Komentari

micekionlajn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Rasta

    koji kurac? zakaj je to tak velko? daj smanji to uopce se nemrem orjentirat

    avatar

    16.07.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • jul

    rastaaaa.pa di si ti. daj dođi na jahu.
    ma znam da. ono je bila samo proba

    avatar

    16.07.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Rasta

    hahah
    daaa
    precjednik
    da znas kak samo bljuje i sere u isto vrijeme
    haha
    da

    avatar

    16.07.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • nikola

    Istra Rock Festival u Labinu

    Prvi Istra Rock Festival održat će 20. i 21. srpnja na Ljetnoj pozornici Parka Dubrova u Labinu. Festival će se održati na ograđenoj lokaciji koja se prostire na 4500 m2, jednim djelom natkrivena (550 m2) te većim djelom otvorena. Bit će postavljen glavni stage veličine 100 m2, te manji stage od 50 m2.

    Prvog dana, petak, nastupit će: Laibach, Rambo Amadeus & Mutant Dance Quartet, Zabranjeno pušenje i Metal Guru, a dan nakon, subota: Vlatko Stefanovski i prateći band, Partibrejkers, Majke i Let3. Svaki dan nastupit će i 5 demo bendova.

    Cijena ulaznice za oba dana iznosi 150 kuna, i u pretprodaju dolate 1. srpnja, dok će se dnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna moći kupiti isključivo na blagajni festivala.

    Više o festivalu potražite na: istrarockfestival.com.

    avatar

    18.07.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • nikola

    Viva la Pola! 2007. na većoj lokaciji

    Zbog prošlogodišnje vrlo dobre posjećenosti, četvrti po redu, 27. i 28. srpnja, alter rock festival Viva la Pola! se ove godine seli iz kluba Uljanik na veliki otvoreni prostor Monumenti - Katarina, Vallelunga gdje će se, na prostoru za više od 5000 ljudi, program istovremeno odvijati na dvije open air pozornice na kojima će prodefilirati pedeset izvođača iz čak osam zemalja.

    Kao headlineri prve večeri nastupit će svjetski poznata finska gothic rock grupa The 69 Eyes koja po prvi puta dolazi u ovaj dio Europe promovirajući svoj novi album "Angels". Dolazi i legendarni Koja sa svojom obnovljenom Disciplin A Kitschme koji će promovirati svoj novi album "What Exactly Do You Mean When You Say Music, Tell Me".

    Pored njih prve večeri će nastupiti i sve popularniji talijanski gothic metalci Theatres Des Vampires, koprivnički Overflow, melodični punk-rockeri Six Pack iz Smederevske Palanke, Vuneny iz Mostara, klon Marilyn Mansona Richard Christ, punk'n'roll sastav Long Don Silver i O.S.D.S. iz Italije, hrvatske crossover snage Stronghold, zagrebački gotičari Phantasmagoria, slovenska skupina MakeUp2, punk veterani CZD iz Slovenije...

    Druge večeri kao headlineri nastupit će čak tri planetarno poznate britanske punk-rock skupine: Peter & The Test Tube Babies, G.B.H. i One Way System, a uz njih i hrvatske punk legende KUD Idijoti koji će ugostiti slovensku punk legendu, Petra Lovšina iz Pankrta.

    Tu je još cijeli niz domaćih i stranih izvođača poput punk'n'roll grupe The Dogz iz Novog Sada, angažiranih Vox Populi i beogradskog garage rock sastava Concrete Worms, punk'n'rollera Muškat Hamburg iz Maribora, ska zabavljača Five Point Red Star, slovenskih The Drinkers i Los Nipples, prvi bend legendarnog Satana Panonskog - Pogreb X iz Vinkovaca, street punk-rockeri Defekt iz Makedonije, vodnjansko-pulski hip-hop metalci Popeye, Barrakuda i Skepsis Positive (bivši Nailed) iz Pule, punk'n'roll bend Hitckock, garage bend Welcomin' Committee In Flames, alter rock sastav Death Disco, zagrebački punk-rock veterani Eksodus, acid rockeri Acaid iz Rijeke i drugi.

