Komentari

sextress.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ~~ me...

    ma bit će sve OK... nemoj se nervirati... "val tjeskobe" zapljusnuo te zbog inercije novopečenog dečka koji eto malo živi i bez tebe, fališ mu, ali opet "ne dovoljno" da bi došao na more... neki muškarcima moraš crtat neke stvari...
    ti si jedna sposobna prejebena mlada ženska koja super izgleda i može stvarno nać frajera na svakom ćošku... odi malo van "u lov".. ili nemoj... jedno od tog dvoje :)

    Samo, pokušaj uživati, zaslužila si taj je.. godišnji, boli te briga!

    avatar

    30.07.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • putena mala

    Čuj,s obzirom na igrice i laži koje ti podvaljuje, vrati mu istom mjerom...izađi i uživaj i ugasi sexom svu tu tjeskobu i bijes! Uživaj jer jednom se živi!

    avatar

    30.07.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Pročitah kod Putene tvoje mišljenje kako savršen muškarac ne postoji. Postoji i savršen muškarac i savršena žena samo je pitanje da li će se naći. Primjer smo nas dvoje.
    Što se tiče tvog posta...Iskoristi ostatak na najbolji mogući način. Nedostajati će ti kada zima stigne. Ma nisu ni djeca tako strašna.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    30.07.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • šarli

    apstinetska tuga pregolema. djeca su ipak super, a i onom pregorenom roditelju s pivskom škembom ja bih odredio pomilovanje i kaznu pretvorio u 2 sata nemoćnog plutanja i da mu konobari 7 dana serviraju samo toplu pivu.

    avatar

    30.07.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...