Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • gogoo

    Baš je lijepa slika; sad bih ti donio svoj ogrtač i kimono od male za šivati. A naprstak cvijet (digitalis) imam na nekoliko slika, hehe. I kod nas je nešto padalo i grmilo, ali samo je malo friškije. Bila si vanka fumat, ha. Pozdraw sa oblačnog Kvarnera

    avatar

    25.07.2007. (01:14)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Baš šteta što više ne šivaš...kombinacja je dobra,ali ako ona kaže "ne" onda ti se bolje ne prepirati...možda sama dođe na tu ideju nakon dva dana...pozdrav
    *Auroraisini slatkiši

    avatar

    25.07.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    svaki put kad vidim tvoju fotku mislim da si manja i tanja....poput nekog lipog diteta koje ne zeli odrasti..:)) i vrati lipu glavu na misto!!!! ljubiiiiiim...kiss i zmaji i pozz paji...i tebi sveeeeeee moja draga fany...

    avatar

    25.07.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • tyche

    E vidis vidis, zena sa puno talenata - nisam znala da sivas :) - nego di me nade nego na tregericama, obozavam ih i nosim bez imalo zadrske - ma sta te brigaaaaaa!!!!!!!!!

    avatar

    25.07.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ajde bar te nitko neće tužit za neovlašteno slikavanje. Sebe možeš slikat do mile volje ;))))

    avatar

    25.07.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - vidiš, svašta sam u životu sašila, ali još nisam pokušala sašiti kimono za Zmaju. A baš bi trebala, bar da ima za treninge, da si sačuva ove originalne za turnire. Doduše, treniraju ponekad samo u donjem dijelu i bijelim majicama, no ipak je discipliniranije u kompletu, bar se tako nekad moralo, sad je živa anarhija. Da, na žalost, fumam - na sviježem zraku :)
    @Auroraisa - dobri ti oni kolači, vidim po materijalu, otkako su vrućine, ništa ne pečem, čekam da zahladi, dosta mi je što skuham ručak. A Zmaju neću ništa tjerati, ako neće - neće, što ću joj ja :)
    @sunflower - ma glava je na mjestu, ali je - izostavljena. Nisam manja, ali sam malo tanja, ali tako je to obično ljeti - skinem kile sa znojenjem i držim tako do pred Božić, a onda se sve nadoknadi, za tili čas sam 6-7 kila teža :) Ali zato sam odrasla - u glavi, na žalost, bolje da nisam :)
    @tyche - šivala sam prije, a onda sam prestala. Sad samo ponekad - podrubljujem, skraćujem hlaće, zavjese i sitnice. Lani sam Zmaji i sebi šivala kratke hlače i šosiće, jer sam nabavila dobre materijale, pa eto da ne propadnu :) A tregerice obožavam, nosila sam ih svih duljina, kao trudnica sam gurala trbuh u širokim tregericama do zadnjeg :) Nosit' ću ih ja, bez brige, tek sam ih jučer iskopala iz ormara :)
    @H@ck - glavno da si ispravio, znam ja da si ti pametan dečko :)
    @Manga - eto ti ga na - drugima objavljujem glave, a sebi - sakrijem, dobro, fotkala me Zmaja, jer je htjela da stavim fotku i da pitam tko je na njoj (jaka joj ideja). Ona neki puta hoda za mnom (gadna stvar ta dosada) i naslikava me u svim mogućim situacijama, svaki bedak ima svoje veselje :)

    avatar

    25.07.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    nadam se da je večera s pajom prošla ugodno. ništa ne spominješ detalja osim vina (i tlaka!).

    kombinaciju sa starkama sam nosala u mladosti... zadnje vrijeme stalno nailazim na nešto što me vraća u te dane, hvala Bogu, češće drage...

    avatar

    26.07.2007. (02:39)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Meni si preslatka u tregericama i starkama...ako ona neće, daj ti nosi:)

    avatar

    26.07.2007. (08:24)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    hahahaha baš sjajna kombinacija obleke a usto i praktična :))
    ostavio sam ti inače komentar kod sebe vezano uz onaj uređajčić ako bude još toplo onak pa si pročitaj tj. neka si ga Pajo pročita te se malo prošeće i potraži ako ga interesira ...
    pozdrav svima dolje od mene :))

    avatar

    26.07.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  • alkion

    E, pa sad sve je OK, ali ova izjava: otišla van popušiti jednu, skoro da te zakopala nekoliko metara u mojim očima. Naime nikada nisam pušio i nikada mi se ta navika kod ljudi baš nije oku i mislima ugodnom činila.
    A obleka je i za, kako reče damu zrelih godina, u ovo vrijeme vrućina vrlo dobra i odgovarajuće. Lično smatram da ženama od stila i ukusa svaka obleka stoji dobro jer je jednostavno znaju nositi. Valjda je pitanje stava i neke samosvjesnosti. Nekome ni najelegantniji Armani ne stoji kako treba, a nekoga obuci u staru i poderanu vreću od krompira i on je jednostavno elegantan... :)))
    BTW: nije da se hvalim ali svi moji dosadašnji radnici na brodu su nakon nekog vremena prestali pušiti (naravno oni koji su pušili) - vrlo brzo su shvatili da je šteta takav čisti i lijepi zrak kvariti mješavinom dima i nikotina u plućima... Preporuka: probaj, nakon nekog vremena tek vidiš koliko je lijepo ne pušiti... :)))

    avatar

    26.07.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ova slika "sa glavom" je bolja, a ja sam ionako bio svagdje po svijetu... Vidim imaš i dobar, vjerojatno i star i vrijedan namještaj. Nisi rekla koje vino ste pili i koji restoran, tek toliko za info, a i da ne lutam kad navratim na jesen. Pozdraw sa ponovo vrućeg primorja

    avatar

    26.07.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    stvarno si bila volja..svaka čast...ja bi dobila ospice da idem tak nekaj radit.Nikad od mene švelja ni vezilja..

