Komentari

minimaxine.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • da sam mudra

    Tvrda glava...tvrda glava...tvrda glava...
    Sve je u njoj ! I brodić i kućica i vrt i vikendica i blaga i sloboda i ljubav i seks...iiiiiiiiii...sve !

    avatar

    08.07.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Baš me zanimaju komentari šta će ispast, ovo zadnje,ima li života prije smrti, pa mislim da ima, pa valjda ima, pa u stvari kad razmislim, ne znam, nisam sigurna, ima li ili nema, možda ipak ima, a opet kad dobro razmislim čini mi se, ma ne znam, da nema, ili ipak ima, ili nema. Uh jedva čekam šta će anketa pokazat.
    SVI KLJUČEVI U MOME SU ŽEPU, U MOME SU ŽEPU, U MOME SU ŽEPU, PA PO LOJTRICI GOR I DOL!

    avatar

    08.07.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    tražiš ti klinac a ne mišljenja,,sve si ti već asfaltirala i rubnjake stavila,no pogrešan si suncobran izabrala tako da te vjerojatno bude sunčanica opalila ne samo po glavi neg i niže--velika stvar na slamčicu ispod pevecovog suncobrana sisati 0,45 centilitara višnjevače,,pa to moš pincetom bez slamke pojesti za čas na golom suncu i manje ćeš izgoriti neg ispod peveca,a kad to riješiš onda ti se budu vidici otvorili,i kad bolje pogledaš u ruku tamo nisu ključevi od kućice i daljinski od kapije,no ključ gedora 22,pa si izvoli slavimu zategnuti da nekaplje voda,,mene misliš u mom vinogradu,,nisam ja leh valensa

    avatar

    08.07.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • milko

    Draga MM!
    Ovaj post je vrlo ufurativan.
    Jadan tvoj muž.
    Što se tiče onoga "Ima li života prije smrti?", ja bih rekao "Smrt je dokaz da život štetno utječe na živa bića".

    avatar

    08.07.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • greentea

    hohohohohohoooo!!!! ja mislim da si ti upravo sada i ovdje vrlo elegantno i nemilosrdno rastjerala i istjerala SVE muškarce iz svojega života!!!! ženo, pa oni moraju imati barem jedan ključić bilo čega od one žene za koju vole nadobudno misliti da je "njihova"! ne možeš samo tako rušiti tisućljetne muške iluzijeee!!!! heeej!!! eto, zbog takvih ženskih stavova raste prodaja vijagre do nebesa! oooo, jadni muškarci! što više ključeva ti držiš u svojim rukama, to njima lakše pada...to jest diže se...tlak! na tlak mislim. hehehehehe.....opasno si se raspištoljila!:))))))))))))))
    vjerojatno nema smisla da te pitam da li bi im prepustila barem ključić od onog znaš ...onog
    ....pa, znaš onaj pojasić? kak se zove? hihihihi....(nemoj mi sad iskočit iz kože, zezam se!!!)
    vrlo dobar post. vrlo feministički. meni njih sad žao.:((((

    avatar

    09.07.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudrice, je, tvrda glava da imam čime lupat o zid ;-). Al' je barem srce meko ;-))
    Pa dosta su se ovi naši muškići hvalili svojim rosfrajem, morala sam i ja malo svoju pošadu povadit i oluštrat, k'o prava Šarulja. Žalili su se da niš ne kuže one špijunske i leteće postove, pa sam napisala jedan jednostavan, iz kuhinje :-)))))

    @otočica moja, bojim se da anketa neće poć u tom smjeru, LLOLL! Pa znaš kakvi smo!!Čekaj samo, nakon šestog komentara odosmo mi opet u tulume i štetu!!! Pa po lojtrici gor i dol, hihihi... i nitko neće reći svoje ključne stvari osim mene bedaste, a poslije će mi vadit mast danima!

    @fizikalac, bećaru jedan vrpoljasti, jesi li to danas na Vezovima stajao pod Pevecovim nevaljatim suncoberom da ti se tako zamjerio?!
    Bemu miša, pa pisalo je Kaufland!!! Ne mislim te ja ništa u tvom vinogradu s gedorom 22, spominjao si mi grab i Šiminu šumicu,a već sam kod tebe danas i rezala vene s kutnom brusilicom na 7 šajbi, LLOLL...

