Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Sylvia ;))

    prva...
    ne znam da li ste pročitali,ali treba mi mišljenje odrasle osobe...
    možda sam postupila glupo,ali ipak...
    pozzdrav

    avatar

    22.07.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • alkion

    Kako stvari stoje svako mjesto ima svoje "maskote" iliti već kako ih nazoveš. Mi na pr. imamo svoh Džeksona - u sred ljeta hoda po gradu u zimskom kaputu a preko zime ljeva vodu u cipele jer mu se griju noge... :)))

    avatar

    22.07.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........uz crnu ladnu bevandu čitam blogove........ja sam se ocidila samo 4 kile za sada.,haha..........a u malim mistima ima redikula za izvoz.........

    avatar

    22.07.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • rU

    svako misto, draga fanny, veliko i malo, ima svoje ridikule ...

    obično svi smatraju da su to oni siroti bijednici što hodaju u prnjama ...
    no češće su to tzv. uglednici ...
    izvrstan ti je opis onog drugog ... hihii ... no sličnih sada ima k'o pljeve ... ne treba ići na bazen, već samo pogledati u saborske klupe ... hihii

    avatar

    22.07.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • rU

    ... a blogove političara, kao i njihove govore ... programe i ostalo, naravno pišu uglavnom drugi... odijevaju ih stilisti, geste im korigiraju medijski stručnjaci ...

    možda bi ih ipak trebalo pogledati na bazenu, u gaćama ... da bi čovjek dobio pravi dojam ... hihiiii

    avatar

    22.07.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Haha, dobro ste ih opisali, i jednog i drugog :)
    Nit za smijat, nit za plakat, ali strašni su... ;)
    Idem jer sam umorna ko konj, cijeli dan mi bezveze prođe jer ništa ne radim... Umorna sam od sjedenja i prebacivanja s kreveta na fotelju... Ma grozno, jedva čekam školu (a ne mogu vjerovat da to govorim...)
    Pusa i pozdrav od Marte :)
    P.S. Ne mogu komentirati kao bloger, ne znam zašto?!

    avatar

    22.07.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Bloody Soul - bila sam i napisala ti onako kako mislim da treba. Pitaj uvijek ako trebaš savjet, bit' će mi drago :)
    @Alkion-MR - taj je vaš - stvarno genijalac. Ili Antuntun :) Ovi moji se bar donekle oblače, samo što im je u glavi - mutno - svakome na svoj način. A što ćemo, svako od nas ima svoje muhe, no barem ne privlačim pažnju na takav način. Pomalo mi je to i žalosno, pogotovo kod onog prvog. :)
    @katrida - čim se prestanem znojiti, odmah dobijem na vagi :) Što se redikula tiće, sad sam došla na svoje, svaku subotu gledam Velo misto i po tko zna koji put uživam u dijalektu i mentalitetu. Baš ih volim. Preko njih sam naučila dijalekt, sad ga samo malo obnavljam :)
    I ja danas pila crnu, ladnu bevandu za ručkom :)
    @Rusalka - da se radi o sirotinji, sigurno se ne bih tako šalila, no i ovi su za žaljenje, svaki na svoj način su oprana mozga. A ove Sabornike smo u nekoliko navrata gledali u gaćama, bože me sačuvaj, pogotovo nekih, koji su čak uvjereni da super izgledaju (Rojs i Ante "mudrac-madrac"). Ne mogu vjerovati da se ne vide u ogledalu :) A nekima mi stilisti ne mogu pomoći :)
    @Luda Marta - i ja sam danas umornija nego ova dva dana kad sam jurcala. Od te vrućine sam sva strgana. Ni ja ne mogu vjerovati da čujem - što čujem - u vezi škole. To još nisam čula od Zmaje, možda nekad i doživim to iznenađenje. Nekako ste ove godine i sroljave za plivanje :) No, ko sam ja da prigovaram, plivam sve manje i manje, još bum 50 m plivala - na dva puta - za koju godinu :)))
    Pa komentirala si kao bloger, što ne valja ???

