Komentari

morethanyoucando.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • vrag_s_licem_andjela

    Ajme pa ti pišeš!
    Hm... sad sam i ja malo zbunjena..
    Čujemo se prek msn-a popodne ili već nešto....
    Poljubac*
    Ilii pošalji mail, jer suvisli komentar na ovo ne znam napisat....

    avatar

    23.07.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • °¨°aaancica°¨°

    samo se ti bori.....nemoj odustat nikako....probaj to riješit.....sve neke slične stvari samo je nama sad obrnuto.....sve je drukčije odjednom....ae pozzzzz :)))))

    avatar

    23.07.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • ...Ja sam na putu za nekuda...

    Tek kad čovjek izgubi, onda shvati što je imao. Ali ja se nadam da ga jos imaš... Nikad ne odustaj!
    Hvala ti na komentaru!... Pusa!

    avatar

    23.07.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    Sad kad mi je jasnije=)

    Ne znaš cijeniti što imaš? mislim da i previše cijeniš što imaš, jer da ne cijeniš ne bi napisala ovakav post. Veza je odnos između dvoje, ne jedne osobe. I veza je kompromis. I u njoj ne zapovijeda jedna osoba a druga trpu, razgovorom se stvari riješe.
    Ti najbolje znaš da li ti se isplati da se trudiš....
    A ako je njemu barem upola stalo kao i tebi i on će se potrudit...
    Dokazat to dijelima, ne rijećima....
    Sretno! Pusa!

    avatar

    23.07.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • DonR

    Daj ne seri ako tko pokazuje djelima koliko mu je stalo onda sam to ja nikad nisam lažno obećavao... Nemoj joj davati savjete ako nemaš pojma o čemu se radi!

    avatar

    23.07.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • Stariji i pametniji

    malo gledam sve posteve i zakljucih da ti nisi bas sretna osoba sta se te veze tice...donR ono ne seri drugima, cura ima pravo komentirat, po svim komentarima s bloga zakljucih da si neki cudan lik, dobro su ti rekle neke cure s komentima u prijasnjim postovima
    Adio

    avatar

    24.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • (: aneee :) *

    šta se tiče sreće u mojoj vezi... dalo bi se o tome.. u zadnje vrijeme što se tiče toga nisam sretna... :/ ali ne želim o tome.. a što se tiče lažnih obećavanja.. nisam nikad ništa obećala.. osim neki dan.. ali mi se ne daje prilika da to ispravim tako da.. :/ (opet ovaj smajl)
    nije on neki čudan lik.. dobar je on.. samo nas je situacija promijenila.. i to puno :/
    a ti si? ....

    avatar

    24.07.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • DonR

    Dobro su mi rekle cure šta? Ja sam čudan lik? ma bravo, ako po postovima tako sudiš ljude onda super.. Pozz!

    avatar

    24.07.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • DonR

    @anči: Evo ane svi ti govore da nisi sretna u vezi! Misliš li da biš trebala poduzeti nešto? Ja isto mislim da nisi sretna, nikad ti nisam pružio volju, slobodu i zadovoljstvo i uvijek sam ti srao za sve i sve je bilo po mome.. Stvarno kad prevrtim film bilo je tako! i stvarno nisi sretna osoba, misliš li da postoji netko s kim ćeš bit sretnija??

    avatar

    24.07.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • Stariji i pametniji

    ja sam stariji i pametniji...
    A ti donR glup ko konj, jebes curu u zdrav mozak tu na blogu, najprije ono kao seres joj, onda ti je zao, daj ajde koga farbas, btw citaj prijasnje komentare od nekih cura pa ces vidit sta joj frendice govore,
    aneee savjet cemu tjerat nesto sto neide...nisi vrijedna toga...a uostalom imas premalo gidna za ozbiljnu vezu, znam ja, imam ohoho vise godina od vas, a i iskustva, ne sudim po postovima nego po tvojim glupim komentarima, necu se prepirat, imam pametnijeg posla
    Adio

    avatar

    24.07.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • -DNO-

    Samo, neznam dal ti je zakon ova kobasica ili ovaj decko na slici...? ... Ako je kobasica, tu nemogu ništa.. Al ako je decko, ako oces, pošaljem ti ga u paketu na kucnu adresu :D ... .POzd=)

    avatar

    25.07.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • DonR

    Daj seljačino nisam te vrijeđao nit ništa.. Neznam tko si ni šta si ali ako si toliko stariji šta se onda mješaš u našu vezu. kad sam reko da mi je žao onda mi je žao a kad sam ljut sam ljut i točka. Nisam nikog farbao a najmanje nju.. Boli me kurac za njene frendice šta misle ni jedna se nije našla u situaciji u kojoj smo ja i ona tako da one samo mogu srat, pričat i nagađat, a pošto nisu bile u ni približnoj situaciji ne mogu ni davat savjete kao ni ti.. Tako da kad budeš siguran da naša veza nije ni malo ozbiljna onda nešto reci ali za sad se samo možeš praviti pametniji.. Do sad sam pričao s puno pametnijim i zrelijim osobama nego što si ti, uostalom neda mi se s tobom ništa ni raspravljati samo zato jer me ne poznaš a ni ja tebe i samim time ti nemožeš shvatiti jedan njen napisani post kao što ga ja mogu shvatiti... Jer ona piše o nekoj stvari koju samo ja kužim a svi ostali to mogu protumačiti na deset arazličitih načina... Ili nagađati o čemu se radi.. I da kad kažem da me ne poznaš to i mislim jer da me poznaješ dobro ko moji frendovi drugačije biš razmišljao..
    @ane: definitivno moramo pričati, mislim da sve ovo više nema smisla, i da se sve promijenilo! Volio bih samo da ostanemo frendovi nakon svega isto kao što biš i ti to htjela ko si iskreno mislila ono što si prije dva dana rekla!

    avatar

    25.07.2007. (03:24)    -   -   -   -  

  • ...ludacha...

    ejj...slučajno sam naletjela
    na tvoj blog...ali tvoje priče ili
    pjesme,što god,stvarno mi se sviđaju,
    iako su pomalo tužne...(:

    avatar

    25.07.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  • The IceMan

    daj...šta se ovdje dešava???
    ne kužin ni 2%....šmrc

    avatar

    25.07.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...