Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lydia

    Kao prvo, javio se kroatist - "da li". Eto, nemaš dvojbe. :)
    Kao drugo, javio se luzitanist - ti koji Hrvatsku smatraju zemljom bez zadovoljstva tribaju posjetit Portugal i uvjerit se da uz onako jebeno hladnu vodu oceana nije uopće čudno što im je "saudade" prirodno stanje, a stopa samoubojstava najviša u Europi.
    Kao treće, ja gledala koncert doticnog gospodina i nije bilo ništa skandalozno. Ne bih znala da li se na njegovim koncertima događa štogod takvo, čujem da ne, ali ako se i događa, onda je to cenzano za televiziju. A da je naša televizija po tom pitanju dvolična -je, ali mislim da ovo nije dobar primje. Osobno mi je draži Let3, ali neke su njihove scene davno bile puno "štetnij" i od te reklame, a bme i od gospodina koji, kao, "priča o klanju" pa ih se nije bašcenzalo, bar ne stalno.
    Eto.
    Reći će mnogi, "javio se Vlaj", a ja kažem - nabijem ih.

    avatar

    30.07.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • (sm

    totalno si krivo shvatio, problem je u zadovoljstvu OBA partnera..

    avatar

    22.08.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • chinchi

    di si ti zaglibio?koja oba partnera?otkad je na zeni da bude zadovoljena?kuvat,cistit, zadovoljit muza i radjat decu!jedino ako su ta OBA muskarci,to je onda vec druga prica,pa se ispricavam na upadu!

    avatar

    13.09.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • toni montana

    Sram te bilo, zbog tebe i takvih udbaša koji bogohule i sa sarkazmom vređaju boga, obitelj, državu se urušava moralni integritet katoličke zajednice. Sve vas treba u zatvor prokleti jugonostalgičari, crveni vragovi, pomračenih umova. Zli razvratniče, djeci takve grozote pokazivat prije 22 sata, pa mislim. Još budete i homoseksualne brakove odobravali, pedofoliju legalizirali i drogiranje.

    avatar

    22.10.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • toni montana

    Još samo fali da te perverzne grešne igračke u dučanima na prvim policama prodajete, pa da curica od 17 i pol godina, djete, dok ju mama pošalje u dučan, dođe i kaže prodavaču, "Striček dajte mi kruh, mljeko jedan vibrator i 20 deka parizera". Srami se gnjusni, grešni mrzitelju doma i obitelji..

    avatar

    22.10.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...