Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • e!Hot50

    ah, s kojim nestrpljenjem sam čekao da onaj tip na myspace obajvi pismu u petak, al 30ak sekundi je već objavio u utorak ili srijedu i tada sma je poslušao i nije mi se tih 30ak sekunda svidilo. sad kad je slušam cijelu nije mi uopće loša, ok je. nadam se da ipak neće biti na albumu jer imam velika očekivanja da će biti nešto (naj)bolje od nje do sada. ali ok je pisma. i jedva čkam 20.11 i pratit sve chart runove njene. No, album neću skinit već ćui ga kupit kod nas.

    PS. - otkadslušaš britney spears?!

    avatar

    15.07.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Oduvijek:-D
    Ne diraj mi u Britney pored toliko užasnih koje se prodaju pod nešto dobro (Aguilera, Clarkson, Rowland, Furtado, Fergie...............)

    I ja ću kupiti album.

    avatar

    16.07.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Isuse! Britney je simbol užasa! u Furtado se ne dirati! Ako ti se ne sviđa novi stil, prijašnji joj je bolji nego neke Britney. Aguilera nije tako loša osim što je doooosadna, Fergie je katastrofa, Rowland je ok, Clarkson je fuj.

    avatar

    16.07.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Ja Nelly Furtado ne mogu vidjet. Njeno afektiranje, smijuljenje, glumatanje da je sexy. Već sam to negdje davno napisao. Ne može mi netko hodati bos, iscrtanog tijela, omotan maramama, glumiti alternativku i davati izjave da je drugačija, ističući svoje korijene, a onda se za dvije godine pojaviti u štiklama i speglanom kosom predstavljajući sve ono od čega je bježala do tada. Nije mi se sviđala prije, ne sviđa mi se ni sad. Ima grozan glas, a to što se tu i tamo zalomi neka dobra pjesma, to je sve stvar producenata.

    Kelly Rowland mi je isto grozna. Izgleda mi ko klaun na ovim promotivnim fotkama. Njoj će valjda trebati još 5 albuma da bi se našlo materijala za jedan dobar. I sva mi je izgubljena na sceni, nije uopće neka pojava. Preslaba je ona za samostalnu karijeru.

    Aguileru ne volim samo zbog neprestanog izderavanja i upropaštavanja svake pjesme koju izvodi uživo. Što je žalosno, jer ona može super pjevati i ima neke odlične pjesme. Ali isto nema ukusa ni stila.

    O Kelly Clarkson neću uopće pisati. Ona mi je u top3 najgorih.

    Što se tiče Britney, pročitaj onaj moj post koji sam napisao negdje u 2,3 mjesecu. Britney je institucija za sebe. Ona će uvijek stati iza onog što radi, ne shvaća sebe preozbiljno (naprotiv, nebrojeno puta je rekla kako misli za sebe da je dork) i meni je gušt nju gledati na sceni. Uz sve to, ima neke čak preko nekoliko pjesama koje su odlične. Samo je podcijenjena zbog imidža koji si je stvorila, tj. koji joj je nametnut.

    avatar

    16.07.2007. (00:59)    -   -   -   -  

  • hhe

    odjebi od furtado...!!!!!!!!!!!!!

    :-X

    avatar

    16.07.2007. (02:29)    -   -   -   -  

  • funky

    prvi put sam na tvom blogu, inace nisam cesto na compupa zato i nisam registriran.. da ne duljim, svida mi se tvoj blog i znam da nije u temi, ali JAKO me zanima sto mislis o ne tako poznatom Mariu Huljevu? Jako me zanima tvoje misljenje s obzirom da mi se svidaju tvoji dosadasnji osvrti...
    pozdrav!

    avatar

    16.07.2007. (03:11)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    pjesma mi je ok ali inače mi se ne sviđa njezin rad

    avatar

    16.07.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    pa kad voliš kylie, a ona voli madonnu

    avatar

    16.07.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    koja teorija. ne volim ni madonnu baš, sjećam se tebe sa nekim svojim komentarima madonna vs mariah na madonna blogu

    inače ne volim takvu vrstu glazbe (mislim na mariah)

    avatar

    16.07.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    ne dirajte mi aguileru, jedina zna pjevat od ovih kuja fergie, nelly itd... a i ima kvalitetne pjesme...
    anyway fergie je trenutno senzacija ali neće dugo
    nelly mrzim, izgleda ko neka seljanka, a tu i tamo ima koju dobru pjesmu
    rowland je ok, trudi se.
    mrzim clarkson, propala je .
    britney je britney , tko je ne bi volio

    avatar

    16.07.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    drew, ne diraj se u nelly. mnogi znaju pjevati, baš kao što zna i christina, ali rijetki imaju pjesme. meni je christina bila draga, al je dooosadna s novim albumom

    avatar

    16.07.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    da, ali nelly sigurno ima pjesme... da baš.
    zaboga timbaland joj je napravio 2-3 dobre pjesme i to je to
    vjerujem da mnogi znaju pjevati, ali sumnjam da bi uspio na prste jedne ruke nabrojati aktulane pop pjevačice koje znaju pjevati.

    avatar

    16.07.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Pitanje je - Koje ZNAJU pjevati ili za koje netko od vas MISLI da znaju pjevati??
    Danas se jačina glasa i sposobnost vrištanja u mikrofon kod nekih smatra dobrim pjevanjem, pa će tako netko tko nema sluha reći da Joss Stone super pjeva.
    Aguilera može super pjevati, ali rijetko to uživo radi zbog neke bolesne potrebe da svima prisutnima pokaže sve što zna, iako joj nikad nitko nije osporavao dobre vokalne sposobnosti.
    Tako da je apsurdno pisati o tome da ne pjeva dobro. Čak i o tome da ima loše pjesme. Jednostavno je sve zajedno u paketu nekako previše kičasto, predozirano, izafektirano.....

