Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ante

    za lota
    Neznam čime se baviš u životu, ali ti bi slobodno našao mjesto u ekipi ministra financija Ivana Šukera. Imate isti način prikazivanja brojeva. Neznam koji su tvoji izvori podataka, ali vidim da su dobri, pa ću se i ja poslužiti njima, dakle izvor su podaci sa tvog bloga i još stranice kutinskog kluba na kojima ima dosta toga. Aktivni klubovi mogu biti oni koji se natječu ili oni koji plaćaju članarinu savezu. Budući za članarinu neznam niti postoji način da saznam, ja ću se zadržati na ovima koji se natječu. A natjecali su se slijedeći
    Veliki klubovi (brojčano, rezultatski):
    Barun Trenk, Croatia Sk, Croatia Zd, Dalmacija, Dalmatino, Draga, Futura, HBD, Jastreb, King, Klana, Krapina, Kutina, Lav Pu, Lotus, Malinska, Marjan 1974, Mawaschi, Mega Centar, Mladost Vž, MOKK, Mornar, Moslavac, Petar Krešimir IV, Pit Bull, Planet Sport, Sensei, Sokol Sl, SUBOS, Sušak, Sveti Duh, Sveti Krševan, Sveti Matej, Tigar Ka, Tigar Cikatić, UHBDDR, Viktoria HS, Viktorija, Zmaj Bd (39)
    Srednji klubovi:
    Benkovac, Bjelovar, Brod, BTI, Budokai, Bura, Bushido, Croatia Pk, Gladiator, Ivanić Grad, Jadran, Jaguar, Kobra Bj, Kobra Gl, Kobra Im, Labin, Lightning, Makarska, Marjan St, Matko Laginja, Mislav, Nevera, Ninja, Novska, Omišalj, Otok, Pakrac, Pauci, Pit 119, Poreč, Poštar, Puma, Shogun, Slatinska banka, Sveti Jure, Terminator, Thunderman Gym, TNT, Trogir, Tsunami, Valpovo, Velebit, Visočica, Vodnjan, Zmaj DR, Zmajevo oko - (46)
    Mali klubovi:
    051, Adria Gym, Ameno, Antunovac, Argentin Style, Bušido, Dijagora, Domsa, Feniks, Fighter, Grom St, Grom Vd, Hrvatski vuk Bd, Hrvatski vuk VT, Kaštela, Knin, Lav Md, Osijek, Pipi, Punat, Roni Team, Sinj, Sračinec, Top Team, Umag, Vinkovci, Zmaj Čz - (27)
    Vrlo slabo aktivni klubovi:
    Champion Gym, Dinamic, Enigma, Kumite, Nova Gradiška, Proximus, Sokol Nt, Spartak, Split St, Škorpion, Zemlja-zrak, Zlatni zmaj - (12)
    Klubovi sa statusom mirovanja:
    Bilje, Bumerang, Dalj, Grobnik, Istra, Karlovac, Lav Du, Rijeka, Slavonija, Team Regušić, Vitez Mile Bošnjak - (11)
    Kandidati za članstvo:
    Crveni zmaj, Drill, Drniš. Knez Mislav, Nokaut Team, Shaolin, Shotokan, Yin Yang, Winner Croatia (10)
    I treba dodati 9 županijskih kickboxing saveza.

    Našao sam još i Delnice. A to je ukupno 88, za sada, što je ipak respektabilan broj, iako je njih desetak nastupilo na po samo jednom natjecanju.A primjere poput ovoga "Punat" nemoj molim te više spominjati. Pa to je smiješno. Kao prvo stranice mu se zovu "karate klub" a ne kickboxing klub, na vijestima mu se vidi da je nastupio samo na jednom natjecanju za djecu, gdje mu je jedan pojedinac osvojio treće mjesto, a u galeriji su mu slike članova, svih sedam, od kojih nitko predpostavljam nema više od 13 godina.
    Je, trebalo mi je dva sata da posložim ove podatke ali ipak - nisi zaslužio večeru.
    Tvoj

    avatar

    06.07.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • securita

    Veliki klubovi Croatia Sisak i UHBDDR a srednji Benkovac, ma nemoj. Kakav ti je to izvor informacija. Mijenjaj ga odmah.

    avatar

    06.07.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • jesi ćuja

    Prvi je velik zato što mu je trener predsjednik nadzornog odbora a drugi je velik zato jer mu je trener podpredsjednik saveza a trener od Benkovca nije ništa.

    avatar

    06.07.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    uh, jebote što nas ima...
    Bravo Ante !!!!!!!

    Kao što to uvijek biva : Svaka medalja ima dvije strane. Onu koja svijetli i onu koja ne.

    Po svemu sudeći samo HKBS od svih sportskih saveza koje poznajem ima kategorije "vrlo slabo aktivni, status mirovanja" i još ih pribraja ukupnom članstvu. Po meni postoji samo jedna : Klub koji je aktivan i koji izvršava svoje obveze prema Savezu, a to je da se takmiči, izvršava svoje finacijske obveze i sudjeluje u radu Skupštine ( koliko je ono članova bilo prisutno na zadnjoj Skupštini, ako ne brojimo glasove : jedan čovjek - dva kluba = dva glasa **** što je protivno novom Zakonu o sportu ).

