Komentari

broco.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


 • baca iva

  E pa lipo, baja! Ošo ti na more. Neka, samo se ti lipo odmori. A valda će te koji put i muza poljubit. Ja sam ve nedilje bijo na službenom putu. Evo malo prije sam se vrnijo pa te puino i lipo pozdravljam i lip odmor ti želim!

  avatar

  28.07.2007. (00:15)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  baca iva. Lipi moj Baćo, vidim da si se skroz oporavijo. Ma, ja ti još radim, topim, na vi proječni 39c koliko je kod nas i čekam da hitam nalijevo-put Crikve. Još, ako Bog da ( a dat će) brojim sitno: do 1. kolovoza. Pozdravljam te i sve ti najljepše želim.

  avatar

  28.07.2007. (21:15)    -   -   -   -  

 • baca iva

  A neblaka mu, baja, a ja nako videć naslov pomislijo da si ti već na moru. Dobroj, eto još koji dan. Sad sam pročito cili post. Ko i svaki tvoj lip, a šta da ti drugo kažem. Eto malo prije moja kći, zet i dica ođoše upravo u Crikvenicu. Ja sam njekad davno češće bivo u Selcu, al me putevi nisu vodili kod tebe tvoji. Imo sam druge zanimacije. Fala tebi lipo sad sam nješta naučijo. Neću ti već sad poželjet sretan put. Ima još vremena. A sad ti želim lipu i mirnu (ta more bit i nemirna a lipa) noć i lipu sutrašnju nedilju. Puno te i lipo pozdravljam!

  avatar

  29.07.2007. (00:01)    -   -   -   -  

 • fizikalac

  unatoč toga što sam ja preko fužina išao za crikcenicu,nepamtim ni jedno selo koje si nabrojao,znam da je šuma bila gusta uz cestu,hladovina,a zato sam i sišao s ceste karlovac rijeka,znam da sam se brzo na more spustio i znam da sam dobio dobru sobu--hotel omorika 4 kat s dve terase,,dobro bilo,,a kule,nalazišta-nema se vremena,,pozdrav i tebi a i baći,,,tamo di baća tu i ja,tak je najsigurnije

  avatar

  29.07.2007. (07:09)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Baća Iva: Fala na lipim željama što i tebi želim. Znaš, dok se drugi kupaju ja, s godinama, volim zavirit na drugu stranu, što bi reki-naličje. E da, na vom dovratku crkve Marije Snježne lipo na glagoljici piše kako ju je podigo jedan moj predak prije njekih 500 godina.

  avatar

  29.07.2007. (13:19)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  fizikalac: Lipi moj susjede iz Vrpolja, dobru si cestu izabrao. Dok se vi brzanci guzaju po vim modernim cestama smrti, pičeći 180 km na sat, ja volim ići starom cestom, punoj birtija, lipi pogleda i odmorišta. Voziš se ko beg. Nigdje nikoga. A, ta tvoja cesta priko Fužina je prava milina. Skraćuje put i puno je lipa.

  avatar

  29.07.2007. (13:20)    -   -   -   -  

 • kikicarodjkica

  krasno.... ma šta krasno- prekrasno!!! Pozdrav iz Broda

  avatar

  29.07.2007. (17:35)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  Pa ja ću kroz ovaj tvoj blog toliko toga novoga saznati...pročitala sve...!!Svaka čast na trudu...!!Teme razne i zanimljive...!!Odlično!!!Pozdrav i koliko vidim brzo ćeš put mora,pa se potrudi uživati...jer slutim da bi se ti mogao "radno"odmarati...!!!

  avatar

  30.07.2007. (10:04)    -   -   -   -  

 • ban_ana_nas

  hey.....ma ne zamaram se, ali vremena ću imati, vjeruj. ja za knjigu uvijek imam vremena.
  odmaraš li ti kad? mislim, toliko iscrpan..pa mogli b to nazvati i putopisom... i tako... predivan,... imam osjećaj da asm bila s tobom dolje.
  i htjedoh se nadovezati na post o jankovcu... zar nije grof te stepenice uklesao zbog neke svoje drage? tako su nas obavjestili proljetos.

