Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • makedonac

    Interesuje me dali je taj novinar doprineo nesto za domovinu, osven sto LAJE kako god stigne po ljude i tako zaradjuje novac.

    avatar

    10.07.2007. (05:21)    -   -   -   -  

  • vječno mlad

    Ima još nešto, da je samo Nikola odbija igrat za reprezentaciju možda bi djelovalo bahato, ali ako je u par godina toliko košarkaša odbilo, znači da nije samo u njima stvar. Ko tu može znat kakvo je stanje u HKSu i koji su konkretni razlozi ne igranja.

    avatar

    10.07.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • Makedonac

    Nastavi molim te pisati o selima.Posle Veliki prolog sad pisi o nekom drugom.

    avatar

    11.07.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Evo biti će za koji dan još jedno selo.

    avatar

    11.07.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • ma-ja

    ako može neka crtica o selu Curavica (broj stanovnka, kulturna baština, vjera, jezik, glavna djelatnost i drugo)
    Unaprijed zahvaljujem

    avatar

    12.07.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Probati ću. Trenutno nemam puno informacija o tome selu. Pa ću vidjeti. Evo danas je Kozica na redu.

    avatar

    12.07.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • a

    Najbolji brazilski košarkaš svih vremena Oscar Schmidt nikada nije zaigrao u NBA jer u njegovo vrijeme profesionalci nisu mogli igrati za reprezentaciju. U današnje vrijeme gledanja samo na novac, ovo je jedini način na koji netko može igrati za radost navijača, ljudi koji ga vole i poznaju, a ako on to sam ne osjeća, onda nema smisla tjerati ga na bilo što. Ako mu je košarka samo biznis, njegov je izbor ispravan.

    avatar

    05.08.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ne slažem se. Vujčić je reka da dok je igrao u reprezentaciji nitko nije gledao njegov rad, niti mu govorio što valja a što ne valja. I u takvoj je reprezentaciji igrao 12 godina, a onda je rekao dosta. Da svi daju zemlji koliko i on, ne bi nam zemlja bila puna kriminalaca, propalica, narkomana i inih rak-rana ovog društva.
    I ne vjerujem da je odustao zbog novca. Igrači već godina jedan po jedan odbijaju igrati za tu reprezentaciju, pa izgleda da nije do njih već do onih koji odlučuju. Jesi vidija skandala u odbojci? Nekako mi je to slično sa košarkom.

    avatar

    05.08.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • Gottlieb

    U odbojci nije ključno tko je taj Popović, nego tko je njega postavio za predsjednika, a nema nikakve veze s odbojkom. A još je i predsjednik nekakvog fonda, na dva mista mlati paru a da ne radi. Triba odgovarat onaj tko malo je reći nekompetentne ljude postavlja na takva mista, a Popović se jednostavno ponio u skladu s onim što mu je majka priroda dala. Ne slažem se za Vujčića - triba je reć iskreno da mu se ne da, da je umoran, a ne izmišljat priču o NBA...

    avatar

    06.08.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Slažem se potpuno za Popovića. Nažalost ova trenutna garnitura na vlasti postavila je gomilu glupana na važne položaje, a vjerujem da bi bilo slično i da je druga garnitura na vlasti. Mladi u tim garniturama su ili ulizice ili ne mogu doći do izražaja.

    avatar

    08.08.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...