Komentari

edenicruz.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mairosu

    Da se nadovezem...JFK je u dolasku kataklizma, memljivi podrum sa belim zidovima i sluzbenice koje vas k'o stoku redjaju po redovima. U odlasku nesto bolji, ali je check-in deo siromasno mali, bukvalno samo check-in deskovi i nista vise, sve je iza security checka (jebo im ja...). No mozda je samo Deltin terminal takav.

    La Guardia mnogo lepsi, mada je konfuzno sto su odlasci i dolasci na istom nivou, ti izlazis sa kapije, ljudi ulaze na istu, malo treba setati da se snadjes al' ono.

    Raleigh-Durham u severnoj Karolini fin mali privatni, nema ni neke guzve preterane, self check-in radi k'o zmaj, radnje na kapijama skroz OK.

    PS. -sama je honorificni sufiks koji se dodaje ljudima koje izuzetno i vrhunski postujes. Npr. Bog je "kami-sama". U principu, to se izbegava za obicne osobe, gde se koristi uniseks -san (deca potpadaju pod -chan i -kun, mada to na razglasu ne bi bas rekli, to je vise za roditelje i prijatelje). -Chan se dodaje i devojkama od milja.

    avatar

    06.07.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • joghurt

    ovo pisem u trenucima u kojima sam trebao gubiti razum i obljubljivati maloljetnice (dobro, barem pokusavati) u velikoj, nazalost umjesto toga lezim u Doha Palace hotelu i chatam s ljudima..probaj Qatar Airways, sjajna firma, pogledao sam Disturbiu, Collateral, 2x Svi vole Raymonda, 2xStazist..kolega pokraj mene je gledao 300 i jos nesto, kroz 6 sati leta nisam prestao jesti, sluzili su neku janjetinu, svako malo prodje ljubazna filipinka i pita jel jos nesto treba, a i dozivio sam ono: "is there a doctor in the plane?" :) stat sto nisam imao rukavice da se javim :)

    avatar

    06.07.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • fress

    i, majstore moj, je li odvratno u toj pustinji? ajde ajde, kad nemas mob'tel valjda ces imat iternet...

    avatar

    06.07.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • joghurt

    odvratno je, imam i mob'tel samo nemam vremena..al budi online navecer pa me vidis online..

    avatar

    07.07.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • magnolia

    pih, kako ne bi čula za hartford, pa baka i dida iz gilmorica žive tamo;)
    a btw, ja sam na LAXu primijetila neka dva tipa koja su u šlapama s pazara i kratkim hlačama šetkali kao da se njih ništa ne tiče, izgledali su kao da ih je netko teleportirao s bačvica. Otišla sam se s njima upoznat, i gle bili su iz Splita;)

    avatar

    09.07.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • ja_sam_pametan

    iskreno mislim da su amerikanci dosta glupi ljudi...ali jebiga zato oni tamo imaju para - glupi su zato što ne znaju šta je prava hrana i takve neke stvari..imaju glup humor ( mislim nismo ni mi ništa bolji od njih)

    avatar

    10.07.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    zanimljiv je tvoj život...:D

    avatar

    18.12.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...