Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borgman

    Doktore Zvone, treba ti jedna jednostavna poduka iz vojne doktrine. Molim te, reci mi koliko to vojnika ima Srbija s kojima bi mogla ratovati na Kosovu (Američka baza u Tirani je najveća u Europi, a slijedeća ogromna je Američka ambasada u Sarajevu). Ukupna vojna sila s kojima bi Srbija mogla raspolagati... pa vjerujem kako bi mogla trajati ... nekoliko dana. Kada Ameri bombardiraju... onda to dobro rade. Hrvatskoj, Srbiji, i Bosni su izvađeni zubi... zaboravi na njihovu ikakvu mogućnost realnog ratovanja. Jedino ratovanje koje je realno za ove krajeve je ono retoričko preseravanje političara. A s time izađe na kraj MMF, ili WTO.... pa sa par poziva ministrima i predsjednicima.
    S DRUGE STRANE... PRISTUPANJE HRVATSKE NATO-u. To znači. Ukidanje zrakoplovnih snaga, do nivoa nekoliko transportnih helikoptera. Ukidanje pomorskih snaga, do nivoa čamaca za pomorsku ophodnju. Ukidanje kopnenih snaga do nivoa vojne policije i nekoliko malo jačih transportnih postrojbi. A nova oprema koja će trebati za ta silna ukidanja i mirovine... e to će popapati dobar komad našeg "izračuna". Naravno tu idu i iznajmljivanja poligona u Slunju, aerodroma Udbina... koji su već zagađeni uranskim streljivom...
    I naposlijetku... postankom članice NATO-a, Hrvatska postaje CILJ jednake vrijednosti kao i London! Postaje meta, od nivoa neprimjetne države za mali odmor i veliki zajeb, do zemlje gdje raznorazni Kirini vode još nesposobniju policiju, pa je sabotaža sasvim izvjesna i jednostavna.
    I ne samo to. Naš Ervatski potencijal suočen sa realnom opasnošću gubitka i ono što ima, vrlo brzo će se odreći svih demokratskih načela (brže od Amera), za privid zaštite koju pruža totalitarna i policijska država...
    Zato Zvone moj, kao bivši Hv vojnik ti mogu reći... bolji je poznati neprijatelj, nego nepoznati prijatelj

    avatar

    08.07.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • borgman

    ovaj donji post, kada malo dodamo regulative oko radne snage, uvedemo red i plaćanje zaposlenicima, i otpustimo zvonu sa faksa jer gura još jedan posao pored predavanja (pa nema vremena za kvalitetan znanstveni rad).... sve ostalo je dosta dobro (nije me briga za ponaosob navedena imena),,, prošli post -5!! :-))))

    avatar

    08.07.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Hm, bode me u oči ovaj minus :-))))

    avatar

    09.07.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...