Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • cracker

    Pozdrav!

    Tražeći po netu neke teme vezane uz Dugo Selo, sasvim slučajno sam "naletio" na Vaš(e) blog(ove). Moram priznati da sam "potrošio" cijelo jutro čitajući :-).

    Na jednom od blogova tražite informatičku pomoć. S obzirom da sam po struci i uvjerenju informatičar a isto tako i dugoselac, nudim Vam svoju pomoć. Ako Vam je pomoć još uvijek potrebna, slobodno me kontaktirajte na kruno@dugoselo.com.

    avatar

    31.07.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • odmak

    Samo bih htjela napomenuti da je itekako bilo u komunizmu progona što se tiče vjeronauka. U jednom malom dalmatinskom mjestu cijeli jedan školski razred – četvrti gimnazije bio je kažnjen nepolaganjem mature na cijelu godinu. Razlog i objašnjenje je bio: Slavili su vjeronaučnu maturu i tu su se rugali nekim profesorima. Dakle nisu ništa govorili protiv države. Za to bi vjerojatno dobili zatvorske kazne. Samo su se rugali profesorima, iako su i to poricali. Špijunirali su ih učenici(zna se i koji točno) koji nisu išli na vjeronauk.
    Možete misliti kako im je bilo. U ono se vrijeme nisu toliko gubile godine, a bome se nije moglo ni dangubiti. Većini je bilo prekinuto školovanje, a u karakteristikama im je uvijek stala ta epizoda. Da nije tragično bilo bi šaljivo. Pravo kazalište apsurda. Inače bi me zanimao ovaj vaš leksikon. Ima li ga mogućnosti ponovo objaviti?

    avatar

    31.07.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • vip71

    Mislim da leksikon kao takav sad ne bi imalo smisla tiskati je ga je vrijeme pregazilo. A za velike zahvate i nadopune koje bi bile potrebne nemam ni sredstava ni volje.

    avatar

    31.07.2007. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...