Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jonsnow

    Sretan ti rođendan, sa zakašnjenjem. Spominješ sebe kao bivšu šesnaestgodišnjakinju i bivšu osamnaest godišnjakinju od prije dvije godine. tako da nisam siguran imaš li sada 20godina? Prije par dana sam pitao djevojku iz videoteke koliko ima godina, na što me je prekorila da se to ne pitanje ne postavlja ženama. Pokušao sam popraviti stvar uzevši omot od filma sa engleskom kraljicom. Tvrdeći da se žene njene dobi ne pita to pitanje, dok je mlade djevojke uredu pitati tako nešto. Nakon toga su se stvari pogoršale, vjerovatno zato jer sam što se tiče kraljice nadodao opasku da je žene poput nje prikladnije upitati "staro zlo, kad češ već krepati i prepustiti Ujedinjeno kraljevstvo svom retardiranom sinu i njegovoj Kamili( za koju ne znam da li je dvogrba ili jednogrba)." Nadam se da mi nečeš zamjeriti na mojoj znatiželji kad su tvoje godine u pitanju. :)
    Kod tvojih dečkiju je vidim stanje više manje isto.
    Jedinio kaj bih ti mogao prigovoriti je spominjanje nemoralnog ponašanja i kazni za svoje grijehe u nekom ranijem zapisu. Nisi ti učinila ništa nemoralno, niti si počinila ikakve grijehe zbog kojih bi te trebala stići božja kazna. Što si zaista loše učinila? Prevarila dečka, nejavila se nekima čije si brojeve uzela, zabrijala sa nečijim dečkom, slomila poneko srce? Ukratko dobro se provodila ne brinuvši hoće li netko ispaštati radi toga? Ništa strašno, mladost služi da se luduje, dobro provodi, ponekada i pati radi ljubavi. Tvoj je jedini grijeh što si mlada i ponašaš se u skladu s godinama. Jedino što prema svemu sudeći ti si blagoslovljena većom inteligencijom od mnogih i dobrim izgledom i to koristiš u svoju korist. Grijeh bi bio da ne koristiš svoje prednosti, grijeh prema samoj sebi.
    To što nisi uvjek sretna, nije kazna za tvoje "grijehe", nego posljedica nekih tvojih odluka. Kada se netko igra sa vatrom, postoji dobra šansa da se i opeće, ali barem mu neće biti zima.
    Nadam se da će idući komentari biti bolji od mojeg. Umjesto poklona dajem ti bespotrebno pametovanje. Ionako ti nisam otkrio nikaj kaj i sama ne znaš. Što češ, umjesto da mudrujem po svom blogu, lijepše mi je tebe spamati.

    avatar

    24.07.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • sandra

    ..nemam riječi... zaista znaš ljude ostaviti bez teksta. i to ne u dobrom smislu. pročitala sam sve tvoje postove.. i ne znam da li da plačem ili da se smijem... imaš pravo. cijeli tvoj ljubavni život je jedno veliko kazalište u kojem svi glume. pa se više ne zna što je istina a što nije. ostavila si me bez teksta. sudeći po tvojim postovima.. osobu kao ti nikad nisam srela, a nadam se da ću imati tu sreću pa te neću imati u blizini. pozdrav.

    avatar

    30.07.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Ella

    jonsnow: ti smatraš da je ispravno da ona svaku svoju odluku i pogrešku opravdava time što je malda? ispravno je da slama scra drugima i druge ostavlja povrijeđenima zato jer je malda, pa mora i ludovati? svaka čast.
    Inteligentna je, lijepa. Izvana. I mogla je to iskoristiti tako da bude najbolja osoba na ovom svijetu i tako da bude sretna. Jer joj je Bog dao sve što je potrebno za savršen život. Ona tvrdi da je voljela tog svog dečka. I kao, on ju je trebao spašavati da ne padne u ruke Slavonca. Zar je ljubav stvarno postala takva da se partneri trebaju "spašavati" da bi bili sretni? On je nju trebao spasiti? A ona se nije znala obraniti? Strasti su bile jače od razuma?
    Ne znam od kada je to definicija ljubavi... čini mi se da sam malo u zaostatku, očito. Sada je IN ići kroz život, donositi glupe odluke, rugati se sadašnjoj djevojci bivšeg dečka i govoriti kako je ona smiješna, pa sve opravdavati onom starom -mladost, ludost. Kad si mlad trebaš ludovati, ali ne na taj način na koji ti misliš.
    Candy, mislim da ti njega nikad nisi ni voljela (tog dečka s kojim si bila) ako ti je bilo potrebno njegovo spašavanje da ga ne bi prevarila. Tebe vodi trenutačna strast, a ne srce. Ali dobro. Svatko živi soj život onako kako želi.
    Ispričavam se na podužem komentaru.

    avatar

    30.07.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • jon snow

    Ella: Ja ne smatram da je ispravno slamati srca i opravdavati "greške" zato jer je mlada. Već smatram da u mladosti čovjek treba uzeti sve ono što mu se pruža. Osim ako je riječ o nečemu što bi moglo napravtiti veću štetu. Prevariti dečka/curu ili biti sa nečijim dečkom/curom nije nešto prestrašno. Kakva je korist ako bude kao što ti kažeš "najbolja osoba na svijetu" ako će se stalno trebati odricati nečega.
    Kako obožavam kad neko napiše nešto u stilu božjeg dara koji treba iskoristiti da bi bili dobri kao anđeli? Pišam ti ja na takav dar koji nekoristiš na način koji tebi paše. To onda i nije dar nego teret.

    avatar

    31.07.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • Pussy

    vidim da je post jako davno napisan, ali sretan ti rodendan, sa veeeelikim zakasnjenjem!!! ;)))
    iskreno, najezila sam se dok sam citala tvoj post, i iskreno, bez teksta sam, bez komentara...
    drzi se :)

    avatar

    15.08.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...