratila, samo polako, prvo se odmori, pa raspakiraj, sve ćeš stići :)

    avatar

    05.08.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Vidi se da je biba plivačica, ima krasna snažna i oblikovana ramena.

    avatar

    06.08.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...