  avatar

  30.07.2007. (13:08)    -   -   -   -  

 • slavonka_31431

  Ej evo i mene!! Ma ne mrzim ja konje ne zovu me bez razloga ŠAPTAČICA KONJIMA! Obožavam te životinje, ali kako se stvari mjenjaju i moji se osjećaji mjenjaju!!
  Veeeeliki pozdrav iz čepina!

  avatar

  30.07.2007. (13:52)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  kiki: Pozdrav iz Podvinja ( znaš, Brod ti je pored Podvinja)
  brodjanka: hvala na dobrim željama. iz tvojih usta u Božje uši.
  ban_ana_nas: misliš da ne bi nožice skvasila. Ma, ne. Grof je to uklesao zbog svojih bečkih gostiju koji su često navraćali do nejga, na Jankovac.
  slavonka: Mali, nisam ni sumnjao da obožavaš konje. No, kada su konji u pitanju voli ih. Ima puuuno razloga.

  avatar

  30.07.2007. (15:13)    -   -   -   -  

 • ban_ana_nas

  onda su me krivo informirali... c c c...
  a nožice... a skvasit ću ih u plićaku, i čitati fok ih kvasim:) vjeruj, meni nema do knjige...

  avatar

  30.07.2007. (17:54)    -   -   -   -  

 • skaska

  Ajme kako me rasplaka. Sjetih se svojih Ugrina i svojih Grižana, bribirskih Štala i Baretića. Ajme te staze, kamenčuge, ti znakovi na putu. Kad sam bila mića i ja sam medvjeda srela i oženih se njime. Na Žmačinom brdu to biješe, iz Ugrina kad se prema Bribiru skreće.

  avatar

  30.07.2007. (22:52)    -   -   -   -  

 • baca iva

  Danas sam se, baja moj, zabrinijo za tebe. Zove me pridvečer kći iz Crikvenice i kaže da puše jaka bura. Odma sam pomislijo na tebe. Pazi, ti se višaš koje kud pa da ne spadeš. Sad malo sidi na plaži i gledaj lipi svit. Ta nego da ženski! Neš valda gledat mudonje. Nauživaj se, al pazi da ti ne bude muka, da snaša ne pomisli da si pod starije dane pošandrco. Ta šalim se, nablaka mu! Nek je tebi lipo ma gegod bijo. U Brodu je danas u 5 potlja podne "vrućina" bila 17 stupnjeva. Budi tam gesi doklegod moš! Nek ti je sretno i birićetno!

  avatar

  30.07.2007. (23:42)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  ban_ana_nas: pazi na nogice dok čitaš. iako je plićak i u njem ima svakaki beštija (pogotovo na dvi noge).

  skaska: Ima nas međeda posvuda. Važno je da si ti svog pripitomila i držiš na uzici.

  Baća Iva: Put Crikve krećem 1. kolovoza. Valjda će i bura malo utihnit. A ja ti namjanje gleđem more i brčkam se u njem. To sam radijo dok sam bio mlad. Sad metnem ćale i, nako mudro čitam, al kutrim naj sav mladi lipi ženski svit, a bogamu i ponjeku dobrodržeću žensku primjerenu našim godinama. Ma, Baća moj, danas nesmiš pogledat ništ mlađe od 30 godina, a da te ne optuže za pedofiliju. Bože sačuvaj.

  avatar

  31.07.2007. (09:39)    -   -   -   -  

 • baca iva

  Jebeš stari svit, baja moj. Dok je svatim štaj... Al ipak nisam zakasnijo poželiti ti sretan put. Pazi, vidiš šta se sve događa na našim cestama. Bože sačuvaj. Lipo se odmori, metni crne očale pa gledaj lipu "prirodu". Imaš pravo, baja, za vo s pedofilijom. Ta majke ti mile ako štagod mlađe pogledo raskiraš epitet kojeg se teško otarasit. Ta mi ti idemo iz krajnosti u krajnost. Ja tebe, baja moj, puno i lipo pozdravljam, želim još jedanput sretan put, lipe dane (ta i noći) i sretno nam se vrni s vrećom lipi' slika i postova!

  avatar

  31.07.2007. (14:47)    -   -   -   -  

 • Suncokretic

  Pozdrav ostavljam! I želim ugodan odmor! Volim putovati u tom pravcu, izlazak iz tunela, ono kad uđeš u tunel u magli i hladnoći i izađeš na drugu stranu obasjanu suncem.....kao da si ušao u drugi svijet! Prekrasno! Pozzzz!

