Komentari

toplinamedjugorja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sluga Kraljice mira

    "Neka vam molitva bude kao zrak koji udišete, a ne teret". Često puta mi se pitamo: "Zašto nas Gospa stalno ponavlija: MOLITE?" Evo nam odgovor u toj poruci. Molitva je kao zrak našim dušama... Čitajući ovu poruku sijećam se kako je lijepo i divno, na primjer, biti u Klanjanju pred Isusom. Stvarno, svaki put nakon Klanjanja ja se osijećam kao preporođen jer Živi Isus u molitvi preobražava naša srca. Hvala Gospe jer nas vodiš prema Isusu i ljubiš!

    avatar

    27.07.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • cvijetic

    Hvala na prekrasnim riječima. Naravno, svaka Gospina poruka je prekrasna i svaka mi nanovo takne srce, pa tako i ova. Hvala Gospi što je već tako dugo godina sa nama i što nam svakoga mjeseca daje poruke da nas vodi kroz život.
    A isto tako kao i Vama i meni je klanjanje nešto posebno i tamo zaboravim sve brige i probleme i potpuno se predam živome Isusu i klanjanje je uvijek to koje mi daje snagu za dalje, jer nekada nas životni problemi toliko zaokupe i sve nam se čini teško, ali naravno i teškoće su dio našega životnoga puta. A Gospodin je taj koji nam uvijek želi pokazati naš put. A ON JE PUT , ISTINA I ŽIVOT. Slava Isusu i Gospi!

    avatar

    29.07.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • Jedan od clanova...Lemili

    ODLIćno

    avatar

    20.09.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • cvijetic

    @ Jedan od clanova...Lemili
    Hvala ti na posjeti! Svrati još koji put! BTB

    avatar

    05.10.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...