Komentari

ljubomorko.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zavedi.blog

    Zanimljivo

    avatar

    25.07.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    Ej, mala..ne znam kaj je bilo, ali znam nekaj kaj i ti...počinjem živjeti drugačije...i ja neću više pisati blog, jer sam shvatila neke stvari...neću zatvoriti blog jer je on bilo dio mene cijelo ovo vrijeme, samo ga neću više pisati kao ni ti...evo toliko od mene...primi veliki pozdrav i pusu...voli te Mirika...

    avatar

    27.07.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • nikkola

    ej. mala. neznam. stvarno neznam. činiš grešku. al tvoj izbor. znaš, PONEKAD je potrebno odustati. ali samo ponekad. OVAJ PUT TO NIJE!!!

    avatar

    02.08.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • patuljcica

    dragi moji blogeri, to bi bilo to od mene.

    avatar

    02.08.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • nacha

    hej.. jednog ćeš dana pročitati i ti moje rijeći.. sada..kad se osjećam tako samom i zaboravljenom... otvorit ću srce i ono će ti otipkati nekoliko rijeći, rečenica...
    mnogo puta smo prevareni u životu ili se samo tako osjećamo, mnogo puta smo izgubljeni u samom životu ili se samo tako osjećamo, mnogo puta nismo dovoljno jaki, gubimo samopouzdanje, vijeru i još mnogo toga.. mnogo puta .. slijedi još samo jedno razočaranje u nizu. na to nikada ne računamo. kako i bi? jer ne možemo znati kad će sa kime i zašto doći... tek shvatimo na koga ili što smo potrošili tako blagoslovljeno i dragocjeno vrijeme...da, mnogo puta!? honey, možda baš i ti sada?! ne znam.. ne treba mi ni taj odgovor.. kad ćeš ovo čitati upitaj samu sebe, i odgovori sebi.

    srce će te jednoga dana jako zaboljeti, pomislit ćeš, lakše je umrijeti nego voljeti. Pokupi komadiće slomljenog srca i nastavi da voliš, da sanjaš, da želiš, nastavi da živiš iako je teško, jer naći ćeš nekog tko te je vrijedan i shvatit ćeš da život nije tako nesretan i bijedan!

    puno pusa, zagrljaja i ljubavi šalje ti....

    avatar

    08.08.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Isplati se živjeti...

    bok!!!
    Ja sam prvi puta na tvome blogu i moram ti odma reči da najiskrenije mislim da činiš grešku ako češ prestati pisati ovaj blog, jer je bio odličan. Ovaj posljednji post koji si napisala stvarno me dirnuo i stvarno je prekrasan. Riječi koje si napisala bile su iskrene i iz srca i nemam riječi koliko mme iskreno dirnuo ovaj post i koliko sam stvari shvatila čitajuči ovaj post. Shvatila sam da živim od danas do sutra i nadam se nečemu a ništa ne poduzimam a vrijeme prolazi i da če i ovaj život proči a za ispravak nečemo nikada dobiti priliku i da nikad neču moći napraviti neke stvari ako ih ne učinim sada. Iako nisi ni znala da če nekome tvoje riječi toliko značiti meni su značile jako puno. Hvala ti na tome. I da iako prestanak pisanja bloga nije razlog za ništa i ja ču valda prestati pisati blog.
    Hvala i šaljem ti veliku pusu!!!

    avatar

    12.08.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...