Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • znas me ;)

    ne samo to, nego najveće manipulacije su moguće upravo kod video-digitalnog materijala, zato se takav materijal kod nas trenutno ne priznaje kao dokaz, osim kod nekih posebnih kamera (npr. kod pretjerane brzine na autocestama, itd.). Legalizirajući video materijal kao dokaz - što dobivaš? Pa legalizaciju manipulacije istim. Tako ako te budu htjeli maknit, samo fejkaju (editiraju) video zapis, i pošto je on dokaz - ćao-bao :) ne možeš se niti žalit... žalosno i alarmantno...

    avatar

    13.07.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    U pravu si. Valjda neče i to radit...

    avatar

    13.07.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • posjetite http://paranormalnoiostalo.blog.hr

    Šta će sve izmisliti.
    ko da nemaju pametnijeg posla...

    avatar

    13.07.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • Zoran

    Da u Engleskoj a da tu kameru stave nasima odma bi je utrzili negdje i rekli kako su im ukrali kapu

    avatar

    14.07.2007. (01:26)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    To služi borbi protiv uličnog kriminala. Policija garantirano neće zapošljavati ljude i koristiti skupe holivudske metode kompjuterske manipulacije samo da bi ulovila nekog sitnog dilera ili džeparoša. Iskeširali su se za kamere i sad projekt stupa na snagu.
    Iako ima pokvarenih policajaca, policija kao institucija, gluži građanima i na nju se mogu osloniti. Pošto je to engleska, te kamere će vjerojatno nositi bobbyji, ulični kontakt-policajci kakve mi još imamo valjda samo na papiru (što je prava šteta). Ovo za oslanjanje građana na policiju posebno vrijedi kod bobbyja, koji su kod njih simbol i ljudi ih se ne boje kao mi naših prometnika. Iracionalno je svaku odluku državne institucije gledati kroz paranoične oči.

    avatar

    14.07.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...