Komentari

photopublika.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • zgdnevnik

    Ja sam sad videl na ttx-u; prvo nisam znao koji je to Babić, jel možda nogometaš... Nakon prošlog rata je bilo miljon heroja a iza ovog ni jedan, čudno, zar ne..

    avatar

    06.07.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Ovaj svijet nikada nije bio pravedan, posebno ne prema onima koji su ga na neki način zadužili. Činjenice ne možemo mijenjati, ali toplina u srcu, to je već nešto što je nama na volju, pa koliko tko već uzmogne :)

    avatar

    06.07.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Iako se blog majstori hvale da sada sve radi besprijekorno meni ipak komentari malo štekaju, pa postoji mogućnost da ću se ponoviti. Prvi puta sam komentirao nešto u stilu da svijet nije pravedan i da je tako bilo i da će tako biti, i da mi je posebno žao poštenih i nesebičnih ljudi koji ne štede sebe sama za neke više ideje, zapravo mi je žao što je to danas tako čudno, ali dobro, pozitivan svijet se ne može izgraditi preko noći. Moje poštovanje svima koji sebe i svoj boljitak nesebično podređuju zajedničkom dobru, vjerojatno je to jedini put ka boljem svijetu. Nadam se da će mnoge buduće žrtve sustava biti manje vezane za ratove, borbu i oružje, a više za uzvišene ideale ljubavi i slično, ali eto, tko pita u kojem obliku će zlo doći. Lijep pozdrav i osmjeh nade za bolje sutra :)

    avatar

    06.07.2007. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...