Komentari

sakica.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Bobby Brown

    ...Saki ti si ziher u nekom prošlom životu bila gay... :)
    No dobro... vremena se mijenjaju, čovječanstvo "kao" evoluira i to... prije su ih ajmo reć to što si napisala, objavila, zatvarali, istrebljivali. Pa onda uzmimo u obzir da se od pamtivjeka veliki vojskovođe bude uz tuce mladih dječačića (znači imamo tu i pedofiliju), pa onda kad sve to saberemo... nešto je tu nekome neprirodno, a opet nekima je sve to jako prirodno, jer na kraju "prirodno" je i ubit nekoga... Jači opstaju, jače jedinke prežive... Mislim burek! To su čiti životinjski nagoni, nije da mi nismo životinje, ali neki tamo plahi dečkić (kad već pričamo o muškarcima) zna recimo kako isprogramirat da Apolo odleti u bespuće svemira... a svi ti rabijatni frajeri, jače jedinke nemaju pojma! Dakle kad pričamo o opstanku, pričamo u prvom redu o nekoj fizičkoj spremi, snazi... što je po meni burek!
    Ali kad se sad već dodirujeme pedera i toga jel to ili nije ok, jer pričaju svi gay is ok! Onda moram nešto primjetit... Nekim čudom mi "kao" muškarci, ovakvi ili onakvi dobili smo na dar PIMPEK... a vi "kao" žene PIPICU... i sad ako želimo održat vrstu, onda moramo jedno sa drugim sparit, spojit, jel... to je ono oplođivanje, razmnožavanje... dakle sa tog stajališta sve što ne vodi i nije usmjereno tome može bit ili je bolesno, ne uobičajeno, nastrano, nakaradno... Ipak treba znat koja nam je primarna svrha!
    Naravno, svugdje postoje iznimke, koje na kraju potvrđuju pravilo, pa tako kad bi sad svi postali gay ili ti homoseksualci, ili pederi.. muško-ženski.. Mi kao jedna vrsta životinjica bi s vremenom jako izumrli... jer bi se svi pucali istospolno! Kuiš?
    Znači nemremo širit takva opredjeljenja, učit nove naraštaje kak je to guba, super, jednostavno ok! Osobno, ko voli, nek izvoli... ali ne dotiči me se, ja tebe ne diram!
    Naravno ne podržavam apsolutno nikakvo nasilje i iživljavanje nad istima koji nisu hetero kao ja... Ne podržavam! Ali pošto nas ima svakakvih, ima i gay opredjeljenih koji su isto agresivni ko i hetero jedinke koje nasrću iz raznih razloga na ženske jedinke...
    Ovo je dosta opširna tema i mislim da bi jednom prilikom trebali to snimit u video zapisu.. tu nazovimo "raspravu" o homo i hetero sexualizmu... Ja sam uvjeren da se slažete! :)

    avatar

    11.07.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • sakica

    Svaka budala...hahaha

    avatar

    11.07.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • sakica

    Mislim, pardon, svaka mu dala...

    avatar

    11.07.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • danza.....

    ja se pedera bojim, oni nisu normalni. Ali mi nije jasan detalj: zašto ne izumiru? Možda imaju neki tajni način razmnožavanja. Pupanjem? Dijeljenjem? Samooplodnjom?
    I šta radi ono "homo" u "homosapiens". Jel to neki homić podmetnuo?