    Pored dva live stagea na posebnom flooru će se održati Trip to Zion presents: Sound Revolution on Viva La Pola! (reggae, dub, jungle, d'n'b, breakbeat, trance) gdje će nastupiti Pistolero Crew, Skatanico! Sound, Trip To Zion i King Shango Soundsystem.

    Za sve posjetitelje, u sklopu festivalskog kompleksa svih 48 sati trajanja festivala bit će na raspolaganju šankovi sa širokom ponudom hladnih bezalkoholnih i alkoholnih napitaka, kuhinja s vegetarijanskom hranom, bogatom grill ponudom te ostalim jelima i specijalitetima iz mediteranske kuhinje uz vrlo bitan segment, povoljnim, festivalu prilagođenim cijenama. Osigurano je i besplatno kampiranje u krugu festivala.

    avatar

    18.07.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • nikola

    SLIKA

    avatar

    18.07.2007. (01:41)    -   -   -   -  

  • nikola


    Metal Camp starta u ponedjeljak

    Četvrto izdanje festivala Metal Camp započet će u ponedjeljak, 17., i trajati punih sedam dana, sve do nedjelje, 22. srpnja. Uz to što će ponuditi kao nikada do sada kvalitetnu lepezu bendova, ovaj je festival specifičan i po dužini trajanja, obzirom da ih većina sličnih traje 2-3 dana, kao uostalom i on u svoja tri prethodna izdanja.

    Također, Metal Camp je poseban po ambijentu u kojem se održava, odnosno na ušću rijeke Tolminke u Soču, usred je Triglavskog nacionalnog parka, i po tim je karakteristikama vjerojatno festival s najljepšim prirodnim okruženjem na svijetu.

    Uz nastupe vrhunskih svjetskih metal bendova, koji će se izmjenjivati na stageu od utorka popodne do ranih nedjeljnih sati, festival će ponuditi i bogat popratni program, poput raftinga, bikinga, nagradnih igara, partya ili izleta po nacionalnom parku, a tu je i uvijek dobrodošlo kupanje u kristalno čistim Tolmiki i Soči. Pogotovo u slučaju da se ponove prošlogodišnje vremenske prilike.

    Prema svim najavama, vodeće zvijezde ovogodišnjeg izdanja trebali bi biti besmrtni Lemmy i njegov Motorhead, zatim povratnici na metal scenu, norveški blackeri Immortal, te njemački 'fantazisti' Blind Guardian.

    Mada, ništa lošije ne bi trebalo biti niti uz velike i uvijek sjajne Kreator, Grave Digger, Sodom, Doro, Dismember, Satyricon, Sepulturu, Cradle Of Filth ili Unleashed. Zastave u posljednje vrijeme izuzetno popularnog folk metala nosit će Ensiferum, Korpiklaani i Die Apokalyptische Reiter, kultni punkeri The Exploited trebali bi također biti jedna od glavnih atrakcija, a više nego zanimljivo moglo bi biti druženje s Peterom Tagtrenom, koji, nakon dva nastupa s Hypocrisyem, ovoga puta dolazi sa svojim future metal projektom Pain.

    Uz vjerojatno veliki broj hrvatskih metalaca, koji su i ranijih godina dolazili na ovaj festival, a lani na koncertu Kataklysma stvorili odličnu atmosferu, naše će boje braniti Zagrepčani Inciter i Varaždinci Corpse Grinder, te svježe potvrđeno D.N.R., koji nastupaju na Talent Forum Stageu.

    Istaknimo na kraju da je cijena tjedne ulaznice 110, trodnevne 80, jednodnevne 45 eura, a sve ostale informacije, zajedno s rasporedom i satnicama nastupa bendova na glavnom stageu, te popisom onih s Talent Foruma mogu se vidjeti na službenoj stranici festivala.

    avatar

    18.07.2007. (01:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...