Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • skaska

    Ma molim vas popratite ovu bezobraštinu izdavača koji su i nakon "odrađenog posla" bahati te ucjenjuju državu oko rokova isplate. Što sve nećemo progutati i platiti! Sve mi to sliči osrednjem krimi scenariju gdje muž otima ženu da bi iskamčio lovu od punca.

    avatar

    02.08.2007. (10:01)    -   -   -   -  

  • Bero

    Kao jedan od "nominalnih" vlasnika prvog reda izuzetno sam iziritiran sintagmom "zaštičenih najmoprimaca" kao i njihovim pravima. Kao prvo, stekli su stanarska prava, a time i krasne stanove i kuće bez kune (ili, tada, dinara), te sada potražuju, a i dobivaju, povlaštene otkupe tih istih stanova za smiješne svote. Sa druge strane ja guslam sa kreditom na 30 godina, a država mi je "pravično" isplatila 80.000 DEM (40.000 €) za kuću sa 4 stana od po 80 m2 na Črnomercu. I to na 20 godina otplate. Inače bi dobio upola manju svotu.

    Pravedno bi bilo da svako svoj stan plati po tržišnoj cijeni ili neka se iseli van. Meni niko nije dao stan niti ima namjeru. Na MOJOJ kući je taj jadni zaštičeni najmoprimac zaradio za tri generacije svoje obitelji. I sad trlja ruke. I smije mi se u facu.

    avatar

    02.08.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Ne nalazim sebe u ovoj priči, ja sam svojim novcem i svojim znojem napravio kuću. Nisam ništa dobio na poklon (ili za nerealno nisku cijenu) i nekako se malo osjećam blesavo, ako ništa drugo, zato što barem nisam koristio kredite, ali dobro, kako se kaže, nad prolivenim mlijekom nema razloga plakati, ili tako nekako. Razum nalaže da se u ovom trenutku i u ovim okolnostima čovjek postavi svrsishodno za sebe i svoju obitelj, u tome ne nalazim ništa loše. Nadam se da mi ne zamjeraš inzistiranje na početnom mišljenju u prošlom postu, tj. dodatnom komentaru, neovisno što moje mišljenje smatraš vrlo reakcionarnim, ali ljepota demokracije i jest u tome da nitko nema monopol na razmišljanje, a etiketiranje je dio ikonografije u standardnoj razmjeni mišljenja, pa ga ne uzimam zdravo za gotovo. Lijep pozdrav :)

    avatar

    02.08.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • CNN

    @moj obrok: već bi bilo obrisano da nešto zamjeram... a zamjeram samo kad se iznose laži, vrijeđa ili promiče netolerancija.

    avatar

    02.08.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...