    avatar

    11.07.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • sakica

    Bobby, seks se ne upražnjava isključivo zbog opstanka vrste. U starim kulturama nije postojao izraz za homoseksualce, tada su se dječaci u sklopu inicijacije (prelaska iz dječačkog u odraslo doba) seksali s odraslim muškarcima i učili pritom i sve ostale stvari koje odrasli znaju. Tada se to nije smatralo 'bolesnim' već je to bio najnormalniji postupak u toku odrastanja. Nakon toga su neki se oženili, nastavili upražnjavat seksualne odnose sa ženama, a neki s muškarcima, kako se kome svidjelo. Danas to nije prihvatljivo, ali ne treba osuđivati nekog zato što je homoseksualno orijentiran. Znam ja da ti ne osuđuješ, ovo je upućeno onima koji tuku homoseksualne osobe ili ih šikaniraju na bilo koji način. Da li sam bila gay u prošlom životu??Hahahaha, ne znam, ali znam da ne volim ugnjetavanje na bilo kojem nivou. Pedofilija jest ugnjetavanje, homoseksualizam to nije.

    avatar

    11.07.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • sakica

    Danza..., rađaju se, žene ih rađaju, isključivo žene koje oplođuju hetero muškarci. Ne boj se.Ne postaje se homoseksulac u ranim tridesetima.

    avatar

    11.07.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    Saki ne kaki... ahhahaha
    Znamo da su dječačiće odvodili od obitelji jer ovi nisu imali izbora... i u tom slučaju nisu morali sve dat pod reket feudalaca i ostale gamadi... u bilo kojem dobu iz davnina...
    I onda je to bilo sick!
    Jer su se klinci odvodili... ne stari konji! Kuiš?
    Najlakše je ić linijom manjeg otpora pa tolerirat i razumijevat sve oko sebe, jer nemreš sebi priznat je ima nekaj bolesno u tome...
    Ali ja ne generaliziram, nemam niš protiv ako netko to želi, moli, treba... Samo neka me se kloni sa svojim potrebama i željama. Sjećaš se??? Onog jednog, ...skoro je kroz balkon letio... kao i ti kad te onaj Murat zavitlo jer s'se zajebavala i pričala pizdarije!
    Jer na kraju sloboda nije to da oni mogu jer su posebni, drugačiji, sad radit svašta jebat koga hoće ili se svi mi trebamo smilovat i bit puni razumijevanja prema njima i dat im bar guzice friške, nego sloboda je u tome da daš drugome slobodu izbora, kao što ju daješ sam sebi sa time... ja mogu kaj god hoću. E pa nemreš, kuiš? Jer ako mi uvališ kitu u dupe, išćupam ti kičmu kroz guzicu, kralježak po kralježak!
    I na kraju, ako seremo o tome kaj je normalno, kaj nije, kaj je bolesno kaj nije... nije li malo glupo nagovarat medijima ili bilo kako, javnom istupima... GAY JE OKEJ, ha? Jer neko to stvarno ne voli, da ne kažem mrzi! I zakaj bi on trebao to u opće voljet? Zato kaj trebamo pomoć ovima koji su doživjeli na neki način Kafku i sažalit se nad njima? Kao jooooj siroti peder, nije mu lako, evo ti guzice!???
    Reko sam ti... bumo napravili neki Kontakt, pa ćemo snimit jednu pilot epizodu...
    A konkretno kaj se tiče homića... super, više trebica za nas heterojebalce...

    avatar

    11.07.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • Shireen

    Sakice, sve si lijepo napisala tako da nemam baš ništa za dodat. U potpunosti se slažem sa svime, malo sam se iznenadila oko onih povijesnih događaja za koje nisam znala.
    Nikog ne osuđujem zbog ničega, a najmanje zbog seksualne opredjeljenosti.
    Bobbyju isto dajem za pravo onaj dio gdje kaže da je možda malo glupo u medijima istupat s "Gay je OK". Znam da traže svoja prava, ali i hetero je OK, kojih je ipak, moramo priznat, u većini, a koliko se tek krše prava svakog čovjeka?
    Mislim da bi i hetero i gay prvo trebali tražiti ljudska prava, ipak smo svi ljudovi. Kada se OSNOVNA ljudska prava ispune, možda i gay-evi dođu na svoje (mislim u lijepoj našoj).