    avatar

    23.07.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ti si vrlo tolerantna hihih da moje cipelice završe kao tvoje, posipao bi se moj zakoniti pepelom hahahahahaha ma šalim se , dogodi se!
    Neću ti ostaviti topli pozdrav...vruće je i bez njega ...
    pusa Fani

    avatar

    23.07.2007. (02:19)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro i peijatan početak
    tjedna ti želim.
    I kod mene je bilo očajno toplo
    svježina jedino noću.

    avatar

    23.07.2007. (08:45)    -   -   -   -  

  • tyche

    Kod nas uopce nema zege, nocu i pred jutro rosi kisica, danju se sunce izmjenjuje s oblacima i cist je ugodno, i tako vec danima...srecom :) ali uredno citam kakve nepogode pogadaju Hrvatsku, a i zale mi se moji osjecani da je neizdrzivo, kao u pretis loncu--- uh!

    avatar

    23.07.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    koje nokte ima ajme majko mila :))
    draga moja, dakle tako, lijenčariš, pa nam se javiš kojim postom i u biti uživaš :)
    hmmm a nije to tak ni loše :)
    ja se mučim s još 14 sati vožnje u autoškoli i onda nadam se ispit
    more sloboda i očekivanje jeseni :))
    pusa

    avatar

    23.07.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Tako ti je to kada ideš na bazen bez glave obitelji pa moraš zvjerati naokolo...
    Prekinuh pisati komentar da se tren javim Dragoj, opet je u Zg i isti tren kaka sam ju zvao ona zove mene. Pisah o tome prošle godine post Telepatija. Često nam se to dešava.
    Da nastavim temu...Nama je skoro nezamislivo da negdije idemo jedno bez drugog. Kako uživati u moru ako ona nije pored mene?
    Takvih faca o kojima si pisala ima svako mjesto, samo treba svrnuti pogled oko sebe. Dovoljno su glupi da misle kako njihova glupost interesira i druge.
    Ova dva dana su ti pouka za slijedeća sunčanja. Drugi puta otvori i oči i usta da ujednačeno pocrniš...hahahaha
    I kuda nađe da joj se javiš na stari post?
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    23.07.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    u svakom kraju poneka maskota i maskotica se kriju tak da je to općepoznata stvar a ljudi na takve gledaju kao što si ti opisala i to svaki puta kad ih vide, valjda se nemogu nadiviti ili načuditi kak to vrijem čini svoje :)
    pozdrav i vama tamo u vrućoj provinciji :)))))

    avatar

    23.07.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    što se tiče majki sa djecom koja dolaze na "našu" plažu, priča je ista: čovjek više od njih nema mira negoli od same djece...
    vidim, na bazenu prolazi vrijeme brzinski :)
    uživaj, hladi se i jedi kupovne kolače! i ja sam izgubila par kilograma i baš mi je krivo... ljeto i vrućina me uvijek "salovno" oglobe...
    pozdrav!!! veliki!!!