    avatar

    26.07.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    čovječe draga kak si ti to samo sjajno izvela, bez zafrkancije, pa ti si doista u više polja talentirana, zaštooooooooo, to ne iskoristiš draga moja? ha ha ha?
    srami se :))
    šaljem ogromnu pusu :))

    avatar

    27.07.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatno popodne ti želim
    i pozdrav šaljem.

    avatar

    27.07.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    blago vama...kod nas nema ni "O" od odvježenja...i dalje traju paklene vrućine...kissssss

    avatar

    27.07.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Bogumi i meni dopizdilo ovo sve skupa. Ne može se čovjek normalno popričat sa starim društvom. Sad kužim Daga kad kaže da ne želi bit na nikakvim listama. No ono sam morao odradit, za više dobro. Ali za par dana će se sve zaboravit pa može opet po starom...

    avatar

    27.07.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • hotmama

    pozdrav draga fanny.

    avatar

    27.07.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Kosjenka - ma nisam bila na toj večeri, odgodili smo je za ponedjeljak 30-og. Ma nije ništa posebno, pozvani smo na promotivnu večer jedne firme i dobivamo čak i dvije karte za vikend u Istri na jesen. Tregerice su malo pretople za ovo vrijeme, već ne znam što bih navukla na sebe :)
    @Bandita - bez brige, kad mao "zahladi" :)
    @dag - imala sam jedne bijele tregerice, koje sam nosila za - krečenje, baš je bilo dobro i praktično, zasukane nogavice i šilterica, bila sam kao deran u njima :) Dok se mi spremimo tražiti klimu, proći će i ljeto :)
    @Alkion-MR - ma nisi me valjda tako duboko zakopao? Na žalost, svjesna sam da mi je to veliki porok, jer sam vrlo kasno počela pušiti, Pajo još kasnije. Zmaja nas stalno opominje i "pili". Inače, prehrana, aktivnosti i kondicija su mi OK, nema alkohola, osim čaše pive - jako rijetko i čaše vina... Ja i ovako imam dobar njuh i osjetljiva sam na okuse i mirise, začudo, a i prostoriju u kojoj pušimo stalno luftam, jer u biti mrzim miris opušaka i ustajalog duhana. Sva sam kontradiktorna u vezi s time :))) Ljuta sam i sama na sebe, jer sam karakter oko svega, samo oko toga nisam, fujjjjj - ja - pljuc :)))
    A da se ja zaposlim na tvom brodu? :)
    Da, o garderobi sam već pisala, treba je znati nositi i u tome je tajna. A i kompletirati je zajedno. Nekad sam si više truda davala u vezi s time, a sad najviše volim - praktičnost i udobnost, ali ponekad si dam oduška :) Pokušavam se zamisliti u vreći od krumpira :) bilo bi dobro da je od lana, tu bi se već svašta dalo iskombinirat', malo prirodne boje kože uz to, kožni remen i nakit od pečene gline u bojama zemlje :)))
    @gogoo - koje ti oko imaš, umjesto mene - gledaš namještaj. Nije toliko star, ali je od hrastovine, ne volim velike komade namještaja, volim rustikalni stil (domaće je domaće) i izbjegavam onaj od iverice, koji se sam od sebe - brzo rasklima. Upravo me sada dok ovo pišem nazvala žena za potvrdu rezervacije večere, to ti je stari Obrtnjak - Golub. To sad drži naš lokalni tajkun, onaj koji ima koncesiju na gradski bazen, BJ radio i Bjelovarski list, hrana je dobra :)
    @Snoopyca - za to treba strpljenja i vremena, pa to baš i ne radim više, a dalo bi se, ideja je mnogo, ali ja nisam više ona od prije 20-ak godina, a i vid mi je slabiji, tako da bih morala šivati i vesti isključivo za danjeg svjetla :)
    @Danioela - pa prvo sam sašila kimono (to je vrlo jednostavno, na V-preklop, kratak je, a onda nacrtala sliku i - pikaj. To je zahtjevno i opuštajuće, ali i traje dugo, ali kad slika nastaje pod prstima, zadovoljstvo je - nenadmašno :)
    @PROROK - tebi - ugodan vikend, također :)
    @Reginaelena - ma daj, što ti fali u onoj crnogorici na jugu, koja vrućina??? :)
    @Manga - opet me Alkion isprepadao, zakopao dapače :) Liste me uopće ne zanimaju, mada vjerujem da bi bilo zanimljivo pronaći nekoliko novih blogera (traženjem, ne po listama). Nekako ne provodim više mnogo na kompu, ujutro strka, poslijepodne ili sam vani ili se malo odpuhnem, navečer plivanje, vikend idemo nekamo i tako vrijeme curi. Ali mislim na vas sve i peče me savjest što sam - lijena :) A tvoja tema - na žalost Zagi-man, njegova drpačina i tema - tko je kome smjestio - je preča od svega, vezanog uz normalne ljude koji pošteno rade svoj posao :)
    @hotmama - pa ti si mi opet tu, baš mi je drago :)

    avatar

    28.07.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...