Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • kick for ju

    Zašto nitko ne čestita gospodinu Cicvari. Pa ipak je on to zaslužio. Evo ja mu čestitam ako me razumijete što vam hoću reći.

    avatar

    18.07.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • Zoran Cicvara

    Na vrijeme i iskreno su mi čestitali svi oni koji su došli do informacija koje su ovdje napisane i ja im se ovim putem zahvaljujem na čestitkama, kojih je zaista bilo puno. Prvi su mi čestitali Glavni Tajnik i Predsjednik saveza i to mi je znak da oni zaista prate sve ono pozitivno što se događa u savezu. Ipak, nikada niti ja, niti moji Tigrovi, ne bi otišli tako daleko da nismo imali svoje idole i savjetnike. Tko su to naši idoli. Pa reći ću kratko. Kada sam formirao klub 2002. godine, na svakom koraku i gdje god bi došli najbolja je bila Kutina. Tada sam duboko u svom srcu zaželio da jednog dana Tigar bude uspješan kao Kutina, da jednoga dana i Tigar ima plejadu natjecatelja koji će se isticati svojim znanjem i karakterom sportaša. Savjetnici su nam bili i još uvijek jesu, prvenstveno Romeo i Predrag koji su mi pomogli onda kada je bilo najteže, kao i svima vam, na samom početku kada sam počinjao sa nekoliko članova.
    Jasno, danas, u kadetskom uzrastu, Tigar je vrlo značajan klub, a za sve ostalo ima vremena. Mislim da sam klub izvrsno posložio, okupio 200 dječaka i djevojčica , a ono što je najvažnije, primjetili su nas oni koji inače priznaju samo nogomet i ne vide dalje od njega, osim kada pogledaju na rukomet i košarku.
    Pitanje je koliko daleko netko želi pogledati i shvatiti, što to znači u jednom gradu kao što je Karlovac, koji ima 127 registriranih športskih klubova iz svih mogučih sportova, biti izabran kao klub kojeg Gradsko poglavarstvo uz rukometnu školu proglašava sportskom budučnošću grada Karlovca.
    O projektima koje sam napravio i koji su pred Tigrom, ne želim sada govoriti, ali i oni su jasan pokazatelj da je Tigar postao iznimno zanimljiv i atraktivan, čak i financijskim institucijama, osiguravajučim društvima i da ne nabrajam dalje.
    Naravno ima i onih koje bole uspjesi svakoga od nas. Ali, ja za takve nemam lijeka. Jedini lijek je u njihovom srcu i mislima. Jedino se sami mogu izliječiti, ako ih negativistički životni stav nije još sasvim preuzeo. Ipak, čak i tada postoji nada...
    Ja želim svima vama, dragi prijatelji i ljubitelji kickboxinga, sve najbolje na vašem razvojnom putu, a ako me netko zatraži pomoć ili savjet, rado ću mu pomoći, u okviru svojih mogućnosti. Bez pomoći svojih dragih prijatelja iz kickboxinga, i roditelja čija je uloga u razvoju Tigra nemjerljiva, jasno je da rezultati moga rada ne bi bili ni približni ovima danas.

    avatar

    19.07.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • ante

    Evo i mojeih čestitki go Cicvari. Bravo, vidi se uspješan rad, a i sam iskaz o tijesnoj povezanosti sa glavešinama saveza gospodom Romeom i Predragom i njihovo idoliziranje od strane g. Cicvare govore u prilog da sve ono što se o njemu govorilo proteklih mjeseci izgleda nije istina. Naime on je prozivan i proglašavan za jednog od glavnih huškača i rušitelja sadašnjeg rukovodstva saveza i zbog toga je trebao biti izbačen iz saveza na dve godine ali se nešto žalio i tome slično pa se valjda još nezna što će od toga ispasti. A opet moram reći da izgleda i u toj priči ima istine o pokvarenom telefonu a ne o ljudima. Izgleda da ljudi svašta pričaju. A ovdje se vidi da su Cicvara, Znaor i Deša na istoj liniji. Tu stvarno nešto nije jasno odnosno kako se to danas kaže transparentno.

    avatar

    19.07.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • Zoran Cicvara

    Hvala Ante na čestitci. Ipak, kratko ću ti odgovoriti. Ako je netko nekome nešto pozitivno učinio onda to ne može ništa izbrisati , nikakav trenutni nesporazum ili dublje neslaganje. Ako sam i predlagao neke promjene na krivom mjestu, za koje sam smatrao da su u redu, to ne znači da bilo koga mrzim. Branko Cikatić, Romeo i Predrag su bili ti koji su mi pomogli osnovati klub i razviti ga. Kakv bi ja čovijek bio kada bi sada to negirao. Istina , imam različite poglede na neke vrlo važne stvari oko toga kako bi trebao funkcionirati savez, ali tko kaže da baš ja moram biti u pravu. Na kraju, ispostavilo se da sam usamljen u svom razmišljanju i logični slijed je bio da više nisam član Upravnog Odbora. Svoje težište, kako sam svima i rekao, ubuduće stavljam isključivo na stručni - trenerski dio, i u tom dijelu ću ubuduće tražiti svoje mjesto u savezu. Zaista, u način vođenja saveza, više se ne namjeravam mješati niti me to zanima. Samo stručno usavršavanje po raznim kampovima i seminarima je ono što smatram vrlo važnim, kao i sudjelovanje na jakim međunarodnim turnirima. Baš onako kako je rekao jedan od najboljih naših trenera u atletici, prije nekoliko dana u sportskim novostima,a važi to za sve sportove ( najbolji treninzi i seminari su nastupi na jakim međunarodnim turnirima, što više takvih turnira - formula je uspjeha ). Ja već dvije godine radim na taj način, i tek sad sam u riječima tog stručnjaka dobio potvrdu za svoje razmišljanje.