    avatar

    23.07.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - ma i nisam bila tako tolerantna onda, a to se vidi čim još danas uzdišem (bilo je to pred 12 godina). I nije to prvo durenje, prvi put sam se durila kad mi je Pajo podrezivao kosu "samo" za jedan cm. Kosa duga do pola leđa, a na kraju završila do ramena, jer je stalno ravnao. Zaključala sam se u kupaonu i plakala dva sata :) Na kraju sam se otišla ošišati i tako kratka - ostala do danas. Ćelavci su ljubomorni na dugu kosu :)
    @PROROK - Kome nije bilo vruće, samo Eskimima :) Pozdrav :)
    @tyche - da, tvoji osječani su najgore prošli, istok je bio najtopliji. Danas je već dobro, a sutra vele još malo svježije, čak je i kiša moguća, da bar. Pretis lonac - stvarno dobra usporedba, kako se nisam sjetila :)
    @Daniela - da, Cesaria mi je baš simpa, onako teretna, bosonoga, s tim dugim pandžama, a glas - božanski... Draga moja - odradi još to malo i bjež' na more, tamo je toplo, ali se ipak da disati. Pusa :)
    @More ljubavi - ne može moj Pajo na suncu izdržati', to je posljedica toga što je do prije par godina bio na suncu, kad nitko drugi nije, onako bez kose, u podne - tačkao zemlju. Sad dođe navečer, otpliva svoje i drži se hladovine.
    Što se telepatije tiće - to je obično prisutno kod bliskih i vezanih ljudi. Mi neki puta mislimo na iste stvari - jedan zausti, a drugi - baš to mislio reći. I razmišljamo o istim osobama i stvarima i idejama :) Neki put mi je to nevjerojatno. A Zmaja nam se sve više pridružuje s istim mislima :)
    Pročitat' ću ja i novi post :)
    @dag - ovi dvojica su stvarno posebni, nije fora ovako bez slike, tek da ih vidiš, onda bi tek shvatio sve što sam napisala. No, ima šanse da ovog drugog vidiš u predizbornoj kampanji, biser živi :)
    @Kosjenka - te mame koje vise djeci nad glavom su mi najgore. Djeca normalna, a one grakću kao čavke i iritiraju sve oko sebe. Ali one toga nisu svjesne, na sveopće veselje. Tebi također pozdrav :)

    avatar

    23.07.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Onda ćete morati prakticirati noćno kupanje.
    Čovjek je onoliko star koliko se osjeća starim. Mogao bih ja doma kvocati u mirovini i slagati salo no puno je ljepše biti čitav dan aktivan na moru, suncu i zraku. A i isplativije je, pored toga što tako održavam formu.
    Morati ću Dragoj nabaviti bicikl pa da zajedno vrtimo pedale.
    Ostalo bude Draga pisala kada se vrati.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    23.07.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto sad sam ja kriv što nema slika... ma kud me đava iša atentavat da pričam o tome ;)

    Ne znam koji su to likovi, ali ako procunjaš google pretragom slika... sigurno ćeš naći pokoju bar za ovog drugog lika.

    avatar

    24.07.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ovaj tvoj političar se fura na Kirina. :) ja mislim da ih nažalost ima previše kojima drugi pišu govorancije jer su toliko limitirani vokabularom da sami ne znaju ništa smisleno složiti..no to ih ne spriječava da imaju ogromne penzije i plaćurine i žderu za 4 kn u Saboru. Najebasmo, draga moja s takvima..

    avatar

    24.07.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • Roberti!!!

    Draga!

    Imam novi post pa navrati!

    Lijep pozdrav!

    avatar

    24.07.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • fanny

    @More ljubavi - ako si aktivan, onda nije bitno jesi li u mirovini ili nisi. Uvijek ćeš si naći zanimaciju - pogotovo kad te održava i još se k tome - isplati. A bicikl se uvijek isplati - udvoje ili solo, pogotovo u gradskoj gužvi :)
    @H@ck - ja još nisam u penziji, ali već godinama si kratim vrijeme na plažama i kupalištima - posmatrajući ljude. Vjerojatno netko tako posmatra i mene :) I vjeruj mi - svašta sam vidjela. Živa psihologija, plus toga - nije mi dosadno - sati prolaze kao minute. Kad već na suncu ne mogu čitati knjigu.
    A ovaj "naš" što sam ga opisala - sve znam, ne moraš mi ništa reći :)
    @Manga - ma da imam fotku, zar misliš da bi me išta spriječilo da je ne stavim? Pa tip se voli promovirat'. Da ga samo vidiš kako hoda u kupaćim gaćama i ispod oka gleda tko ga posmatra... Ovaj moj tata-trener iz predhodnog posta jednom je rekao u vezi njega - jadna ti ga majka, kad se spoji prazna glava i sirova snaga.
    No, uhvatit' ću ja njega i onog prvog, vjeruj mi - vrijedi truda vrebati :)
    @Snoopyca - ma di je Kirin bio kad je ovaj krenuo s politikom. Mogao bi on svašta od našeg lokalnog naučit'. Čak i ovako bez vokabulara - šiba Kirina u izražavanju :)
    @Roberti!!! - stižem :)

    avatar

    24.07.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...