Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bego

    Zašto taj DICE ne raspršuje C2H5OH? :-(
    Šalu na stranu, svak pametan vidi da je posta pokusni štakor, da je cili planet laboratorij i da šačica odabranih želi eliminirati šta više "neželjene" populacije", a ostatak učiniti robljen. Naravno da se AIDS, hepatitis C, D... i ostala sranja nisu sami od sebe pojavili u prirodi. Kako se to onda nisu pojavili prije 100, 200, 1000 godin? Kad san ja bija mali (a bilo je to ne tako davno, iman 50 godin). bilo je 20-tak bolesti, pola su bile izličive, a pola nisu. Pa bi ti doša likar doma, posluša te stetoskopon i reka "uzmi ovu likariju i bićeš ka novi" ili "aj' ća, zovi popa". Pa sićan se toga, nisan porebambija!
    Ali šta po Vašem mišljenju učinit? Ako se oglasiš, onda te vlastita okolina proglasi ludin. Kažu da je to teorija urote. U politici nema "teorije urote", postoji samo urota, oduvik je postojala i uvik će postojat. A šta je ovo šta nas šopaju GM hranon nego još jedan eksperimenat? Aj' zabrani ameru da je dila, pa ćeš vidit! Ne možeš više ni na planinu pobić jer će te zaprašit nekin sranjen šta su stavili u avionsko gorivo. Strašno!
    Ali ka' šta je govorila moja baba: "Svaka sila za vrimena!" (svakoj sili dođe kraj)

    avatar

    22.07.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • borgman

    Budi toliko ne-lijena pa polako pročitaj tekst koji ti linkam. http://oilstorms.wordpress.com/ Tamo ti je priča o dolaru i što se zapravo s njim može dogoditi, a to bi bilo nešto od onoga o čemu smo pričali kada je poredba bila svjetska ekonomija= mjehur od sapunice.... a možda i ugledaš jedan dio koji nije urota, ali kao da i je... svi u njoj sudjeluju, ali iz svojih kratkoročno/dugoročnih ciljeva... i hoćeš li i ovaj put otkazati u zadnji minut? :-()

    avatar

    22.07.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Rekla sam da ne idem odma, al ok. Pročitat ću tekst na tom linku.
    @Gospon Bego, i prije su se bolesti radile u laboratorijima, samo što se tada manje govorilo o svemu. Što napraviti? Prihvatili mi to ili ne, protiv njih ne možemo ništa. Dok imaju "bolje oružje" od nas, ne možemo se boriti, a imaju ga.

    avatar

    22.07.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • Zoran

    Ma nek se gone svi ti rasprsivaci teba njih sve u top i lansirat odakle su stigli.
    Gmazovi jedni :D

    avatar

    22.07.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • mist

    borba je na osobnoj razini. mi imamo bolje oružje od njih, u sebi.

    avatar

    23.07.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Složila bi se s tobom mist, sve počinje od nas.

    avatar

    23.07.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...