    avatar

    28.07.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • slinavo

    Pravi "strateg" uvijek ima plan A i plan B. Kada propadne plan A, prelazi se na plan B. Plan B je "mene sada zanima samo rad u klubu i ništa više.... vjerujte mi ..... ako me razumijete što vam želim reći...."

    avatar

    30.07.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Dopunio bih Cicvaru,
    upravo je jedna od strategija razvoja hrvatskog kickboxinga, koja je sada aktualna i koja se potiče od strane sadašnjeg vodstva saveza, odlazak što većeg broja sportaša na razna jaka međunarodna natjecanja - bilo klupski, bilo kao reprezentacija. To se je pokazalo kao iznimno dobra škola za sve sudionike, pogotovo u kadetskoj konkurenciji, kao i za njihove trenere. To je i razlog prilično brojne reprezentacije svih dobnih skupina, ali to je i razlog prilično dobrog uspjeha hrvatskog kickboxinga na međunarodnoj sceni. I ne samo to, s tim novim znanjima i iskustvima ti se sportaši i treneri vraćaju u svoje klubove, prenose se na ostale članove, a svi oni dolaze na brojna domaća natjecanja gdje prezentiraju te novosti. A svaki je sportaš, nakon svake borbe (ako je pametan on i njegov trener) izvukao dobru pouku, bez obzira je li pobijedio ili izgubio.

    @ Slinavo,
    dobar ti je nick. Samo, zar sve baš mora dobiti neki negativni komentar? Slažem se s tvojom konstatacijom o planovima stratega (ali bez navodnika) i to je tako uvijek u životu, ništa novo. Možda je samo novo da to netko javno i otvoreno kaže, da se potpiše ispod toga. I pitam se, pa zar nema ništa pozitivno u komentaru na koji se osvrćeš, da bi trebalo istaknuti ili podržati ili barem prešutjeti.

    avatar

    31.07.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • slinavo

    Lot vidim da si opterećen "negativnostima". Nije mi baš jasno što je u mom komentaru negativno, plan A ili plan B, ili samo "strateg" pod navodnicima, ako me razumiješ što ti želim reći, a ne želim prešutjeti,... barem..

    avatar

    31.07.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Slinavo,
    imaš pravo, možda sam i preopterećen negativnostima, možda ja sve to gledam preružičasto, ali ne mogu se oteti dojmu da su poneki malo pretjerali - eto, Cicvara radi sa svojim klubom, potrudio se, krenulo mu, i rezultati su tu - ne samo sportski s klincima, već i u svojoj sredini, ozbiljno se prihvatio posla, sastavio nekoliko programa, za njih na javnom natječaju dobio u vrlo jakoj konkurenciji lovu od banaka - sponzora, i sada sve to ne valja, iz cijelog konteksta Cicvari se nabija na nos njegova greška.
    S druge strane, dobije Znaor poziv za Afričke olimpijske igre, da bude tamo, da dovede još jednog iskusnog suca, da pomogne u suđenju, da održi sudački seminar - dobije povjerenje od predsjednika svjetske federacije Falsonija - ni to ne valja - pa tko će to platiti, pa zašto Znaor, pa nije on sudac, pa zašto Kalabić jer kao nema ga na državnim prvenstvima. Kalabić je najiskusniji naš sudac i koliko mi je poznato Znaor je pozvao predsjednika sudačkog odbora Bezjaka, glavnog tajnika Dešu i suca Milakovića i svi su se oni složili da ide Kalabić. Sad ne valja ni to. A sve je troškove snosila svjetska federacija.
    Pa onda ode naša, hrvatska kickboxing reprezentacija i osvoji hrpu medalja, pomlati sve oko sebe - e ne valja ni to, kakve su to medalje kada ih se može tako lako osvojiti, kakvi su to protivnici kada ih se može pobijediti, sve su to nekakvi šuć-muć turniri i niko to ne gleda, niti mari, niti cijeni.
    I mogao bih nabrajati puno takvih "negativističkih" i "kritizerskih" primjera. Znam, reći ćeš da samo želiš ukazati na probleme i nepravilnosti kako bi se one otklonile. Moj stil i rada i pisanja na ovome blogu je isticati pozitivno i to još više raditi. Na žalost, biti će nepravilnosti, biti će i grešaka, ali ima i biti će puno, puno više pozitivnih stvari, uspjeha i time se treba baviti, to treba poticati, pa će se i greške samo popravljati. Svakako, ne treba niti "sve u celofan stavljati" i zatvarati oči pred problemima, da, treba o njima otvoreno i "bez fige u džepu" raspravljati i rješavati ih. Ali, nije sve tako crno kako bi se moglo zaključiti iz naših komentara.
    Eto. Pozdrav

    avatar

    31.07.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • kick for ju

    Lot, zašto si bez fige u džepu napisao kao "bez fige u džepu". Jel to znači da fige ima ili da je nema. Ako me razumiješ što ti želim reći..

    avatar

    31.07.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...