Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Micek

    HA! Prva sam ti....na blogu....:) Ja oper kisim na poslu i lijepim cijene na 1600 galona alkohola...ai saznavam bolna pravila hotela (ništa perverzno....budalo!!!!) opišem to na postu...Idem u subotu u Zadar i ostajem dva tjedna!!! Onda više neću radit....MWAHAHAHAHAHAHa!!!! Ništa, uživaj u opekotinama....!!! (Ha-ha....) ja sam boje ko Casper....Šmrc....BKC

    avatar

    09.07.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • MadDog

    A completely unnecessary and moronic variation on the word "cool". It's harder to type than "cool" and makes you look like a retard if you say it.
    "dats wel kewl!"
    "Hush up retard."

    Vjerujem kako prvi puta u povijesti tvog bloga ja ne uspijevam popamtiti sve bljezgarije kojima nas častiš, stoga komentiram u nastavcima... i prvo mi za oko zapne kewl na objašnjenje čije - odapeh, pogotovo u svijetlu snalaženja po "bregima".
    Eh morski čoviče... sad vidiš zašto među žabarima tako malo njih pliva nešto bolje od olova... voda nam je slatka i "ne drži"... a tko pametan još hoće mlatarati rukama?
    Da nema kukruza, u daljini bi vidjeli "gorice", pa bi opet bio u bedu... a Ulfuz poruka: ako je još živa - Locacorten, ako se taj otrof još proizvodi... ako nisu naknadno otkrili da je kancerogen ili neštogen... štoliveć...
    Hvala na antireklami, nedam 60 kuna, kad u istome mogu uživati za pukih 45, na samo 10 km od sebe... bez kukuruza!

    avatar

    09.07.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Micek

    I da napomenem...JOŠ JEDAN POST...pa me ti potiči.... :) ajd bok!!!

    avatar

    09.07.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • Abbey Road 603

    obožavam vidjeti da imaš novi post jer me uvijek oraspoložim... par puta sam jedva se suzdržala da se ne popiškim i gaće... al najbolja mi je pčela koja se davila u kapljici vode :)

    avatar

    09.07.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Ulfuz

    gestapovske metode??? helou...
    da da da, ulfuz vec dva dana crkava. i crvena je do bola, i sve peče...
    koma... a sutra? kako cu ja sutra??? fuck

    avatar

    09.07.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Nessa

    A da mi se bilo kladit ko će se u životu izgubit po zagorskim bregima danas bi imala par šuškavih hrvatskih novčanica više (ili manje ovisno o sreći :p) u džepu :-))))

    avatar

    09.07.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  • dreaming nightmare!

    žao mi je kaj nisam išla, ali opet s druge strane sad bi bila crvena i plakala od bolova... Ulfuz, si živa? Kako ide sa zoo?

    avatar

    09.07.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Nessa, good point :-)). Zgubit se u Zagorju je isto k'o zgubit se na Medvednici :-)))))))))))))))))))))))))))))).
    Usput, završiš u kuruzi, koji te kukuruz spopao, kuruza :-)).
    Karta, mob navođenje, princeza na zrnu graška, pčela u kapi vodi, vrećica čaja ... hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Ulfuz, meni je svojedobno pomagalo Niveino plavo mlijeko.
    Vražji klinci koji se spuštaju toboganom, u tvoje vrijeme je ziher bilo drugačije, ti si propuštao starije :-)). I ustajao si im se :-)))))))))))))))))))))))).
    Ne mogu doći k sebi :-)))))))))))))))))))))))))).
    Vas se po šibice ne može poslati :-)))))))))))))))).

    avatar

    09.07.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Zlato baš si pažljiv, dobro je prošao ispit, ali s obzirom na to koliko sam PUNO učila u nedjelju mogla sam isto tako i ići s vama... Malo kupanja/šlatanja u bazenu nikad nije nikome škodilo... Mislim naravno na nas dvoje, polugoli u bazenu, vani prži sunce, mi se žnjaramo u malim separeima... Uf! Moram prestati, napalit ćeš me ;) I s obzirom na dobro poznatu snalažljivost mog dragog u vremenu i prostoru, iskreno me čudi što niste stvarno završili u onoj kuruzi... Takti je to v Zagorju... (srećom da ja nisam Zagorka :) pusa, znaš već gdje

    avatar

    10.07.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...