    @milko...zaljubila sam se u riječ "ufurativan"!
    Jadan moj muž...e, loše mu je... kao i meni s njim ;-). Zato i jesmo skupa 21 godinu, dok se svaki peti brak u Hrvata raspada ;-)))
    Ja bih na sve izreke dodala i "Čist račun, duga ljubav"...

    avatar

    09.07.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Evo šestog komentara......ajmo šteta!!!!!! A malo mi je kasno ne mogu mislit, sutra ću ti nadožuntat komentar!!!! ;-))

    avatar

    09.07.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @greentea, ma nisam rastjerala sve muške, onom najvažnijem upravo čitam komentare i smijemo se skupa! A i kuham dobro, valjda me zato voli ;-)))
    He, he, onaj ključ od pojasića ne dam, ne bud' luda, ženo! Ali, uhhhh... od srdašca zlatni ključić...eeee, to je druga priča. Malokad je u mojoj ruci...i onda je meni mene žao i jao i naopako. I evo, sad sam se sama izbacila iz feminističkog sedla.
    Tctctc, vidiš da im ipak neće trebati viagra ;-)))))

    @čiovka, LLOLL, da ajmo šteta i ode u krpice! Laku noć, žuntamo se sutra ;-))))!!!

    avatar

    09.07.2007. (01:27)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    hajde dobro ja sam pomirljiv i iako si mi nekoliko puta zabila nježno sikeru u leđa,evo praštam ti i dalje te volim,samo da znaš da sam ti za ovaj post stavio jedan x okomito u moju tablicu,,a di si ti sinoć,ja i kengur natipkali prek sto komentara,bilo ludnica,smijao sam se do dva ujutro,ludnica,,aj dođi večeras iza 9.tulum je kod kiklopa,biće ludnica

    avatar

    09.07.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ja mislim da je Milko u pravu. :)))) osim toga. mislim da sam u nezgodno vrijeme otvorila tvoj blog i da sad ne mogu ništa misliti do li blenuti u onu salatu. ili da se spustim do posta s janjetiniom? :))))

    avatar

    09.07.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    ( mislim da je Kiklop ona njegova mrvica rosfraja, da ga on sam od milja zove jednooki div iliti Kiklop ) - psssssssst !
    Čuvan mjesta u prvon redu za sve koje stignu na metli !

    avatar

    09.07.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    eto,pozovem vas,a vi sve izokrenete,,sad će ispasti da sinoć kod cedevite nije bilo bančenja i da joj blog nije ostau u neredu s napisanih-evo prepisao sam-742 komentara,,šteta što niste bile,cedevita je tak otkačena a kengur udarao samo pizdarije u komentaru,,stomak me od smijanja boli još i sad,,kako hoćete,,ja sam zvao a vaše je da odlučite

    avatar

    09.07.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @fizikalac, sjekira je bila u samoobrani, pa ti si prvi počeo s nasiljem! Sjećaš se kad si me preko koljena pa po goloj?? A ja nisam ni suzu spustila... tko se tuče, taj se voli, LOL!
    Ma kod koga ste bećarili, ja ne poznam Kiklopa!!
    Idem i ja, čekajteee...;-)))

    @Zitta, to je protekcija, ti si mu kuma pa si čuvate leđa ;-))))))
    Man' se ženo salate i janjet'ne, mislim da je najzgodnije vrijeme da se spustiš na kavu, hihihi...

    avatar

    09.07.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudra, LLOLL, pa nije valjda...e, ako je to Kiklop, neće biti mjesta ni za lijek, nit' sjedećih, nit' stajaćih... Ipak je Fizikalac najveći zavodnik na blogu, obleće i cure i snaše i još je od Vezova i interkontinentalan ;-)))

    @Fizi, ne šizi!!! Pa znaš da ćemo ići, samo daj, zaboga, reci više ča je to cedevita?!
    Do sad si nam nudio svakakve vitaminske pripravke, ali to još nisi! Valjda nema puno kalorija, ja sam na dijeti ;-)))

    avatar

    09.07.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Tanja

    slažem se u potpunosti sa tvojim ključnim riječima...pozzzz

    avatar

    09.07.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Samo da se javim! Komentar ostavljam kasnije!

    avatar

    09.07.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Ključne stvari (3)...u životu jednog ribiča iz Sesveta....žena...sin i kćer...ne nužno tim redom, već po starini....no dobro znam, reći ćeš to se ne broji....a ako mislimo na druge stvari onda su to...Bog...Domovina...ribolov...a ako i na to ne misliš, već na materijalnu stranu....onda ...kuća vlastita...vikendica u Zagorju(zajednička), i staro imanje u Požegi(zajedničko)...a ako ni na to ne misliš, onda ne znam...pozdrav...i evo ti po prvi puta....pusa...

    avatar

    09.07.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ovo mi baš simpa-fizi-ne šizi,,moram zapamtiti,,nemogu ja tebi mala natipkati adresu bloga ovako javno,pa onda u devet tamo gru 500 uzvanika i onda pičvajz nastane-pravi tulum je do deset osoba,a nemam emajl da ti konspirativno javim,iako sumnjam da i email nebi bio provaljen,,da sam obazriv,moram,uzmi samo zasjedanje u jajcu,konspirativno pozvano dvadeset delegata a došlo eba te 548 ljudi,,inače ti jajce nikad u povjest nebi ušlo s dvadeset,al kad su došli štaš drugo neg ih pustiti u sali,pa ujebli dnevni red,da se od jedine točke povećanja partijske članarine došlo do republika,pokrajina,a da janje nije bilo ubrzano pečeno ebi me ak nebi osnovali i mini pokrajine i odredili da dunav ima da se uljeva u savu i još toga,,zato ti ja i kengur krijemo identitet kiklopa,kao i cedevite,,a kad smo već kod nje,,duša od blogerice,pitoma ko janje,,ma jede nam iz ruke,,,konspirativni pozdrav,nesmijem više jer me slijede

    avatar

    09.07.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    MM, naša Dona objavila je ono o ženama i pameti što sam ti slala mailom. Ovako još ljepše izgleda.
    Šta ovo Fizi govori ?
    Iden ga pratit !