  avatar

  31.07.2007. (22:09)    -   -   -   -  

 • slonic

  o majkino, kako si to sve lijepo napisao.....imam što za čitati.....mislim i na ove donje postove....od tebe uvijek nešto naučim.....eto ja se vratila, nemam baš vremena za postove, ali svratim da vidim kako su moji dragi......kada se ušaltam u posao i sve obavim, možda nekaj i napišem, ili ću od doma jer mi je dijete opet na moru, pa mogu do kompa, jedino me ovi kućanski poslovi ometaju u odmaranju.......nadam se da si dobro, da uživaš i da se naravno dobro provodiš.....veliki pusek i do skorog čitanja

  avatar

  01.08.2007. (10:33)    -   -   -   -  

 • Rib@rnica

  super i prelijepo.Začudilo me onih 600 ribolovaca...svaka čast....lijep pozdrav...

  avatar

  01.08.2007. (18:09)    -   -   -   -  

 • sikimiki

  nisam ni sumnjala, bilo je samo pitanje vremena. Ni na odmor bez racunala. Uzivajte malo u obitelji, odmorite od tipkovnice i ekrana. Godit će. Samo ne dirajte kosilicu, struju,....
  Pozdrav svima a posebno podmlatku.

  avatar

  05.08.2007. (10:43)    -   -   -   -  

 • baca iva

  Fala ti, dragi baja, na lipoj čestitki. Samo ti meni lipo uživaj. Neka ti je lipa nedilja. Ta nek ti je lip svaki dan! Puno te i lipo pozdravljam!

  avatar

  05.08.2007. (15:05)    -   -   -   -  

 • lonewalker

  Hej,Lega! Vidim da se radno odmaraš. Prekrasan putopis i opet iscrpan i poučan,a lijepe su i fotkice. Samo se ti odmori i nauživaj ljepota. Lijep ti pozdrav ostavljam.

  avatar

  07.08.2007. (00:13)    -   -   -   -  

 • baca iva

  Kakosi mi, druže dragi na tom moru plavom. Gleđem ja svaki dan oćel i kod tebe gorit, al, fala Bogu, nije. Kod mene ti jučer, noćas i danas cili dan pada kiša, a temperatura je 17 stupnjeva. Moram navuć ćurakle. Ja evo nješta se malo bavim našim starim dobrim Matošom. Puno mi se njegovi riči sviđa, al vo je posebno:„Nije mi bilo suđeno da idem za ovcama, da hvatam ribu u ritovima, da sviram gajde u kolu na mjesečini, da se tučem i opijam po vašarima, da ašikujem s djevojkama po bostanima i salašima, da padam od umornosti kod žetve i rađam djecu kao svoj gazda. Moje građanstvo ostade tek na površini, na odijelu, pa shvaćam jasnije no ikada da sam ostao u duši Šokac i paor…“„Nije mi bilo suđeno da idem za ovcama, da hvatam ribu u ritovima, da sviram gajde u kolu na mjesečini, da se tučem i opijam po vašarima, da ašikujem s djevojkama po bostanima i salašima, da padam od umornosti kod žetve i rađam djecu kao svoj gazda. Moje građanstvo ostade tek na površini, na odijelu, pa shvaćam jasnije no ikada da sam ostao u duši Šokac i paor…“

  Zar vo ni lipo kazo? Lipe ti dane želim, baja dragi. Odmori se, napuni srce i dušu, al se i vrini. Rad toga sam ti i poslo vaj Matošev citat da ne zaboraviš Šokadiju! Neka ti je laka i lipa noć! Puno te pozdravljam!

  avatar

  08.08.2007. (22:51)    -   -   -   -  

 • greentea

  a, što će skitač nego skitat...al bar onda mi dobijemo lijepe putopise i fotkice! vrlo lijepo!
  eh.. sad je možda već i vrijeme da se polako spremamo kući...ha?:)))))

  avatar

  10.08.2007. (16:19)    -   -   -   -  

 • stroke

  ajmo još putopisa :)

  avatar

  11.08.2007. (09:42)    -   -   -   -  

učitavam...