Komentari

zanalivijana.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • ŽANA

    chokolada----ne ide mi te komentirat!.tako, da ti ovdje ostavljam pozdrav, dok mi kod tebe ne prođe komentar!
    noć...

    avatar

    07.07.2007. (02:23)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Zana, ako si postavila Irfana idi na stranicu http://www.irfanview.de/ i tamo imas IrfanView languages
    klikni tu i negdje na sredini imas Hrvatski.
    Ostalo je lako :))

    avatar

    07.07.2007. (06:12)    -   -   -   -  

  • Maškarada

    Lijepa ti je ova pjesma Livi! Nadam se da će te rane zacijeliti, toj ranjenoj duši!
    Pozdrav, draga!

    avatar

    07.07.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Ne znam jesam li ti uspjela ostaviti sinoć komentar.... uglavnom, ovih dana nisam imala vremena..... zapravo zadnja 2 mjeseca nisam ilmala vremena.... ali evo, sada sam uhvatila 3 minute da ti napišem komentar.... veliki pozdrav ostavljam i javi se!

    avatar

    07.07.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • O.K.

    veliki pozdrav ti ostavljam draga i želim ti ugodan vikend
    pozdravljam

    avatar

    07.07.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • prorok

    Vile i vukovi Velebita a Velebit svehrvatski ponos
    tople pozdrave ti šaljem .

    avatar

    07.07.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • charlotte7

    evo mene...drago mi je da sam ti jos u mislima...ova pjesma je prekrasna...bas sam se najezila...pozdrav ti ostavljam...pussa

    avatar

    07.07.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • Teško te zaboravljam

    Ej jako lijepo,,,,,ostavljam ti veliki pozdrav,,,,

    avatar

    07.07.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • the little patriot Irena

    hej! pozdrav, pjesma je prelijepa.....slomljena duša...eh, i meni se slomilo srce zbog gubitka prijatelja....tako mi fali........

    avatar

    07.07.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • mojisnovi

    Nadam se da je samo bio loš dan toj ranjenoj duši jer na sreću Bog nas ne napušta

    avatar

    07.07.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • diana11

    oj ti vilo Velebita
    pozdrav iz vruceg Kvarnera

    avatar

    07.07.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Pozdrav svim vilama s Velebita, a mojoj Žani pusa...

    avatar

    07.07.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. draga moja nedostajali su mi tvoji komentari.. tvoje razumijevanje.. tvoja utjeha.. ne želim ti uzimati vremena da čitaš moje žalopojke.. ali kad uistinu me razumiješ.. kad nas mlade ranio je lovac.. život nije fer.. prekasno shvatimo mi duše koje vjerujemo u dobro, koje želimo nositi dobro svima.. u svemu velikom boli postoji snaga onaj mali plam koji nas tjera da krenemo.. život nam često okrene ledja.. preživimo, sve preživimo lai prevelika cijena je za sv eto.. slomljeno srce.. koje nikada više neće u cijelosti zarasti..

