Komentari

ninuska18.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ShoppingicaQ

    Joj, ni ja ne bi volila znati svoju buducnost (iako pretpostavljam kakva mi je:))))))
    Iako, iskreno, znatizeljna sam sto se toga tice. Meni baka vraca barem jednom tjedno iz kave ali to je onako vise opcenito i vise iz zabave.
    Kada sam kod baka, ne opterecuj se previse sa svojom. Znam da ponekad zna ici na zivce kada ti da netko stalno neke primjedbe ali nek ti u jedno uho uđe a u drugo izađe. :) I tako ti radis po svom pa neka ona samo prica.
    Tko zna kakve cemo mi biti kada ostarimo:))
    pusa

    avatar

    17.07.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • ShoppingicaQ

    Da, sto se tice onog mog nakita, prodajem ga. Inace ga izrađujem sa mojom sestrom. Njen blog je annabel78.blog.hr pa mozes pogledati ako ti se da.:)
    Ako ti se nesto sviđa možes naruciti od nas. Mislim da cu prodavati na krckom sajmu nakit ove godine. Prosle smo bile. Ali jos ne znam nista. Tako eto, mozda se i vidimo.
    pusa

    avatar

    17.07.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Čula sam za onu Mariu. Ja bih možda išla jednom za zabavu na predviđanje budućnosti, ionako je tim ljudima zabranjeno da ti kažu loše stvari. A onako za zabavu bih voljela dati da mi netko gata.
    Mada ne vjerujem previše u to. Ono, sigurno postoji netko (poput te Marie) tko je profesionalac, ali puno puno njih samo laže i na taj način skuplja novac.
    Kiss kiss

    avatar

    17.07.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • riba

    Super si to opisala, mislim te tvoje dogodovštine baš me oraspolože.
    Dobro je ispalo s bakom. Nek se ona i mama hrvaju, a ti pametna glavice posjećuj je kraće i ćešće - tak da se zbuni i taman da će nešto komentirati, a ti fijuuu ( odlepršaj ).
    Valjda slabo vidi pa je od sivog vidjela boju nogu, ah, sve se bojim kakva ću ja biti u njenim godinama. A koliko joj je ?
    Bye-bye

    avatar

    17.07.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...mene je prije jedno mjesec dana gatara zaustavila: "Djevojko moram ti reći nešto važno..." Ja sam skoro počela plakati...rekla sam "Ne vjerujem u to" i okrenula se i nastavila..cijeli me dan to mučilo...NE, NE ŽELIM ZNATI!!!!!!! Ako me čeka nešto ružno ne želim znati, želim uživati u sreći dok traje...joj nadam se da mi nije htjela reći ništa loše...strah me malo, priznajem...brrrr...
    Pusa!!!

    avatar

    17.07.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    Ne bi ni ja voljela znati svoju budućnost...
    Volim sve nepredvidivo i iznenađenja... Čak i ona loša....
    Moj san? Postati novinarka, zbilja nešto promijeniti, oko 30 se udati, imati četvero dijece, uskladiti karijeru i obitelj i doživjeti starost okružena unucima i mužem kojeg ću, naravno, voljet kao i prvog dana=)
    Dobro, znam ja da neće sve tako izgledati...
    Ali lijepo je imati snove, zar ne?=)
    Poljubac*

    avatar

    18.07.2007. (00:59)    -   -   -   -  

  • kRaLJiCa SuZa

    Ajmeee... a meni je oduvijek zelja uhvatit neku gataru tek toliko da vidim sta ce rec... Jako sam praznovjerna,pa valjda zato... :)
    E,a sta kaze baka na Alexa??? :)
    Svrati mi malo,nastavak moje sapunice je stigao...

    avatar

    18.07.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • malisifra

    ajme meni kakva gatara haj da se nadjemo negdje samo ja i ti pa da mi ga ogatas

    avatar

    30.08.2009. (10:20)    -   -   -   -  

  • lina

    ma je, pričam ti priču. Imam iskustva s vidovnjacima. Poznajem jednog i osobno dobro. Meni je on to ovako objasnio: dakle, oni mogu samo vidjeti razne varijante koje bi se MOGLE MOŽDA DOGODITI, no ne postoji unaprijed samo jedna definirana varijanta. Ima ih više, e sad pitanje je je, koja će se ostvariti

    avatar

    23.07.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...