    Što mislite da li i drugi sportski savezi imaju ovakvo smiješno rangiranje klubova ??? ( nagradno pitanje za večeru )

    Neću uzimati za primjer NS jer su nogometaši posebna sorta, ali recimo u Rukometnom savezu postoje klubovi koji se takmiče i točka. Pa čak i u najnižim natjecatljskim ligama kao što je Međuopćinska liga Klub mora izaći na takmičenje i izvršiti svoje financijske obveze i prema Županijskom i prema krovnom savezu. Ako to ne radi nema ga i nigdje se ne broji ( nema kategorije "slabo aktivan" ). Klub može biti malen ali ga to ne opravdava i ne daje mu za pravo da ne izvršava svoje obveze.

    Da je takva situacija u HKBS-u brojka bi bila mnogo "tanja".

    Ovako imamo klubove koji da tako kažem stoje samo na papiru i koštaju Savez ( ako ništa drugo redovna pošta ), ali je bitno da ih se broji.

    Da kao što kaže lot HKBS "stvarno" raste i širi se, ali nažalost samo na papiru. Slažem se sa tezom : Bolje jedan na treningu nego jedan na ulici. - ali pitanje je dokle ćemo se povoditi samo time. Činjenica je da smo dosegli jedan nivo ( visok nivo ), ali ga nažalost ne znamo prevazići i izdići se iznad onoga što se naziva prosjek. U prosjeku svaki stanovnik Hrvatske ima auto, ali nažalost ja nemam niti jedan a moj susjed ima dva.

    avatar

    06.07.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • vice

    Ja sam htio ovdje mukte zaradit večeru al nemogu da ga ebeš. Nemogu do 100 i moš ga ebat. Probo sam i nategnut, ali neide, neide.....

    avatar

    06.07.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ (moj) Ante - iskreno se zahvaljujem na trudu. Čini mi se da nam je smjer razmišljanja isti i da tu nema nekog kritizerstva. Da ti budem iskren, osjetljiv sam ja i na kritike, ali se svaki puta savladam jer kritiku shvaćam kao želju moga sugovornika ili suradnika ili prijatelja da se neke stvari poboljšaju. Kritizerstvo me smeta i tu si ne mogu pomoći (a možda i ne želim).

    Trud ti je hvale vrijedan, ali ... ipak si neke stvari propustio, a djelomično sam i ja kriv. Dakle, nisi označio još neke klubove koji su sudjelovali na natjecanjima i to: Marjan 1974 (bivši KK Marijan iz Splita Petra Mijića), Matko Laginja, Zmajevo oko na HP GF, Pipi na HP K1, još je tu nekoliko klubova koji su zapali u teškoće, ali su npr. sudjelovali na našem najvećem turniru pred kraj prošle godine - Croatia Open: Makarska i Slatina (ili Slatinska banka). Nadalje, nekoliko je novih klubova čiji su treneri došli na natjecanja, ali, kažu nemaju ekipu spremnu za borbe, barem ne još 6 mjeseci (Argentin style)

    Svejedno, kada se nadjemo i upoznamo, idemo na večeru. ;-)))

    @ Uh, jebote što nas ima - ova podjela klubova je samo moja kreacija i nema veze s formalnim članstvom u kickboxing savezu. To sam napisao da bih i sebi i čitateljima prikazao kako ja vidim stvari, odnosno kako bih napravio jedan čitljivi pregled. Svaki klub - član u savezu može biti: punopravni član, kandidat za člana ili počasnii član, a članstvo može biti i u mirovanju. To je službeno.

    Ostalo je stvar gledanja na stvari. Što je cilj - da svi klubovi dolaze samo na državna prvenstva (i to u cjelokupnom sastavu!) i da plaćaju članarinu (po mogućnosti višestruko višu) ili je cilj motivirati na bavljenje kickboxingom što veći broj mladih, pa da osnivaju klubove u svojim sredinama, pa da kao članovi nacionalnog saveza počnu u svojim sredinama ostvarivati kakva takva materijalna prava ili pomoć, pa će i doći u savez, pojaviti će se - u početku s jednim, dva, ili čak svih sedam svojih natjecatelja, a kasnije evo ga i na velika vrata.

    I kažeš "Da je takva situacija u HKBS-u brojka bi bila mnogo "tanja".. Da, točno je, bila bi "tanja" - a pitam te kome to koristi, bi li ti bio zadovoljniji da je situacija "tanja"?

