Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • hans

    Neću komentirati. Samo pročitajte što sam nedavno poslao mom dragom prijatelju. Možda u ovome i vi pronađete nešto pozitivno :
    Opet su bili vrijedni oni koji na poljima kickboxinga pronalaze rijetke biljke i udišu osvježavajući zrak ispunjen začudnim i snažnim mirisima. Sportska svakodnevnica često se guši i teško se diše poput zimskog grada obavijenog umarajućim sivilom. Čist zrak dolazi od onih koji se žele popeti na vrh zelene planine bez straha da će se sunovratiti u provaliju. Put je strm i bodljikave biljke neugodno bockaju, ali postaju uporni i oni koji znaju da će pogled sa vrha ispuniti dušu radošću. Oni će poput rijetkog i mekanog runolista promatrati nebesko plavetnilo i pronaći način kako sa sobom povesti one koji su željni novih otkrića. Zajedno će udisati svježinu i čistoću planinskog zraka veseleći se novootkrivenim stazama.Kickboxing postaje poput zraka, potreba da se diše punim plućima. Tada vježbači postaju šuma zajedništva kojoj raznolikost poklanja bogatstvo postojanja. Svako drvo prepoznaje svoju ulogu i značenje nagrađujući ostale bujnošću svoje krošnje, izrezbarenim korama, cvjetovima boja iz snova i plodovima od čije ljepote zastaje dah.

    Iskustvo i htjenje na taj način raste i postaje izvorska voda za zalijevanje. Ona je bistra čistoća u neprekidnom trajanju i previranju. Osvježava grla putnika prema vrhu hladnom oštrinom i pjeva glasnim šumorom onima koji žele čuti. Poslušajte što vam govori voda.

    avatar

    15.07.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Hans,
    potpisujem! Da bi reč rekel. Volio bih s tobom biti prijatelj.

    avatar

    15.07.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...