Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • vip71

    Nažalost, bojim se da se ništa ne može učiniti. Poznavao sam donekle situaciju 90-tih godina ali sam mislio da na sve previše crno gledam, da sam predugo bio u inozemstvu i da oni koji vode državu, koji su dobili izbore, znaju što rade. No, i znali su, samo malo drugačije nego što sam to ja mislio. Danas bi se moglo samo osnovati komunističku partiju, dignut revoluciju i postreljat bandu. A za to nema ni ljudi ni volje. Možda je i bolje tako.

    avatar

    11.07.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • Splićanka

    Moram priznat da me jeza hvata od ovih činjenica. Ponekad mi dođe da ne čitam novine, ne gledam TV, ne odlazim na Internet ... muka mi bude od tolikog mulja!
    Najtragičnije od svega je to što te činjenice postoje, zna se za njih, ali svatko odmahuje glavom, nikome od tih kriminalaca da padne dlaka s glave. E, to je ono što me ždere!

    avatar

    11.07.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • FRONA

    Hvala Bogu da postojis, hvata me jeza i panika kad vidim da nitko u Hrvatskoj ne reagira na lopove, drzavne sluzbenike i svem o cemu pises. A kad ce se u Hrvatskoj neka ovca odvaziti i uzbuniti, recimo dici revoluciju? Ja to cekam. Hvala ti i molim te nastavi pisati!

    avatar

    11.07.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • domoljubicic

    da ovih 60% neodlucnih glasa za bilo koga "sedmog" na predstojecim izborima ... danasnji frajeri bili bi u rangu strankica sa 2-3 zastupnka. Da se to isto desi ... HDZ (a i ostali da ne kazem slicni) bi imao pola zastupnika manje ... e fakat smo domoljubi ... sami si ne znamo pomoci, a mozemo i onda zazivamo neke revolucije ... a ustvari zabijamo glavu u pijesak.

    Pateticno ili ne ... tih 60% njima moze doci glave, a bez da itko od tih 60 izgubi glavu u nekoj suludoj "revoluciji". Ta revolucija nebi pojela niti jedno svoje dijete. Ali papci ostaju papci ... a tako su i zasluzili ... imaju vlast kakvu zasluzuju.

    avatar

    11.07.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • HDZ Zna

    Komentatora poput CNN.blog koji na osnovu žutila, kafanskih spika i rekla-kazala prepričavanja tko-koga gdje i kada ima na tisuće na hrvatskoj blog sceni. U tome i je problem blogosfere, sastavljena je od isfrustrianih, ograničenih, neinformiranih pojedinaca koji traže pravdu (na što im dajem sasvim pravo), gledajući svijet iz pozicije svojeg neuspjeha i nerazumijevanja. CNNblog je jedan od takvih... A vi svi koji mu vjerujete 100%, žalim vas jer kroz život vas manipulira svaka buda s internet linkom i tipkovnicom. Dajte malo pogledajte oko sebe i napravite nešto...

    Pogledajte ovaj video za primjer
    www.youtube.com/hdzzna

    avatar

    11.07.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • rial-power

    sve je već davno rečeno

    avatar

    11.07.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • madman

    @HDZ Zna

    A po čemu je tvoj predsjednik DrIvo uspješan? Po prodaji pornjave u Austriji? A mogu si misliti šta ti radiš. 100% imaš državnu ili stranačku plaću i trubiš uokolo ono šta su ti drugi stavili u usta. Probaj se baciti u privatni sektor, pa ćeš viditi šta znači drljati 12 sati dnevno ( ponekad i tokom cijelog tjedna ) i zato ponekad dobiti naknadu s kojom se možeš samo upucati!

    I molim te, šta ima na kraju tako žutog u priči o hrvatskim bankama? To je bio i ostao kriminal bez premca, a zaslužnici sada uživaju u svojim provizijicama, bonusićima i plaćama i trube uokolo o tome kako su jako sposobni i pametni.

    avatar

    12.07.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...