Komentari

mladizupeig.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Valentina

    ej bok ljudi,mali pozdrav iz beca,vidite kako mislim na vas. ovdje je lijepo, kao i svaki veliki grad. male zanimljivosti: ima starih tramvaja kao i kod nas, u blizini glavnog Ringa, u pothodniku je centar narkomana, prodjes i vidis blijede jedva hodajuce ljude, puno njih. Vidjela sam tek jednu casnu ali puno puno omotanih muslimanki. Ima ih moderno obucenih s moderno smotanim maramama do onih koje su skroz omotane, samo im oci vidis. Bas mi je to simpaticno. Danas sam bila u katedrali, ispred ikone Majke Bozje su neki kosooki, ne znam sto, mislim da japanci, pjevali medjugorsku himnu na njihovom jeziku. Bilo je to divno cuti, medjugorska himna na nekom stranom jeziku u Becu. Siri se duh Medjugorja,sad vidim...
    U vrtu u Schönbrunnu zive male vjeverice koje docekuju ljude i dodju ti skroz do ruke trazeci zalogaj, tako da sam se pozdravila s bar 5 vjeverica. Tko me bolje zna i moju ljubav prema zivotinjama, zna kolika je to radost za mene bila.
    Uskoro dodjem doma...Jedna informacija - fra Zvjezdan Linic ce u Klostru imati trodnevnicu za Veliku Gospu.Tako je bar do mene doslo. Pa tko zeli nek si provjeri.
    Velikip ozdrav svima!

    avatar

    31.07.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • lea

    Valentina mogu si zamislit kako ti je bilo s vjevericama, osmijeh od uha do uha :)
    Lijepo se provedi, neka te Bog čuva.
    Prvi glas od tebe čujem za fra Linića, nadam se da ću bit u mogućnosti ići.
    Bog vas blagoslovio+

    avatar

    01.08.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...