Eh... zašto zašto....zašto Vlatka i Dikan? Zašto? Čemu? Koji je smisao života? Gdje ima za kupit Duvela u Zagrebu? Kuhinja je su pa ch (moram odvojiti da me ne bi prijavilo kao spemera). Nisam stigla probat taj sushi prije nego što sam otišla, avaj. Nadam se da biznis neće propasti kad ponovo sljetim.
22.07.2007. (11:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eto ti. Ja se sad nabrusila da ću komentirat stalno, a ti posta već tjedan dana ne objavi. Jesi li upala u pećnicu? Jel te progutali domaći štrukli netom spravljeni u novoj kuhinji? Jesi se pričepila vratima od frižidera? Ležiš li onesviještena u blaženim isparavanjima travnate pive? Javi se, ponekad me nazovi, da me voliš stoput mi ponovi.....
27.07.2007. (23:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepa ti je kuhinjica. Sviđaju mi se one šlijve na pločicama; ak' ću ikad imati priliku sastavljati svoju vlastitu kuhinju, nakeljit' ću stodvajspet kojekakvih zelenjava i voćkica i vrčića i sličnih pizdarija. Jest da je malo seljački, al' kaj ću kad sam seljo-beljo pa mi je to nekak' slatko... :))
29.07.2007. (23:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tamnobjelka, živa sam, samo malo manje ispred kompjutera. Duvela ima u Vrutku. Vlatka i Dikan? Zbog bundi. Zara, to su masline! Sveta namirnica! Da ne koštaju 4 puta više od obične pločice, bila bi još koja. Ali manje je više.
30.07.2007. (10:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
Eh... zašto zašto....zašto Vlatka i Dikan? Zašto? Čemu? Koji je smisao života? Gdje ima za kupit Duvela u Zagrebu? Kuhinja je su pa ch (moram odvojiti da me ne bi prijavilo kao spemera). Nisam stigla probat taj sushi prije nego što sam otišla, avaj. Nadam se da biznis neće propasti kad ponovo sljetim.
22.07.2007. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
whiteflesh
Eto ti. Ja se sad nabrusila da ću komentirat stalno, a ti posta već tjedan dana ne objavi. Jesi li upala u pećnicu? Jel te progutali domaći štrukli netom spravljeni u novoj kuhinji? Jesi se pričepila vratima od frižidera? Ležiš li onesviještena u blaženim isparavanjima travnate pive? Javi se, ponekad me nazovi, da me voliš stoput mi ponovi.....
27.07.2007. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZaraZna
Lijepa ti je kuhinjica. Sviđaju mi se one šlijve na pločicama; ak' ću ikad imati priliku sastavljati svoju vlastitu kuhinju, nakeljit' ću stodvajspet kojekakvih zelenjava i voćkica i vrčića i sličnih pizdarija. Jest da je malo seljački, al' kaj ću kad sam seljo-beljo pa mi je to nekak' slatko... :))
29.07.2007. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Tamnobjelka, živa sam, samo malo manje ispred kompjutera. Duvela ima u Vrutku. Vlatka i Dikan? Zbog bundi.
Zara, to su masline! Sveta namirnica! Da ne koštaju 4 puta više od obične pločice, bila bi još koja. Ali manje je više.
30.07.2007. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...