Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • lydia

  Kao prvo, javio se kroatist - "da li". Eto, nemaš dvojbe. :)
  Kao drugo, javio se luzitanist - ti koji Hrvatsku smatraju zemljom bez zadovoljstva tribaju posjetit Portugal i uvjerit se da uz onako jebeno hladnu vodu oceana nije uopće čudno što im je "saudade" prirodno stanje, a stopa samoubojstava najviša u Europi.
  Kao treće, ja gledala koncert doticnog gospodina i nije bilo ništa skandalozno. Ne bih znala da li se na njegovim koncertima događa štogod takvo, čujem da ne, ali ako se i događa, onda je to cenzano za televiziju. A da je naša televizija po tom pitanju dvolična -je, ali mislim da ovo nije dobar primje. Osobno mi je draži Let3, ali neke su njihove scene davno bile puno "štetnij" i od te reklame, a bme i od gospodina koji, kao, "priča o klanju" pa ih se nije bašcenzalo, bar ne stalno.
  Eto.
  Reći će mnogi, "javio se Vlaj", a ja kažem - nabijem ih.

  avatar

  30.07.2007. (19:30)    -   -   -   -  

 • (sm

  totalno si krivo shvatio, problem je u zadovoljstvu OBA partnera..

  avatar

  22.08.2007. (01:18)    -   -   -   -  

 • chinchi

  di si ti zaglibio?koja oba partnera?otkad je na zeni da bude zadovoljena?kuvat,cistit, zadovoljit muza i radjat decu!jedino ako su ta OBA muskarci,to je onda vec druga prica,pa se ispricavam na upadu!

  avatar

  13.09.2007. (00:04)    -   -   -   -  

 • toni montana

  Sram te bilo, zbog tebe i takvih udbaša koji bogohule i sa sarkazmom vređaju boga, obitelj, državu se urušava moralni integritet katoličke zajednice. Sve vas treba u zatvor prokleti jugonostalgičari, crveni vragovi, pomračenih umova. Zli razvratniče, djeci takve grozote pokazivat prije 22 sata, pa mislim. Još budete i homoseksualne brakove odobravali, pedofoliju legalizirali i drogiranje.

  avatar

  22.10.2007. (09:14)    -   -   -   -  

 • toni montana

  Još samo fali da te perverzne grešne igračke u dučanima na prvim policama prodajete, pa da curica od 17 i pol godina, djete, dok ju mama pošalje u dučan, dođe i kaže prodavaču, "Striček dajte mi kruh, mljeko jedan vibrator i 20 deka parizera". Srami se gnjusni, grešni mrzitelju doma i obitelji..

  avatar

  22.10.2007. (09:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...