    avatar

    07.07.2007. (20:33)    -   -   -   -  

  • život je čudesan

    hy evo vratih se ja nakon dulje stanke.....promijenih nick i dizajn

    avatar

    07.07.2007. (20:52)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. sad slijedi roma ---> rekla sam mu.. možda je bilo i lakše d anije ništa odgovorio jer ne znam ni sama kako bi se nosila s time iako i šutnja ima svoje značenje.. savjest mi je sada čista.. ono što me je morilo ja sam mu rekla.. kako se on nosio s time kada je pročitao ne znam.. možda ga je zapeklo oko srca, možda su to za njega bila beznačajna slova.. ne znam.. možda je osjetio ono što ja sad osjećam u ovom trenu.. da vrijeme se ne može vratiti i da je sada za neke riječi odveć prekasno.. i pogriješila sam možda ako su ga te riječi dirnule.. jer ne znam.. on mi se čini tako ležeran, sad ima drugu i valjda je sretan.. on je s takvom lakoćom zatvorio poglavlje svog života koje ja još ne mogu ni pročitati.. sve to boli.. neku noć sanjala sam ga, da je uz mene i probudila sam se plačući.. i tada sam se pobojala sama sebe, jer mi se to nikad nije dogodilo.. i lutam njegovim krajeviam ne bi li ga srela.. ne bi li.. ne znam ni ja sama šta.. moram ga ostaviti na miru.. već jesam.. moram se pravit da mi nije stalo, da mene više ništa ne veež za njega ali to je previše teško.. a vrijeme nam nije prijatelj.. daje nam do znanja da se neek stvari ne mogu vratit ni promijeniti.. i jednom će se možd ajavit, kao što si rekal možda će jednom shvatiti koliko sam ga voljela ali tada će biti umotan u uspomene.. i pitam se hoću li ga iakda moći umotati u uspomene.. i kad počinjem ga polako motati vratit će se u moj život.. vratiti će se u onom trenu kada ću krenuti dalje, kda će netko drugi možda biti pored mene.. jer život nam prošle ljubavi vraća u najnezgodnijem trenu.. i hoću li tada sve ostaviti zbog njega i riskirati.. hoću li .. ne znam.. jer ne znam šta me još čeka..
    .. i ma koliko mi bilo teško kad sam ga susrela, nisma se slomila, nisam smjela jer oko mene su bili ljudi i nisam si smjela dopustit da on vidi moje suze.. jedna ih je vidio i to mi je bila škola.. nastavial sma dalje iako mi je pogled bježao prema njemu ali nekako sam uspjela.. ti trenuci kada se lomimo kao što si i rekla tada dobivamo veliku snagu.. najjači smo tada iako mislimo da smo najslabiji.. u nama rodi se neka čudna snaga, nit kojom se uhvatimo da se ne slomimo.. i divim se da u meni iam snage, ali kad je netko uz mene kao što si ti, kad me tješiš i te riječi daju utjehu.. u životu može se voljeti.. ali kad ti voliš prv puta svim svojim dijelom srca, duše kad svaki dio gori to je samo jednom u životu.. volejti može se više puta ali nikada se više ne predajemo onoliko koliko smo se predali prvi put.. ja sam mislila da je ono s malenim bila ljubav ali sada kada bolje promislim shavaćm da je to bila zaludjenost jer ko voli ne zaboravlja a ko zaboravi nije nikada ni volio.. i to je bial zaludjenost.. sljepća pored zdravih očiju.. bijeg od onoga što sam počela osjećati u ponor boli.. jedno veo grdno iskustvo koje me iz temelja promijenilo.. i možda jendom ću sve to shvaćati ali sada još imam neke nejasne dijelove.. ljubav je nešto puno veće, snažnije.. ono što te obujmi svim svojim dijelom. ono što te čini boljim.. što te čini čovjekom..
    .. da kao što si njega voljela nećeš nikoga jer njemu si predala sve ono što si imala i teško je kad ga pronalazimo u drugom čovjeku znajući da nikad neće bit on.. teško je.. nadjemo nekoga, zavolimo ga, ali nema tu onoga što ej bilo kao što smo prije zavoljeli kao što si rekla zadovoljne smo ali nismo sretne jer je za sreću potreban korak više.. nadam se da ja još ima, svu nadu, nadma se da ću uspjeti iako znam da će u meni biti praznina i da će proći vremena dok me netko ne očara, dok netko pronadje put do moga srca.. možda će i pronaći ali to viš eneće biti isto.. jer to neće biti on.. i to me boli jer on mi je u tim rijetkim trenuciam pružao nešto predivno i ne znam da li će opet biti tako.. možda i hoće, možda i bolje.. ne znam.. pokazat će vrijeme..
    .. krenem draga pisati ali zaustavim se jer ne znam kako dalje.. napišem riječi dvje i stanem.. ne mogu kao prije izraziti ono što se krije u meni... eh nažalost pomno razmišljam o njemu, svakim trenom on je prisutan.. možda tako pokušavam vratiti ono što mi je oduzeto.. eh draga želim da pronadješ svoju sreću i koliko ti gubila nadu ona te čeka i pronaći će te iako će možda nositi preveliek rizike.. ali kada prodjemo kroz štišta i kada si napokon sredimo život više nismo toliko spremni preuzeti sve te rizike pa makar bial to naša sreća.. jer naviknemo se na sve to.. ponekad nas neke stavri inspiriraju i napišemo stihove koji su jako daleko od našeg stanja.. i ja ponekad stavim neku pjemsicu koja mi je draga a napisala sam je prije mnogo vremena.. nije zaslužio da ga volim više od same sebe i nije zaslužio toliku moć ali ja želim da je sretan iako iz dana u dan poput reza niža ubija me pomisao da je s njom, da li ga ona usrećuje ili sam ja ta koaj bi ga usrećivala.. rekao mi je da me je predugo čekao i da nije želio patiti.. možda je on zadovoljan ali nije sretan, možda uz nju je siguran a boji se sve to ostaviti i riskirati sa mnom.. ili ja u njegovom

    avatar

    07.07.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    životu više nemam mjesta.. ne znam.. jer nismo razgovarali.. jer nismo riješili te nedoumice a jednom će biti prekasno prekapati po prošlosti iako je možda već i sad kasno..
    .. eh baš gdje sam ja.. nigdje.. ko zna da li je i on meni bar malo sreće poželio.. evo draga ja sam se opet raspisala.. čujemo se.. uživaj mi .. pusa

    avatar

    07.07.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Dobro jutro
    samo sam u prolazuu :))

    avatar

    08.07.2007. (08:00)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Dobro jutro! Pozdrav ti ostavljam i nadam se da ta duša sa velebita nije toliko ranjena i da diše, živi...?

    avatar

    08.07.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatan ovaj nedeljni dan
    želim sa osmjehom
    i pozdrav šaljem.

    avatar

    08.07.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • it is of course possible to dance a prayer

    kako lijepo...

    avatar

    08.07.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... a zatitra u meni nade plam
    idem dalje, neču da se predam ...

    Lijepo je darivati ... nadu probuditi.
    Osmjeh i zraku svjetla ostavljam.

    avatar

    08.07.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • lena15

    lijepo je kada ti je nešto posvećeno.
    pozdrav ti jedan šaljem

    avatar

    08.07.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    Tužno a lijepo...
    Krasne snove želim*

    avatar

    08.07.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • charlotte7

    ej evo mene malo do tebe...vec je kasno trebal bi u krpe...laku noc...kiss

    avatar

    09.07.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...