    Nelly Furtado ima dobru produkciju na nekim (!!) pjesmama, no to ne znači i dobru PJESMU. Dobru pjesmu sačinjava puno faktora, neki od njih su melodija, tekst...

    avatar

    16.07.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    whatever
    aguilera zna pjevati i ima specifičan način pjevanja i kad je god čuješ na radiju ili sl. odmah znaš da je to ona.
    a danas svaka kuja isto pjeva, nešto šapuće.
    a christina ne zavija i ne nateže se u svakim nastupima... npr. mtv vma kad je hurt izvodila...
    svatko ima svoj ukus, ali nije apsurdno pisati o tome tko pjeva a tko ne pjeva dobro, jer postoje neki opći standardi o tome tko zna pjevat i koliki tko ima raspon glasa itd... , a drugo je kome se sviđa nečija boja glasa ili ne.
    nelly je kratkotrajno sranje

    avatar

    16.07.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Pa upravo sam to napisao, očito si me pogrešno shvatio. Nisam napisao da je apsurdno pisati o tome tko pjeva dobro, a tko ne, nego da je apsurdno pisati da Aguilera ne zna pjevati tj. da nema dobar glas. Jer očigledno ima, samo joj je nekad interpretacija grozna. Malo bolje pročitaj drugi put.

    avatar

    16.07.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    @muzikologija: tebi se očito ne sviđa nova nelly. ali sjeti se one stare. pjesme kao i'm like a bird su odlične, meni je i album folklore bio dobar, a ovaj novi sadži isto ne samo dobru produkciju nego i dobre pjesm kao say it right, all good things, in god's hands... a tebi se ne sviđa jer tio ta ženska jednostavno nije sjela. ja jedino nju podnosim iz teb timbalandove kompanije, njega i justina smislit ne mogu.

    citiram te "Aguilera može super pjevati, ali rijetko to uživo radi zbog neke bolesne potrebe da svima prisutnima pokaže sve što zna, iako joj nikad nitko nije osporavao dobre vokalne sposobnosti." - ma daj, pa šta onda naša mariah radi?! uvijek mora pjevati !whistle", pogoditi najviše note samo da bi se dokazala.

    avatar

    17.07.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Ok, ajde mi sad citiraj dio u kojem sam napisao da Nelly uopće nema dobrih pjesama. Nigdje to nisam napisao. Meni je iritantno njeno pjevanje, a kako sam napisao - "tu i tamo zalomi se neka dobra pjesma"

    Mariah pjeva pjesmu onako kako je snimljena i kako je zamišljena. Kad pjeva WBT uvijek zadnji pripjev vrišti, ali tako je pjesma i snimljena. Ili ti se sviđa ili ne. Aguilera uživo upropasti većinu svojih pjesama. I tuđih - Poslušaj samo kako je masakrirala pjesmu A song for you, do granice da ju ne možeš poslušati do kraja i poslušaj kako ju je Michael Buble emotivno otpjevao bez imalo deračine.

    avatar

    17.07.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Ma daaj. Mariah uvijek pretjeruje s onim ekstra visokim notama, svaka pisma mora to imat, pa tako i ova koju si tu objavio.

    avatar

    18.07.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Kakve sad to ima veze s onim što sam napisao?
    Rekoh da njene pjesme to imaju same po sebi, i kao takve ti se sviđaju ili ne. Od Aguilere nemaju, nego ih ona uvijek dodatno ukrašava uživo i nerijetko pretjera u tome. Ja želim čuti pjesmu koju volim kakva je u originalu, a ne u nekoj kvazi-jazz-gledajte-kak-sam-talentirana izvedbi.

    avatar

    18.07.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • hhe

    jebite se ono

    furtado iam daleko najbolji album od svih ovih kučki

    ja sam ostalo rekao u svojoj recenziji,. jebiga pa ko oče neka čita

    http://www.lnl.com.hr/view/396/

    avatar

    20.07.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • blue

    ja ne znam šta vi tu pljujete po Kelly Clarkson...ima super glas a ak se nekome ne sviđa što je otišla prema pop/rock stilu to je druga stvar...usput kad ćeš njezin album recenzirat?

    avatar

    20.07.2007. (14:15)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Neću:-)
    Ne dajem prostor lošim glazbenicima ovdje.-D
    Na stranu glas Kelly Clarkson, ima ona lijep glas. Ali ima ga i milijun drugih ljudi, pa nemaju ni karizme, ni osobnosti, ni faktora x, ni 156 drugih potrebnih stvari (Ivana Kindl, Žak....Pozdravljam ih oboje ovim putem, hihi).
    Ono što me posebno živcira kod Kelly Clarkson još od kad sam ju vidio na Američkom idolu prije 100 godina je to njeno odvratno afektiranje i iživljavanje na pjesmi. Način na koji je otpjevala Without You je sve samo ne lijepo pjevanje. Kad poslušaš to i poslušaš Marajinu izvedbu ova ti zvuči kao loše ispričan vic.
    Osim toga, nema ni ukusa, ni stila. To što je otišla prema pop/rocku, ne smeta mi ni najmanje. Pa i Pink je počela s r&b albumom, a sad je pop/rock, ali Pink za razliku od nje ima osobnost koja to sve zajedno nosi. Kelly zvuči kao buntovna tinejdžerica koja ne zna što bi sama sa sobom.

    avatar

    20.07.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...