Komentari

sunshine1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Girly girl

    Ne brini zbog autoškole... Iz vž-a si? Ja sam to jedvah uspjela obaviti ove godine nekako... Pismeni i prva pomoć su ti najlakši dio. :) Barem meni. A onaj lječnički... Koliko love na tome poberu... :p Barem tamo kud sam ja išla. Za vožnju isto ne brini. Ja nisam vozila uopće prije autoškole, pa sam nekako ipak uspjela položiti. (i dalje se pitam kako) Nadam se da ćeš dobiti dobrog instruktora jer ako dobiš živčenjaka kao što sam ja dobila... osuđena si na jedno dobro vrijeme uzaludnog živciranja... Dobro, ne želim te sad plašiti. :) Drugi ljudi za koje sam čula su imali ok instruktore. Nadam se da nisi upisala kod Crnkovića.

    Ciao! :)

    avatar

    22.07.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • Girly girl

    Pa tako, ja sam išla tamo i moje polaganje se rasteglo na skoro godinu dana... Išla sam s još 2 cure iz razreda. Jedna je položila nakon nešto više od pola godine, a druga valjda mjesec dana prije mene. Inače, dosta im je gužva, pa je tako i meni instruktor nekoliko puta odgađao ispit. Ipak, najviše ti ovisi o tome kakvog instruktora dobiš. :) Možeš birati, ali kad te zapadne onakav kao što je mene... Jedan moj poznanik je imao neku žensku i završio za 2 mjeseca. Mogu pitati kako se zove, pa ti javim ako hoćeš. Inače, ženska je odlična, navodno.

    Ciao! :)

    avatar

    24.07.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Girly girl

    Raspitat ću se, pa ti javim. Samo pazi da ne dobiš Damira Pozdara... Toplo ti preporučam da ga izbjegavaš u širokom luku.

    avatar

    24.07.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...