Komentari

crna1989.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kimica-tvoja žena

    Ala! Joj hvala ti! Ne mogu vjerovat! Subota je bila nezaboravna! Jednostavno...Super! Još ne kužim neke stvari! Šta mi je bilo da...Ma ti me kužiš! Ponovit ćemo mi to! Možda smanjimo količinu...Al ovo ostalo...Ma mislim da je ovo bila jedna od boljih subota! Tea je luda-mislim to na pozitivan način!Toni je...ma super!Baš je dobar dečko! A ti ženo si savršena! Naravno da te volim!I ne mogu vjerovat da si pisala o meni! E ne znam jel ti Tea rekla da s njom dođeš k meni!Pa onda ja te zovem!Dođi k meni u moj +!Javi mi!
    Al stvarno mi je jako drago što sam te upoznala bolje i što sam shvatila da si super cura! Ipak si ti moja žena! Uvijek budi tako dobra,lijepa i pametna ko i sad! VT Kisi Kisi

    avatar

    24.07.2007. (01:31)    -   -   -   -  

  • *ličanka*

    Oj! Evo i mene...
    Pa subota je bila fenomenalna... Meni je bilo super super!!! Ovu subotu moramo reprizu napravit.. A kutija!!! Joj, ma lude smo... A šta, JEDNOM SE ŽIVI!!!
    A ja još malo na glupu prvu pomoć, tak mi se neda... Koma, pa poludit ću, ko će to izdržat, još po ovoj vrućini!?! I da, još vjerovatno idem na bajsu, čovječe, prokuhat ću... :)))
    Aj idem, ćujemo se... Uživaj! Pusa

    avatar

    24.07.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • *ličanka*

    E da, zaboravih napisat... A sada mene nisi ni spomenula, gdje sam ja, ha!?! Srami se... :((

    avatar

    24.07.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...