Komentari

svijetuboci.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • stroke

    ubo si na pravo mjesto. rekao je jednom Goran Ivanišević da je ženski tenis čista smijurija. ja to velim za hrvatski nogomet (klupski naravno).

    avatar

    26.07.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Danas sam kupio 30 litara vina, zavidnici kažu da je dobro, a ja se bojim da se ničega neću sjećati, zato uživam u sadašnjosti, kakva je, takva je, moja je, baš kao i Dinamo :)

    avatar

    26.07.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • šarli

    Uf, di me nađe! Već davno sam naumio da ću, kad dovoljno ispečem blogerski zanat, napisati jedan post o Tenžeri, jedan o Dinamu. Za sada mi se čini da još nemam dovoljno utakmica u nogama. Trenutno sam opijen činjenicom da smo uspješno odradili produžetke i na dramatičan način osigurali priliku da odmjerimo snage s Domžalama.
    Inače sam ja danas kupio 60 litara vina (ali ne brinite, to je za ekipu za ljeto, ja sam bio sam egzekutivni). Pozdrav.

    avatar

    26.07.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    ja sam kupio 90 litara... halo, pa jeste vi ludi! tolko vina! a ne zvat...

    fk drakula, legendo... vampirovski prodire, dodaje do karlofa, tepeš glavom, ali češnjakovski siguran na golu..

    avatar

    27.07.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • dmj

    Za Dinamo me, kao ni za nogomet uopće, ne veže više gotovo ništa, osim možda mutnog osjećaja zadovoljstva kada Dinamo završi ispred Hajduka, jer su Splićani još opsesivniji i idiotskiji u nesuvislom i neumjerenom veličanju još jednog mediokritetskog, lopovskog kluba. Upravo sam shvatio da čak ne znam ni je li jedini klub za kojeg donekle navijam, Real, ove godine uzeo prvenstvo ili ih je mrska Barcelona na kraju pretekla - nisam čak ni to pokušao saznati, kad sam već propustio pročitati novine nekog ponedjeljka. I nisam siguran ni da znam tko je dobio ligu prvaka, je li Milan?

    Ekstremist, kažem vam... A nekad sam volio gledati te tekme...
    Ostavljam nogomet u prošlosti, kao i Tenžeru. Kad sam ga pokušao ponovo čitati pred koju godinu nekako mi se baš više i nije pričinjao onako dojmljivim, vrckastim i visprenim kao nekada.

    avatar

    27.07.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Upravo žalim ove kaj briju na tekme i Dinamo im je sve u životu. Koliko je tek njihovo razočarenje, kad se moraju uz tekmu natankirat alkoholom i napravit neko sranje..

    avatar

    27.07.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    A ja ću kupit 160 litara vina pa ćemo vidjet čija majka smeđu vunu prede. Šalu nastranu, mislim da bi bio izvanredan sportski kolumnist.

    avatar

    27.07.2007. (12:37)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    @Kaco: Sportski novinar je jedno od zanimanja gdje je alkoholizam sastavni dio opisa posla, kao što modni dizajner mora biti peder tako i sportski novinar mora biti alkos.

    avatar

    27.07.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • dmj

    Zar samo sportski?

    avatar

    27.07.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Za krivi zaključak dovoljno je sasvim malo ili nimalo, informacija, insinuacija, stereotipa, vina ili pameti, ali nema veze, ionako svi grebemo samo po površini, a u međuvremenu sam već popio dvije čaše od onih 30 litara, pa sada mogu skromno reći da nemam ni 30 litara i kaj ti imaš protiv modnih dizajnera, ne, kaj god :)

    avatar

    28.07.2007. (05:46)    -   -   -   -  

  • papatači

    hm,dobar post,samo si zaboravio reći da tu i tamo zbog telefonskog poziva koji ćeš primiti moraš koji put pohvaliti čaleta iako ga od 3/4 stadiona ne može smisliti,moraš koji put uputiti srcedrapajući poziv bivšim dinamovcima da se vrate,trebaš koji put napisat i kako je Liga 16 spas hrvatskog nogometa...nije to baš ni tako lako kako izgleda...

    avatar

    28.07.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • dida99

    Pa jak je Dinamo, kako možeš tako.

    avatar

    28.07.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    A ja sam jednom sam popio 320 litara vina u tjedan dana.

    Svake godine se ponavlja jedno te isto. Novinari pumpaju atmosferu o atomskom Dinamu, na pripremama plave bluze pobjeđuju nezainteresirane protivnike i ludilo iz novinarskih glava prenosi se na čitatelje koji se svake godine navuku na priču da je ovo ta godina kada će se prezimiti u europskim natjecanjima. Nije da ja ne želim Dinamu sve najbolje, al jedno je igrati protiv domaćih ekipa koje se stisnu na sami spomen Dinama, a drugo protiv stranaca koji te ne poznaju i ne respektiraju, možda nemaju tehniku ko dinamovci, ali trče više od njih. I eto problema...

    avatar

    29.07.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    pa cuj: ovo je prvi puta u nekoliko zadnjih godina da sam procitao nesto o nogometu i uzivao. samo ti daj...

    avatar

    30.07.2007. (05:53)    -   -   -   -  

  • Milou

    Sportski kolumnist? Drugu polovicu posla obaviš upejstavanjem "okrugle lopte" i kako je ipak "na nekim mjestima okruglija". Inače, nemoj se ljutiti ali "Prerijska posla (Komunalci)" definitivno uvrštavam među najbolje tekstove koje sam pročitao na blogu. ;)

    avatar

    30.07.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • porta

    ma najžalosnije od svega je to što nama uzimaju lovu za te kretene lopovske, a kad sam vidio u " svlačionici " sliku pokojnog mu starog u uredu , veliku na zidu , poznata tehnika koju hercegovci vole: vodene boje na platnu.
    zna se da je ne tako davno za onu žbrljotinu pokojnog šuška bilo izdvojena prilična suma novca. e kad sam dakle to vidio u svlačioni a on pušta suze ispod tog prekrasnog portreta, e to je bila provala kakve se ne bi ni pajtonovci sjetili!!!!!

    avatar

    30.07.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • tear-of-blood

    ma Hrvatski nogomet je u laganom k.... Dinamo je najjači klub kod nas, ali bez Dudua nemaju šanse u Europi. žalosno ali istinito, Dudu i Modrić čine Dinamo. a modrić je bez eduarda slab. nije skroz ali je oslabljen. njih dvoje su se razumjeli, kao Balić i Metličić u rukometu.

    avatar

    30.07.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • zlivija

    ostar si, vidim. nice =)
    a ni ploce koje spominjes nisu lose, dylan, beatlesi i pusenje...
    vratit cu se ovdje jos!

    avatar

    31.07.2007. (01:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...