Komentari

alwaysbewithme.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • angel.or.devil

    ..ajde,nije baš ni bilo tako loše...sjeti se našeg TJ-a,Maria,Petera,Kube,svih Čeha,Klemena,Slovenaca,Mađara itd....neću nbrajat...ili kad smo ležaljke skupljale navečer pa bježale po krovu restorana,igrale biljar s TJ-om,noćno kupanje u Medenoj i slikanje...pa David,Christoph,Christian,Stipo...neću nabrajat...Bruno je prolazan..ne misli više na njega...nije vrijedan,digni glavu,kreni dalje,znaš da MOŽEŠ,imaš sve...samo kreni dalje...osvajaj,zavodi....UBIJAJ IH POGLEDOM...za nas...za sve što smo skupa prošle,nas dvije inače i nas četiri ovo ljeto...za naše ovogodišnje prijatelje,poznanstva...Bruno nije za tebe...daj molim te,pogledaj ga...

    stella

    puSSSSSSa

    avatar

    04.08.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • Antoannete

    ISUSE BOŽE!!!! De, ženo, nađi si PRAVE probleme! Ovo sam pročitala umirući od smijeha, jer ne mogu vjerovati koliko jedna osoba može biti jadna.
    I btw... Nadam se da si dosad naučila gramatiku (Č i Ć nisu isti, možda zato i postoje dvije tipke na tipkovnici), hrvatski jezik i ostale ''sitnice'' koje bi morala svladati prije nego što otvoriš nešto kao blog što bi ljudi trebali čitati!

    avatar

    29.08.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...