Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Marijan M. (34)

    svaka mu čast, malo koji desetmjesečnjak bi se toga dosjetio...

    avatar

    18.07.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    konstruktivno dijete taj tvoj netjak

    avatar

    18.07.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • majja

    tog se ni ja ne bi sjetila. /srami/
    ok, bi, nakon nekog vremena.
    mali je genije.

    avatar

    18.07.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    A kad se samo sjetiš da mali ima i maminih gena! Mislim, tvoje mame :D Uf, veselja!
    Nego, voliš me? :migmigokicama Znači li to i imalo volje za novim dizajnom? Za mene, naravno. :migmig Ajme, kako žicam. :šatromejesram ;)

    avatar

    18.07.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • ledena

    Bitno je da je genetika dobra......:))

    avatar

    18.07.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Jaca

    cute :-) bas na uju

    avatar

    18.07.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ma vidi, vidi - ponosni ujo! :-)) Neka, to je baš lijepo! Znam taj osjećaj (iako nikada neću biti ujo ;-)), a malac genijalac, dječak sa stavom od prvog dana, od najranijeg doba pokazuje da je pravi potencijal.

    avatar

    18.07.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • Petra

    Životinje su mi važne

    Pomozite nam postići globalno priznanje da su životinje važne, da mogu osjećati bol te da je naša odgovornost da stanemo na kraj okrutnosti širom svijeta. Tražimo 10 milijuna potpisa kako bismo pokazali vladama svijeta da smo ozbiljni u namjeri postizanja Univerzalne deklaracije o dobrobiti životinja pri Ujedinjenim narodima.

    Današnji stupanj patnje životinja je besprimjeran:

    1. Oko 60 milijardi životinja svake se godine koristi kako bi proizvele mlijeko, meso i jaja. Većina tih životinja se uzgaja na industrijskim farmama gdje njihove osnovne potrebe nisu ispunjene.
    2. Na svijetu je oko 600 milijuna pasa i gotovo isto toliko mačaka. Procjenjuje se kako su čak 80% njih lutalice ili su nepoželjne.
    3. Ilegalno i vrlo često nehumano trgovanje divljim životinjama je rastuće crno tržište vrijedno 10 milijardi dolara godišnje, od čega su po profitu jedino isplativiji krijumčarenje oružja i droga. U ovom 'mutnom' poslu na milijune divljih životnja ubijaju, zatočuju ili s njima trguju na krajnje nehuman način.
    4. Procjenjuje se da 80% snage na farmama u zemljama u razvoju donose životinje koje tegle, no dostupni resursi su često bijedni, neprimjereni i dovode do značajnih pitanja vezanih uz dobrobit.
    5. Životnije vrlo često stradavaju u prirodnim katastrofama, no to se rijetko uzima u obzir.

    Za globalne probleme potrebno je globalno rješenje. Dogovor o važnosti nekog pitanja utječe na ljudske stavove, a ljudski stavovi utječu na njihove postupke. Univerzalna deklaracija o dobrobiti životinja imala bi istinski, dugoročan utjecaj na dobrobit milijarde životinja širom svijeta.

    Molimo vas, potpišite peticiju za donošenje Univerzalne deklaracije o dobrobiti životinja pri Ujedinjenim narodima.

    Također vas molimo da zbog velikog potrebnog broja potpisa obavijestite što više ljudi i zamolite ih da potpišu peticiju. Za one koji nemaju pristup Internetu, peticiju možete skinuti u rtf formatu i isprintati te nam prikupljene potpise poštom vratiti na našu adresu.

    Peticija

    P.S.nemoj se ljutit što i tebi ovo šaljem

    A što se posta tiče: mali je super,samo 9 mj a tako se snašao do sad nisam ni znala da imas nećaka,piši još o njemu :)

    avatar

    18.07.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Marijan M. (32): :-) Sretan sam što te vidim kućo stara :))) @Champs-Elysees: Možda jednog dana bude konstruktor :D @majja: Znaš...kad gledam životinje, one su sa toliko mjeseci već samostalne, odrasle, čak i snalažljive. Odmah mi nekako bebe prestanu biti genijalne :D @malena_1309: Može može...jedino mi reci što bi htjela, imaš li ikakvih ideja ;) @ledena: Ehm...kad gledam sebe i neke rodjake molim se tiho da ipak ima nekog odmaka od nas :-D @Jaca: Ja sam u njegovoj dobi već izdubio veliku rupu na zidu jer sam htio zbrisat iz kinderbeta :DD @neni_iz_bajke: Eh, mali ima stav i to zbilja neki tvrdoglavi, ponosni stav! A ti možeš lako biti ujna...samo trebaš oženiti jednog uju... :-) @Petra: Hej! Volontiraš li ti na veterini? Ako da, možda sam ti jednom posvetio post! :)))) Naravno da sam ispunio peticiju...mada jedem meso, i to vrlo rado jedem meso...

    avatar

    19.07.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • okeco

    :))))))))))))))) vidim nemreš veterinu s pameti maknuti ... ah, ah ... daj, naći ću ja nekog pesa ponvno pa idemo tamo :))))))))))))))))) ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    19.07.2007. (10:00)    -   -   -   -  

  • dinamitna

    Šta mu vi radite kad vas tako sluša?:))

    avatar

    19.07.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    i ja imam nećakinju koja živi u ameriki i cijela je ja :) od izgleda, lica, očiju, rupica na obrazima... ma sva moja i prkosna i laprdava i blentavoprepametna... cijela ujna... buraz se smrzne svaki put kad mu ona nekaj spusti kao da sam ju ja učila... :)
    genetika je strašna stvar...
    btw. hvala na podršci :)

    avatar

    19.07.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mali je sjajan, od malena je domišljat. Baš me zanima kako će se dalje odvijati situacija :))

    avatar

    19.07.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @okeco: Ajde, požuri, vidiš da to nije ta Petra :DDDD @dinamitna: Na kraju mu kaženo 'bravo!'. To obožava da nije normalno :)))) @Bezazlena djevojka: :)) Eeej, pozdrav :) Ti si zapravo teta jel tako? Kod nas je jako teško biti u rodu s djetetom kojem si ujna jer ujna možeš biti samo ako si žena brata od bebine mame :) Nema na čemu, ti koliko mogu primjetiti, zaslužuješ podršku... @Bugenvilija: Buuugiii :))) I mene to živo zanima, ali nisam nestrpljiv jer nikakvo moje nastojanje ne bi ubrzalo stvar. Izvještavat ću vas i dalje :)))

    avatar

    20.07.2007. (07:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...