Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vip71

    Pa sad, meni je jasno da i hoćete izrugati HDZ. Ja bih ga uništio da mogu jer su oni uništili mene. No, mogu vam garantirati da bi i u Njemačkoj i Austriji (zemljama u kojima sam živio preko 25 godina pa ih najbolje poznajem) zbog takvog propusta nižerangirane činovnice letile.

    avatar

    10.07.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • vip71

    Sad sam malo bolje pogledao vaš blog. moj san je da moji blogovi izgledaju tako, mislim grafički. Moji sadržaji su dosadni i ne zanimaju široku publiku. Ako mi možete preporučiti nekoga tko tako sjajno zna urediti blog (naravno uz naknadu) i naućiti me stavljati na blog slike, dokumente i video, bio bih vam do groba (to nije daleko) zahvalan.

    avatar

    10.07.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • rial-power

    Pa zašto ne... bolje maknuti dvije nebitne službenice, nego cijelu vojsku lopova koji su u samo zadnje 3,5 godine pokrali više 63 milijarde kuna...

    avatar

    10.07.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • Homoblogija

    Bez komentara.

    avatar

    11.07.2007. (04:28)    -   -   -   -  

  • CNN

    @vip71, predlažem posjet na slijedeću stranicu: http://www.forum.hr/showthread.php?t=106767
    Tu se nalaze neki linkovi na stranice s korisnim savjetima i osnovama dizajniranja blogova. Znam da su svojevremeno na adresi http://trimudraca.blog.hr radili besplatno dizajn, ali ne znam da li to još rade.

    avatar

    11.07.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • prijateljica svjetlosti

    Ja mislim da su im napravili uslugu, a bilo bi dobro, bez daljnjega, da netko tako s vremena na vrijeme njih same lupi po prstima.
    Ja sam protiv copy-pasteanja, bez da se pročita što u tome piše. Danas svi toliko copy-pasteaju da se kvaliteta rada srozala na minimum, samo brže, jeftinije, nitko ništa ne čita niti provjerava, a sve to uzima svoj danak. Mislim da, što se tiče prezimena, nije samo pitanje taštine, nego i odgovornosti za ono što piše dalje u ugovoru. A što se tiče službenica- što si na višem položaju, imaš i veću odgovornost, a nečitanje sadržaja ugovora je prilično neodgovorno ponašanje. Na kraju: ipak nisu dobile otkaz, što znači da im je pružena druga šansa.

    avatar

    16.07.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...