Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sanjica

    ...pozdrav od mene!!! Vidim promijenila si dizajn, odličan je...drugi put ću tekst komentirati sad idem na spavanje...pusu ostavljam!!!

    avatar

    12.07.2007. (02:28)    -   -   -   -  

  • Nina

    Oj!:) Drago mi je da si mi ostavila komentar jer tko zna kad bi inače naletila na tvoj blog, a super mi je pa eto..hvala:) Vidim da voliš mačketine - ja također:) I krk hehe:) Drago mi je da ti je to drugi dom:) I ja volim putovanja jako i mnoge zemlje bi još htjela proputovati. Vidim da si malo aktivnija od mene u tim putovanjima,na više mjesta si bila:) To je super kad imaš priliku za to. A i novaca:) Što još htjedoh reći? A da, Colonia je skoro svake, ako ne i svake godine u Crossu i gušt mi je na njih ići:) Moj prvi izlazak u Cross je bilo na otvorenju jedne godine i Colonia je svirala:) Eto, pozdravljam te i....uživaj:)

    avatar

    12.07.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Ajd da vidimo jel ovo radi :) !!! Pozzz i pusaaaaaaaaa!!!

    avatar

    12.07.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    ...nadam se da si ozdravila! Inače, legica mi je bila na vezovima kaže da je bilo odlično, oni su bili u Galeriji...i da je bila tolika gužva da nisi mogao ući...
    ...što se tiče tog frajera, mislim da ti je s tim ponašanjem sve rekao, a to je da je još nezreo, neozbiljan i promašaj...pusa!!!

    avatar

    13.07.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • domoa

    HEj, evo mene malo do tebe. Uh, gripa u 7. mjesecu. To se i meni jednom dogodilo. Grozan je to osječaj, no i mene je prošla kao i tebe za dva dana. I kod mene u NG je bilo ludo prošli vikend. Bila je Karlovačko fešta, a pjevao je Škoro.
    Vidim da je tebi isto bilo super na Sevrini i Coloniji. Ma, treba iskoristiti priliku i zabaviti se kad si već u šansi. Ja sutra ujutro idem na more i vračam se kraj osmoga mjeseca tako da me neće biti dugo, pa sam te došao stoga pozdraviti. Uživaj ti meni i do neke druge prilike ostavljam ti lijep pozdrav!!!!

    avatar

    13.07.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • Sweetest Honey

    Ej, blog ti je presladak! Baš mi je drago što sam naletjela na njega. A i ti se činiš jako simpatičnom :-))
    Što se tiće pisanja, i ja se nekako jako volim raspisati dok nešto nije u redu. Samo, i ja imam blog na kojem se zna tko sam, pa ipak ne mogu pisati baš o svemu. :-( Pisala bih običan dnevnik, ali nekako nemam vremena za njega. Neznam...
    Pusa :-)))

    avatar

    13.07.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • Glumičin život......

    Hej! Hvala na ohrabrenju, zlatna si:)) malo sam u prolazu ...................pusa!

    avatar

    13.07.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Evo proradilo je...LOL...ma mora mi se oprostiti ipak sam ja prikrivena plavusa :) ...a jadan Pedo...a bas je tako zgodan...eh tako je to u ljubavi...Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;)

    avatar

    14.07.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • Glumičin život......

    Ma i ja se nadam boljemu, hvala draga.................a post?? hehe, uživaj i pusa:))

    avatar

    14.07.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...