    Ipak se slažemo barem u jednoj konstataciji, savez je dostigao jedan visok nivo. A da je to, kako ti kažeš već u sljedećoj rečenici: prosjek - ne slažem se. Nikako. Rezultati i kod kuće i u svijetu, broj medalja, broj kickboxing događanja svakako kickboxing savez i njegove sportaše izdižu daleko iznad prosjeka. Znam što ćeš sada reći - "jebo ti te takve medalje" - ali je te i takve medalje priznala i WAKO svjetska kickboxing federacija, priznao i Hrvatski olimpijski odbor i za njih znatno, znatno povećao prava koja ostvaruju kategorizirani sportaši. Čak je i kickboxing kao jedan od rijetkih neolimpijskih sportova uvršten u odluku Vlade RH o nagrađivanju vrhunskih sportaša. A idemo i dalje, svakim danom u svakom pogledu! ;-)))

    A kada se vidimo, javi se da se upoznamo, pa da zajedno s Antom odemo na večeru. Pozdrav.

    avatar

    06.07.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    uh, jebote što nas ima...

    Ne znam zašto se braniš napadom ? Pa naravno da je svima u interesu da u RH ima što više kickboksača - o tome nema zbora. Ono o čemu govorim i ja i Ante je da su stvari oko broja Klubova i natjecatelja malko prenapuhane.

    Činjenica je da postoje Klubovi samo na papiru za koje nitko živ ne zna kako rade, što rade ili samo koriste naš Savez da dignu neku lovu u svojoj sredini. Kažeš ti : copy ; Što je cilj - da svi klubovi dolaze samo na državna prvenstva (i to u cjelokupnom sastavu!) i da plaćaju članarinu (po mogućnosti višestruko višu) ili je cilj motivirati na bavljenje kickboxingom što veći broj mladih, pa da osnivaju klubove u svojim sredinama, pa da kao članovi nacionalnog saveza počnu u svojim sredinama ostvarivati kakva takva materijalna prava ili pomoć, pa će i doći u savez, pojaviti će se - u početku s jednim, dva, ili čak svih sedam svojih natjecatelja, a kasnije evo ga i na velika vrata.

    To naravno ne bi trebao biti cilj, ali zašto svi ostali sportski savezi inzistiraju upravo na tome a nama je svejedno ( bitno da ga imamo na papiru ). Ili su svi ostali glupi ili smo mi prepametni. Svi sportski savezi inzistiraju na takmičenju i jednostavno na neki način prisiljavaju svoje članove da se uključe u takmičenje, a mi ? Dovoljno je da zatraže članstvo ... evo brate ... a obveze ... neka bitno da ste vi tu na broju.

    Nitko ne osporava naše medalje ( uostalom o tome si na ovom divnom blogu već puno rekao ), ali ako si pošten moraš priznati da te medalje donose članovi ( kako ti kažeš ) velikih klubova. Znači klubovi koji svoje takmičare vode na natjecanja. E o tome ja stalno govorim. Isto tako govorim o tome da bi DP trebalo postati svetinja za svakog kickbosača i svakog kluba koji sebe naziva članom HKBS-a. Kao što bi i naslov državnog prvaka trebao imati veću težinu od pobjednika Kupa Plitvice. Kaže naš tajnik Romeo : za mene državni prvak nije najbolji borac HKBS-a. To je ono sa čime se ja nikako ne mogu pomiriti. Državni prvak mora u tom trenutku biti najbolji borac HKBS-a. I dok god se to ne dogodi dotle stvari neće biti dobro posložene, a mi ćemo i dalje pričati o mnogo "slabo aktivnih" , o klubovima u "statusu mirovanja" , o 120 ( od 7000 članova ) učesnika DP-a u dvije različite discipline itd.

    7 disciplina, 4 uzrasne kategorije : tko kaže da moraš izaći ne sve ??

    Ovo o nagrađivanju - i to su zaradili "veliki" , i to su zaradili klinci ili oni malo stariji koji svakog dana liju krv , znoj i suze širom lijepe naše na treningu ali i na takmičenjima.

    Ovo za večeru ... pristajem ... samo ne znam kako ćemo se upoznati kad si ti inkognito ?? ( ili da gađam )

    Pozdrav i tebi.

    avatar

    06.07.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • nik

    Ova večera blind date je baš zanimljiva, još ako je lot plavuša a uh, jebote što nas ima... crnka, sigurno ćete imati o čemu pričati. :)))

    avatar

    07.07.2007. (06:45)    -   -   -   -  

  • uh, jebote što nas ima...

    uh, jebote što nas ima...

    * za Nika
    Evo pozvan si i ti , pa makar ja platio tu večeru.

    Dobra ti je ova, plavuša i crnka..............

    avatar

    07.07.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  • anoniman

    bla,bla,bla svi dobro znamo koji je klub najbolji

    avatar

    08.07.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • matej truhan

    mi smo mali klub ali s velikim srcem :D. pozdrav lotu od ekipe iz fighter kluba!

    avatar

    08.07.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  • dogo1

    Nakon Pitbullovca najači juniori u tvrde discipline su ovi momci iz croatia zadar. Pozdrav svima.!

    avatar

    09.07.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • ante

    Što je? Čast svakome ali večera izgleda nikome. 100 je ipak preveliki broj.

    avatar

    10.07.2007. (18:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...