    avatar

    09.07.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Znaš šta.... vi ste mene toliko smantali da ja još uvik ne mogu ništa pametno smislit...tri ključne stvari...a nalipiš opet neku spizu.... jel to za neprijatelje zavarat....čekaj, čakaj...triba vama lječenje....iman idejuuuuu....krečen u akciju obaigravanja.....a moran najprije maknit onaj smrtno ozbiljni post....to ću napravit noćas....da, da kad ja krenen pisat nema stajanja.... vračamo se na laganini teme....

    avatar

    09.07.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    idu te bećarci,nema šta
    jedan se pjevao-digni suknju da ti vidim rupu,a onda me prijavi u mupu
    ps. dogodine si moram kupiti ic dvogled,onaj što se vidi u mraku,pa kolko košta,košta,,pratim kak koju potera piškit samo zađe u stoljetni park i za minut nazad,po tom sumnjam da su gaćice nosile,vjerojatno samo zadignu suknju,a vrućina je pa bi lude i bile da su obukle,,i sad zamisli mene u mraku na klupi iza bine,s mojim noćnim dvogledom,,biće to vezovi za pamćenje,snaša piški,ja na ic sve evidentiram,a iza leđa mi na bini pjevaju bećarci-pazi ak budeš dolazila di ideš piškit,bolje ti odma desno doć iza bine i reći-dobro fizikalac,evo predajem se

    avatar

    09.07.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @Tanja, tvoja urica mi je osvježila dan... Ja samo čekam kad će moj mužić montirati razglas na kapiju, pa da se zaori kakav bećarac u site sate... a sumnjiv mi je, već četiri dana nešto tamo šarafi i tajanstveno se smješka ;-)))

    @suncokretić, bila sam ja kod tebe na ćakule...hihihi, nije važno gdje se napričamo... a ni u koje doba dana i noći, LOL, živio blog!!!

    @Rib@rnica...moram ti priznati da si me baš ugodno iznenadio. Sve te stvari, ma kojim redom ih nabrojio, i sa kojeg god aspekta ih gledao, itekako se računaju! Ja sam se zezala dok sam zveckala sa ovim mojim ključićima, ali ključne stvari, jasno, nisu u ključevima... pa čak ni meni :-))).
    Za ovu pusu -navijam da upecaš naaaaajveću ribu, mora zagristi kad-tad ;-)))!

    @Fizi...ček' ček', stani malo, ne mogu te pratiti, prebrz si za mene!!!
    (Zbunjuješ me s tim svojim jajcima, tajnim janjcima, supertajnim emajlima, još tajnijim blogovima, konspirativnim pozdravima...prate te... Ajme, ča ćemo?! Znaš ča, idem i ja otvoriti tajni blog, tik do tvog, pa ćemo tamo u četiri oka popiti cedevitu. S dva leda ;-))). Ovo vidiš samo ti.)

    @mudrice, hahaha... nije za muške oči, a moj muž čita blog!!! Ča ću sad?! Da mu bar provan skinit oćale?? Sjest na njih, slučajno???
    Ma ne možeš Fiziju ući u trag, upalio je paraglajdera i prrrrr... ode...
    Večeras -fešta, šifra: cedevita ;-)))

    @čiovka,pa ti si već dobila pusu od mene za ključne stvari! I za sličicu ;-))!
    A kakvu si nam za noćas terapiju smislila, LOL, majko mila, taman će nam dobro doć poslije cedevita-partija... lagano, lagano ;-)))))))

    avatar

    09.07.2007. (18:58)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Ne može večeras metloboj počet u devet kako si rekla Otoku. Metloboj će teke kasnit jer ima neki ekranoboj...

    avatar

    09.07.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    @mudrice, taman dok se oni ušaltaju i počnu turirat metlomotore, ti i ja ćemo uletit, odmorne i vesele!!! Pa neka misle di smo bile, hihihi... Ide li još tko s nama?

    @fizi, nisam ja izmislila one bećarce, šapnula mi je jedna tičica, ovdje na blogu...
    Ic ili ne ic, vidim ja da ti ni ne znaš ko tebe na ic lovi... Ajme majko da mi čuvaš stražu! Pa ti bi ic-mic to prodao Novi, da ti smanji pretplatu!! Pa ja bi na Djevičanske otoke morala uteć od blamaže!!! Predajem se, otvaram tajni blog!!!

    avatar

    09.07.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • da sam mudra

    Ide, ide još 2 komada vještica, žuta i Oliva od rožade !
    Ali u NAJVEĆOJ konspiraciji.

    avatar

    09.07.2007. (20:15)    -   -   -   -  

učitavam...