    avatar

    11.07.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • sakica

    A joj, joj, Bobby i Shireen, moram li ja ovdje djeci objašnjavat?
    Bobby, mislila sam na starije civilizacije:grčku, egipatsku, rimsku...Tada je to bilo društveno prihvatljivo i nije se radila polemika oko toga. Nitko nije nikog pitao da li im se sviđa ili ne, bilo je nešto poput osnovnoškolskog obrazovanje, moraš i gotovo...
    Danas nije društveno prihvatljivo i to je ishodovana sloboda, što je u redu. Ovdje pričamo o normama koje su određene civilizacije postavljale kao društveno prihvatljive. To ne znači da su one i moralno prihvatljive. Tim dječacima se to nije moralo svidjet (većini vjerojatno i nije), ali su to prihvaćali jer je 'tako moralo biti'.
    Kad homoseksualne osobe traže svoja prava, oni ne traže usput i tvoju guzicu, jer ih to ne zanima, s obzirom da znaju unaprijed da nisi tako orijentiran i da ne postoji nikakva šansa de je dobiju, već traže pravo da slobodno nose svoju seksualnu orijentaciju: da ne dobijaju otkaz na poslu zbog toga, da im se omoguće ista bračna prava kao i heteroseksualnim osobama, da ih nitko ne šikanira u bilo kojem pogledu zbog toga što su homoseksualno opredjeljeni i da ih nitko ne maltretira zbog toga. Priznat homoseksualcima njihova prava ne znači i dat im guzice usput, kako si ti to shvatio, odakle ti to??!Ako je onaj klinac bio dosadan (a fakat je, to smo svi zaključili) zar se zbog toga treba obraćati svim homoseksualnim osobama??Uzmi primjer...osobe druge rase, da ti je takva osoba zdrpila novčanik pun para (ha, ha, šala) ti bi cijelu rasu kojoj ta osoba pripadala stigmatizirao kao lopove??
    Shireen, kao što sam navela u tekstu...ovo je samo dio velike teme o slobodama tj., neslobodama čovjeka...slučajno je riječ o homoseksualizmu i njihovim nedaćama, bez brige i ostale neslobode čovjeka budu došle na repertoar, ograničena sam vremenom i mjestom, ali budu...
    Čovjek se treba izboriti za svoje pravo kad god to poželi (u slučaju da mu je ukinuto), heteroseksualci imaju svoja prava glede seksualnog opredjeljenja, homoseksualci još nemaju ista prava kao heteroseksualci.Pravo na priznavanje seksualnog opredjeljenja je ujedno i ljudsko pravo (pored ostalih, naravno).

    avatar

    12.07.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • dijete u meni

    svatko ima pravo na svoj izbor..meni ne smetaju podalje od mene

    avatar

    12.07.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • Euro

    Hitler je htio potamaniti pedere a sam je bio peder...

    avatar

    12.07.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • sakica

    Dijete u meni, uviđam čitajući tvoju rečenicu da ti ipak smetaju.
    Euro smijehu, bio?Je l'? U 2.svjetskom ratu?

    Šteta što je spotić pogledala samo Aplles, a zbilja je predivan...

    avatar

    12.07.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • Shireen

    A što možeš pisat...

    avatar

    12.07.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    Saki.. pa i ja pričam o pračovjecima, začetnicima, pionirima civilizacije... Niš to nije bilo društveno prihvatljivo, jer tuljani nisu imali pravo glasa... tuljani, mislim mi! Djecu su im otimali dok su bila mala, pripremali ih za jebanje u dupe, felatio i ina sranja... inače bi spalili cijelo selo, sve... Niš to nije bilo prihvatljivo, nego je bilo neizbježno. Jebo bi ih ja sa let lampom u guzicu dok im iz ušiju ne bi med počeo teč i dok ne bi zlato propišali!

