Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • leticia

    Sinoć sam sanjala da sam trudna četvrti put.

    avatar

    11.07.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  • Decy

    ah, ako možeš samo nastavi...to pokaže svoje vrijednosti tek u starosti :)

    avatar

    11.07.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    e, da, bebe :))) ima nešto u tim malim bićima... ima i u onim velikima, ali ta mala.... je, baš su pupaste :)))
    pusa i sve dobro, draga moja :))

    avatar

    11.07.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • Crvena

    bucibuci..njojii... :))) obožavam bebe a ove su prekrasne... :)
    svaka ti čast draga ;)
    pusam te iii...jel smijem biti zločo pa držati palčeve? :)

    avatar

    11.07.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ovakva razmiišljanja zapravo mogu razumjeti samo žene s djecom. Jer željeti prvo prekrasno je, ta je želja velika i neizmjerna u neznanju i idealiziranju onoga što nas čeka, ma koliko puta to slušale od majki, baka i ostalih bliskih žena. No kod svakog slijedećeg znamo u što se upuštamo i što sve ide uz neodoljivi zagrljaj takvog mekog pupastog, ljubljenog stvorenja. Pozdrav veliki :)))

    avatar

    12.07.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz osjeka

    avatar

    12.07.2007. (05:42)    -   -   -   -  

  • meani

    Sama najbolje znaš što osjećaš. A ljudi, oni obično pitaju kad ćeš se udat...kad ćeš rodit...kad ćeš na drugo...treće...peto...Kad ćeš... što čekaš...

    avatar

    12.07.2007. (07:18)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    djeca.....dvoje...troje...četvero....
    evo da ovom prilikom primjetim kako je na otoku sve češće vidjeti troje a imamo mladih obitelji i sa četvero a sjećam se da tako prije i nje bilo bilo je dvoje dvoje i ponekad troje, čini se da se "trend" mijenja ......ili je to normalan ciklus tko zna....a za tebe moj je odgovor ako si u psihofizički dobrom stanju i mlađa od četrdeset...sve je moguće
    pozdrav

    avatar

    12.07.2007. (07:57)    -   -   -   -  

  • Ljubljena kćer

    Draga Sanjo, moram ti priznati da sam ja ex stella. Naime, bila sam izbrisala stari blog. Namjeravala sam otvoriti sve po starom, no bila sam dovoljno smotana i zbunjena koristeći blog poslužitelj da mi to nije uspjelo. Ti i ostale meni drage blogerice zaslužile ste moje pristojnije ponašanje, nadam se da mi opraštaš.

    avatar

    12.07.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • more nade

    Nadam se da ću i ja jednom napisati ovakav post... strahovi polako nestaju pa se nadam da ću i ja jednom biti supruga i majka. A ti... e, ti si mi baš slatka sa ovim postom baš kao i te bebice sa slika.

    avatar

    12.07.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • ...jedna duša slomljena...

    ajoj kak je preslatka beba..Jedva čekam da ih i ja imam. Najslađe su od godinu do 3.godine =) al problem je što ne volim prerazmaženu djecu, a većina je takva... Sretno s četvrtim djetetom :-D BTB

    avatar

    12.07.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Rijetko u javnosti pričam o djeci ali gledajući u prošlost, žao mi je što nisam imala više dice ... vjerujte mi drage moje, stvarno mi je žao.

    Ona užurbanost, nikad vrimena za tisuću i jednu stvar uraditi, trčati na posao, odlasci u vrtić, noćna buđenja, pelene, miris bebe kako ti Sanja veliš, sve to, čak i temperature, upale angina, prilade, cjepljenja ... sve se to zaboravi kad vidite čovjeka koji radi, zarađuje svoj kruh, stvara život a vi ste ga iznjedrile ... lipota i milina se razgali dušom.

    I danas se sićan kako je moj otac nekad davno govorio a sada se sjećanje vratilo, zadnjih godina, pogotovu, tako živo ... kome su dica teška nek ih da meni ...
    Tada se teško živilo, išli svi u Njemačku a on uporan kakav je već bio, stalno govorio, ne idem ja u Njemačku, imat ću je jednog dana u mojoj kući..
    Danas, Bogu hvala ima al' nije doživio. Gleda on s druge strane rijeke na svoje potomstvo a brojno i obilaze često njegovo zadnje počivalište, najmlađa, jedna lipa unuičica od 7 a najstariji unuk od 33 godine ... gleda njih dida i smješka se !
    Da sam bar imala snage krenuti njegovim stopama i imati bar pola od broja koji je on imao nas ali valjda Gospodin zna što je namjenio mom ocu nekada a što meni danas.

    Lipo je imati brojnu obitelj, čak raštrkane po svitu, isčekivati, čuti se a tek dolasci kući ... tek kad stignu godine, to shvatimo.
    Osmjeh ostavljam.

    avatar

    12.07.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Uffffffffff, tek sad vidim koliko ja izbrblja ... kad se ja latim pera, ne stajem ... pozdrav.

    avatar

    12.07.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...