Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sanja_45

    Post ti je jako zanimljiv, ali nešto je krenulo na bolje, nekada se nije o tome ni raspravljalo. I još će ta tema dugo biti veliki kamen smutnje u nas. Bar smo se malo pomakli, ne ograničavamo se više samo na čistu tehniku naših reproduktivnih organa. Ali jednu si stvar dobro primjetio, homoseksualnost i dalje ostaje tabu tema, još uvijek smo jači kao hetero, pa čak i u knjigama nema spomena, a ni na Net-u..još uvijek guramo glavu u pijesak..:) Osim kada su u pitanju " javna okupljanja ili vijest u " crnoj kronici"...:)
    Lijepi ti pozdrav s osmijehom ostavljam..:)

    avatar

    08.07.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • MANAH

    Pederluk je degeneracija.

    Ko želi biti peder neka bude, ali da oni imaju svoj pederski praznik ( gay pride) to mi se ne sviđa. S time se nije za ponositi - jer to je degeneracija...

    Neka se oni okupe u nekoj ogromnoj hali ili nekom rezerviranom nogometnom terenu i tamo održe pride za sebe ,to je ok, ali ako ja idem po ulici i sada se tamo sjati parsto lezbi ili pedera - to ne podržavam. Ne podržavam njihovo nametnuto poštovanje prema samima sebi, dobro da se to održava jednom godišnje.

    Pederstvo se od nekih strana potencira jer to uništava ljudski rod, čitaj Davida Ickea...

    Gay pride!
    Pride - dika, napon, oholost, ponos, ponositi se, samosvijest
    ali me iznenadilo da gay znači: gej, homoseksualac, radostan, šaljiv, šaren, vedar, veseo...

    avatar

    08.07.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Sanja, nisi iznijela svoje stavove o homoseksualnosti. Ne prisiljvam te, nego te molim da to učiniš.
    Manah, podržavam tvoje stavove. Pretpostavljam da si značenje riječi 'gay' i 'pride' našao u riječniku. Ne znam što je veća karikatura: značenje tih riječi ili engleski jezik koji svi tako zdušno prihvaćaju a kojim se ništa precizno ne može objasniti.
    Hvala vam oboma na komentaru!

    avatar

    08.07.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Toliko spominjemo grčku civilizaciju, ali jedno ne spominjemo, a to je njihovu toleranciju što se tiče homoseksualnosti, tu stavku izostavljamo..neću se sada zadržavati na književnosti koju smo učili u školama, ali smo i tu izostavili neke dijelove koje nismo uopće učili, a o tim književnicima toliko znamo, pravimo se jako pametnima kada ih spominjemo; samo te pitam: Koliko je po njihovim djelima snimljeno filmova, serija, drama..da ti sada ne nabrajam..:))...
    Srednji vijek nas je unazadio, htio to netko priznati ili ne..
    Neću se izjasniti da su degenerici, jer neću nikoga vrijeđati, mogu samo reći s čime se ne slažem, ali ih zato neću gađati s dimnim bombama, mlatiti šipkama..Tu rigidni stavovi neće ukinuti njihova prava na brakove..zajednička kućanstva i život..Toliko se pozivamo na civilizaciju, toleranciju, ali htjeli mi to ili ne čak i neke vjerske udruge mijenjaju svoje stavove u vezi njihovih prava, političke stranke ih imaju već u svojim programima....Nisam za parade, nisam za to da usvajaju..ali te pitam, koliko je njih odgojilo svoju djecu, a da se nije ili da se ne zna da su homoseksualci, koliko ima žena koje su biseksualke, a da se to ne zna, ili koliko njih živi u bračnim zajednicama, a da se ne otkrivaju radi " lomače" na koju bi vrlo brzo bili bačeni i spaljeni...:))..

    avatar

    08.07.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    opet sam u brzini izostavila neke riječi..nisam za to da usvajaju djecu..:)

    avatar

    08.07.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    Pozdravi!
    tema me je ponukala da se javim. Jedan od mojih najboljih prijatelja je homoseksualac, i dugo mi je trebalo da to prihvatim. U pocetku mi je bilo nelagodno kada mi je to rekao ali on je i dalje isti covjek. I ja bih njemu dozvolila da usvoji dijete. Mislim da ovisi od slucaja do slucaja. On bi bio odlican otac, netko drugi mozda i ne. Da li je razlog "bijele smrti" homoseksualnost ili nesto drugo, pitanje je. Meni se cini da se mnogim ljudima na "zapadu" jednostavno ne da imati djecu. Moderno je misliti da su djeca obaveza, smetnja. Mozda je vrijeme da heteroseksualni parovi promjene stav.

    avatar

    22.07.2007. (07:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...