Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • BOLESLAV

    Pod utjecajem sam Mlarmea. Puk mi smrdi. Treba pjevati zatvoreno.

    avatar

    05.07.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Zašto mi se potpleo tipfeler u ispisivanju prezimena velikog pjesnika, oca hermetizma? Osjećam u tome đavolji nokat. Idem nazvat Glavurtića, ako već nije otpeglao u Rovinj laštiti svoje pehare od čista goldena.

    avatar

    05.07.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Pogledaj samo ovog elegantnog gospodina. Kako je samo gord. A već ga odavno nema među nama. Fotografija je zaprav odiozna stvar, ako nije reprezentativna portretna fotka: kad se netko slika da bi ostao za vječnost, OK, ali ovi me usputni snimci užasavaju: memento mori. (Iako je ovaj snimak udešen da izgleda kao spontan, i u tome je njegovo morbidno majstorstvo.)

    avatar

    05.07.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Nemanja, tako me stid, na prvi pogled ne prepoznajem gordog osobenjaka, ali siguran sam da ga znam. Ili ga barem prepoznaje moje unutarnje oko.

    avatar

    05.07.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..vama obojici treba nabiti copri fuoco, da se zna u koliko sati se stvar zavrsava !

    avatar

    05.07.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • Baka

    Vas dvojica ste ko Vrln i Rmbd.

    avatar

    05.07.2007. (20:41)    -   -   -   -  

  • cveba

    N.B. na ovoj su fotografiji morbidni jedino kandelaberi, bez zajebancije : gdi nam je nestal romobil ?

    avatar

    05.07.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Igra je u di-lajtu
    Spermodarak za Nešu:
    1) Identitet - apsolutna jedinost pojedinca
    A: njegova ne-istovjetnost s bilo kojim drugim pojedincem B, C itd. utvrđena najmanje jednom vrlo preciznom operacijom koja pokazuje da je A jedini član neke klase. Rezultat takve operacije često se može izraziti ili glavnim ili rednim brojem.

    A Glavni broj izražava jedinstvenu težinu A u x milijuntih dijelova jednog miligrama. Ništa drugo nema istu težinu (osim utega kojima se važe A).

    B Redni broj (prerušen u glavni broj), primjerice broj zdravstvenog osiguranja, također može jednoznačno identificirati A.*

    ___________________________
    * Praksa poput primogeniture i ultimogeniture dokazuje da je ovaj način identificiranja vrlo star sa stajališta kulturne povijesti. Međutim, značenjski je i jednoaznačan samo ako klasa sadrži više od jednog člana. Primjerice, ako par ima samo jedno dijete, to će dijete biti nasljednik i u sustavu primogeniture, kao "prvorođeno", i u sustavu ultimogeniture, kao "posljednje rođeno".

    avatar

    05.07.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    P.S.
    Gdje nestade pisac skarednih komentara?
    ahahaahaha

    avatar

    05.07.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..u ilegalu, narafski !

    avatar

    05.07.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Coprifuoco: The word comes from Anglo-Norman via Middle English, originally an instruction to cover and damp down the fires before retiring, "couvre feu": a very necessary precaution when cities were filled with wooden houses having thatched roofs. This signal was accomplished with the sounding of a curfew bell, the bell itself being referred to by the term.

    avatar

    06.07.2007. (07:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Pretjerali se. Imao sam jučer, nakon svih ovih populističkopropagandističkih zahvata, pretjeran broj klikova. Bavim se mišlju da obnovim Beatlese. Igra može svirati sve instrumente ili nas naučiti da sviramo barem po jedan. Kizo, bi li ti bio solo-đitrist? Ili bi možda duvao u okarinu? Inhibitor će biti frontman. Ja bih htio svirati bubnjeve: ja u nešto udarati moram (Vrln).

    avatar

    06.07.2007. (07:08)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Morbidna je i ova tamna prezentnost figure na mekom fonu sffumato ulice. Kao da je od neke gušće tvari (to je vrlo različito od gusje tvari) no građevine, a opet, čovjeka više nema; on je iščezao, a taj je nestvarni svijet ostao. I sad bi tak moglo do imendana, ali, idemo na Verlainea.

    avatar

    06.07.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Skarednost mi je dosadila već odavno. Žuđam poezije.

    avatar

    06.07.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...