Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • borgman

    neki od tih krugova u žitu su prikazi fraktalnih funkcija, a ovaj sa punim krugovima je fourierov niz za reflektirane zvučne valove, ima matematičkih programa koji stvaraju slične slike. Što se tiče trokuta sa paga, ako je tko razbijao kamenje da bi napravio trokut (pogledaj posađeni maslinik SMS-a na Kozjaku (tamo rade takve drobilice)... onda bi "usitnjeni" kamen imao oštru strukturu sa izraženim mineralnim "žilama", prema onome kojega je priroda već oblikovala. Razloga za "fake" ima (turizam)... Ono koljeno na travkama nastaje i kada "slomiš" travu vrućim zrakom. Tako spališ stabljiku, na jednom mjestu, i radi spaljivanja formira se koljeno (u tom stanju je trava, i to stanje zadržava, gubi elastičnost)...
    Sa druge strane, kada bi pričali o UFOlogiji, spominje se antigravitacijski pogon i velike energije. Zapravo ako se uzme Albertova teorija relativiteta, onda postoji "lom" funkcije za predmete koji putuju brzinama bliskim svjetlosnoj. Antigravitacija je u vezi sa funkcijom vremena. Ima nekoliko SF priča gdje su ljudi napravili "vremeplov" ali ne na način da putuju kroz vrijeme, nego da polje omogućava ubrzano starenje. Na taj način bi se relativno mala energija (recimo svjetiljka), radi djelovanja polja (recimo ubrzava vrijeme u polju 1000 puta), prema vani vidjela jako kao malo Sunce, ali samo trenutak. Ovo je ipak samo fikcija (bar koliko pratim stvari vezane za tu temu)... uglavnom postoji dobro fizikalno objašnjenje, ali motiv.... možda nas posjećuju ljubitelji fraktalne umjetnosti iz Svemira :-)))))))

    avatar

    14.07.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Zanimljiv komentar moram priznat :) Kamenja na Pagu nisu zdrobljenja, u normalnoj su veličini samo što su promijenjena na neki način. Nisu lomljena.

    avatar

    14.07.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • Zoran

    Ovaj puta necu komentirati post jer je savrseno napisan BRAVO!!!!

    avatar

    15.07.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • xanthus

    vol7men kamenja je isti ali je oblik proomjenjen

    avatar

    15.07.2007. (00:57)    -   -   -   -  

  • gothicum angel blood

    zanimljivo

    avatar

    15.07.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • Aurora

    Odličan post.Čovječe pa ti si prava detektivka. skupljaš i dokaze. Mogla bi se obogatiti da to prodaš na e- bayu

    avatar

    15.07.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Aurora :D Mogla bi jedan kamen iz trokuta prodati na e-bayu ionako ih imam 3 :P
    Kada imam prilike nastojim skupiti materijal i slikati, jer priča sama po sebi ništa ne znači.

    avatar

    15.07.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • znas me ;)

    Jel me netko trazio? Naravno da nije :)
    Posto vidim da si me spomenula u postu, onda bi bio red i da kazem nesto, ali problem je u tome sto se stvarno malo sjecam ideje koju sam davno imao na pameti u vezi nastanka krugova u zitu. Inspiracija mi je dosla tokom gledanja jednog dokumentarca o krugovima. U dokumentarcu je bilo spomenuto kako se krugovi uglavnom nalaze povise podzemnih voda, i kako su u njima nadjeni tragovi zracenja, magnetizma, itd. Bas u to vrijeme sam citao i neke postove o funkcioniranju HAARP-a, i u jednom trenutku mi se sve povezalo. Sve tragovi koji su pronadjeni unutar krugova u zitu odgovaraju jednom djelovanju HAARP-a. Onda malo maste i voila... Sinulo mi je da bi oni mozda mogli koristiti satelite u kombinaciji sa HAARP-om da "crtaju" po zitu (oni=iluminati, valjda). Zasto bas po zitu? Jer je to najpogodnija podloga za crtanje. Po travi, livadama ne mogu crtat jer se trava ili skroz osusi ili se opet uzdigne, nije dobra podloga. Po kamenju isto ne mogu jer je kamenje tesko oblikovati pomocu energije HAARP-a, i tako dolazimo do zita, koje je posebne strukture pogodne za manipulaciju energijom. Stabljike psenice su suplje strukture i pod djelovanjem energije se savinu, izduzujuci se i dobivajuci ono "koljeno". Ni jedna druga biljka nije pogodna za to. A onda sam jos malo mastao i razmisljao kako oni to zapravo rade? Pa npr. zamislimo da su u svojoj kontrolnoj sobi, negdje u podzemnoj bazi. Ispred njih su ekrani, kompjuteri, razna oprema. Imaju totalnu kontrolu nad svim. Sad zamislimo da imaju poseban software. Nacrtaju (u nekom programu, to moze biti i autocad, 3dstudio max, corel, itd) krug koji i kakav zele, i odrede mu kompleksnost koju zele. Naravno, ljudska ruka to ne moze dovoljno precizno odraditi - zato kompjuter moze! Jednostavno mu unesete neke parametre, i voila - imate kompleksni crop circle, na ekranu. To moze biti vise krugova odjednom, koji se prelijevaju jedan u drugog i obratno, mozete odrediti koliko krugova zelite, ma sve... budimo iskreni, danasnji software to moze, bez problema ;)
    Nakon sto je autor (neki sonjo za kompjuterom u podzemnoj bazi) zadovoljan sa svojim krugom kojeg je tek napravio i s kojim misli da ce impresionirat zacudjene ljude sutra ujutro kada se probude i vide to na svom pasnjaku, on da naredbu softwareu da proslijedi nacrt ka HAARP-u. HAARP projicira energiju i oblik crteza ka posebnom satelitu u orbiti, od kojeg se to odbiva ka Zemljinoj povrsini, i dobivamo - da satelit doslovno crta po Zemlji, odnosno po zitu. Evo, ugrubo nacrtano, da vidite sto mislim: http://img68.imageshack.us/img68/7579/slij4.jpg

    avatar

    18.07.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Zanimljiva teorija :)) Tko zna, možda i saznamo kako nastaju, bez nagađanja :)
    Slika je zakon :D Hvala na trudu i ovako opširnom opisu ;)

    avatar

    18.07.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • SH je rhcp i hacking i friendship

    stvarno ti je odličan blog!!!! Ja osobno vjerujem da postoji neki drugi oblik života u svemiru. Daj malo optimističnije gledaj na život-death of a Planet!!!!!!

    avatar

    18.11.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  • alien

    u-b-i-t-c-u-v-a-s sala

    avatar

    09.01.2008. (21:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...