    avatar

    12.07.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Bobby Brown

    Shireen, pa de si? :)

    avatar

    12.07.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • szsas

    MA STA JA ZANM SLUSAJ JA NAPRIMJER OVDE U AMSTERDAMU JE TA GAY POPULACIJA PREVELIKA I MOGUTI REC DA VEC POCINJE DA ME SMETA JER RECIMO KAD UDJU U PRODAVNICU GDJE JA RADIM NASVE MOGUCE NACINE NASTOJE DA POKAZU DA SU GAY DOK NORMALNI HETERO LJUDI TO NERADE I PROBLEM JE STO SU ZAUZETI SVOJOM SEKSUALNOSCU 24 SATA E TO ME SMETA SVE IM SE SVODI NA SEX PA JEBO ZIVOT AKO SAMO MORAM DOKAZIVAT DA SMIJEM REC DASAM GAY SLUSAJ MORAS RAZUMIT DA SITUACIJA S PRAVIMA GAY OVDE I U HRVATSKOJ JE MNOGO DRUKCIJA AL SU ISTI OVDE I DOLE U HR MA KO SI GAY MENE OSTAVI NAMIRU A BUDI GAY KOLIKO HOCES UTOME JE POENTA AKO STA KAZEZ ONO KAO TI SI NERAZUMLJIV NETOLERANTAN ECT ECT MA DALEKO IM KUCA JA SVAKI DANIMAM PROBLEME I SIKANIRANJA NA POSLU OD HOMOSEKSUALACA TRENSVESITA LEZBEJKI ...SAMOZBOG TOG STO ZELE POKAZAT DASU STO JESU E VECINA HETERO LJUDI TO NERADI

    avatar

    12.07.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Vladimir Ordanić

    Mali noćni nailazak.
    Ovdje je vidim prilično živahno.
    Blago Vama.

    avatar

    13.07.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    čitam te malo...zanimljivo, da

    avatar

    13.07.2007. (07:28)    -   -   -   -  

  • sakica

    Bobby, ne opravdavam bilo kakvu vrstu ugnjetavanja i nasilja nad ljudima (i životinjama i prirodom...našla bih još nešto). Društvene norme (a bogami i zakone) diktiraju moćnici. Kao kad u rešt idu oni koji nisu platili kaznu od par stotina kuna, a ne dira se one koji su opljačkali milijune kuna. Al' to je neka druga tema. Anyhow, tada je to bilo tako (ni u jednom trenutku nisam spomenula da to opravdavam već sam samo iznjela povijesnu činjenicu), seksualnih i ostalih ugnjetavača nalazimo u svim strukturama društva, bez obzira da li su homoseksualne ili heteroseksualne prirode. Silovanje, prinuda na seksualno općenje i napad nisu nikad i neće biti opravdane pojave normalnom ljudskom biću bez obzira na seksualnu orijentaciju.

    avatar

    13.07.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • sakica

    Stranko za smijeh, alkohol i sex, a čuj...iskarikiranih ljudi ima svugdje. Ima i u HR, to je samo ljudski faktor, svatko se buni i dokazuje na svoj način...Isto tako poznajem homoseksualce kojima bih najrađe rekla:dobro je, gay si, prestani sad o tome, skužila sam već prije par sati, a ti ne prestaješ pričat o tome...možemo li o bilo čemu drugom??Isto tako poznajem homoseksualce koji slobodno nose svoju seksualnu prirodu i nemaju potrebu isticati to svakome i na svakom koraku svake minute (što ne znači ujedno i da niječu svoju seksualnu prirodu).

    avatar

    13.07.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • ANĐEO PAKLENOG SRCA

    .....imam.......novi.......post......

    avatar

    13.07.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • ANĐEO PAKLENOG SRCA

    ...nawrati....

    avatar

    13.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • ANĐEO PAKLENOG SRCA

    ...ć..

    avatar

    13.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • ANĐEO PAKLENOG SRCA

    ..a...

    avatar

    13.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • ANĐEO PAKLENOG SRCA

    ..o...

    avatar

    13.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

učitavam...