zamisli već dugo nisam dobila razglednicu iz inozemstva izgleda da nitko ne ide u inozemstvo ili od onuda ne zna poslati razglednicu obožavam zlevku, mislim da je dobra ideja da ju danas spremim pozdrav
05.07.2007. (12:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja mama na takvo što kaže: "Misliti je drek znati", pa sam, vođena tom mudrom misli, uvijek spremna pitati više puta u raznim formulacijama pitanja da ne bude zabune... i uvijek je bude! Posramila si me, jer ne znam kad sam na sebe spiskala s guštom veću svotu novca. A to treba, godi egu, doduše ne i novčaniku, ali nikad ne mogu svi biti sretni izadovoljni! ;)
05.07.2007. (14:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako zlevanka može ispast loše? Sorry, ne mislim ti solit, ja sam to napravila prvi put po sjećanju na okus pojedene zlevanke:))) I odonda sve OK. Al' mi zato kvasna tijesta ne idu ni pod razno:))))))))))))))
05.07.2007. (18:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nedavno sam dobila razglednicu iz Chickaga pa se moj nećak isčuđivao: a koga ti to znaš a da je tamo? hehehhehe... sjajila su meni bacanje love, em mi se razlije jer imam neke široke pore oko usana, em ga sam poližem, pogotovo ak ima neki voćni okus...
05.07.2007. (22:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ako nemas pametnija posla napisi recept za zlevanku :) /nemam predstavu sta je to a deluje mi njami/ i ja sam resila davati pare za skupu ili markiranu kozmetiku. i splati se sto kvalitetom sto komentarima jer je kvalitet zaista neuporediv. ranije sam bila skepticna... pozdravcic.
06.07.2007. (14:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@mandarinica - pa stvarno bi bila sramota da napišem recept za nešto što mi nije uspjelo kak treba :-)))))))) Nema ti tu puno filozofije, dosta gušće tijesto od onog za palačinke, a sastojici isti, dakle baza su mlijeko , jaja, brašno, a onda idu i varijecije na temu (kiselo mlijeko, vrhnje, kukuruzno brašno itd) izlije se u tepsiju i ispeče u pečnici. Ja sam napravila previše mase za tepsiju u kojoj sam pekla (a mama je mislila da ću peći u velikoj tepsiji pa je krivo sugerirala - zato s ei kaže "puno babica , kilavo dete") i zatoje ispalo sapunasto umjesto hrskavo .
06.07.2007. (14:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O.K.
zamisli već dugo nisam dobila razglednicu iz inozemstva izgleda da nitko ne ide u inozemstvo ili od onuda ne zna poslati razglednicu
obožavam zlevku, mislim da je dobra ideja da ju danas spremim
pozdrav
05.07.2007. (12:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
zlevanka je vjerojatno ono što se kod nas zove bazlamača? smjesa malo gušća nego za palačinke? peče se u pećnici, odozgor nešto ili ništa?
trenutno plaćam režije, pa parfumerije zaobilazim :((
a razglednice - ni ja 100 godina nisam ni od koga dobila neku, pa ih bez grižnje savjesti isto tako i ne šaljem više nikome :))
05.07.2007. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@dva - je, to je zlevanka, svugdje se drugačije zove, a ima i raznih varijanti. Mi gore stavljamo kiselo vrhnje negdje u sred pečenja.
05.07.2007. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lorna Doone
Moja mama na takvo što kaže: "Misliti je drek znati", pa sam, vođena tom mudrom misli, uvijek spremna pitati više puta u raznim formulacijama pitanja da ne bude zabune... i uvijek je bude! Posramila si me, jer ne znam kad sam na sebe spiskala s guštom veću svotu novca. A to treba, godi egu, doduše ne i novčaniku, ali nikad ne mogu svi biti sretni izadovoljni! ;)
05.07.2007. (14:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viola (sul palco)
uf,zavidim na sminkici...
i ja bi negdje daleko na godisnji, sto dalje.....
05.07.2007. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Day
Hvala na informacijama. Najbolje se uči na tuđim greškama. Ja sad idem spiskati lovu na frizuru. Idem se šišati. Drastična promjena.
05.07.2007. (15:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
Kako zlevanka može ispast loše? Sorry, ne mislim ti solit, ja sam to napravila prvi put po sjećanju na okus pojedene zlevanke:))) I odonda sve OK. Al' mi zato kvasna tijesta ne idu ni pod razno:))))))))))))))
05.07.2007. (18:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cranberrie
nedavno sam dobila razglednicu iz Chickaga pa se moj nećak isčuđivao: a koga ti to znaš a da je tamo? hehehhehe... sjajila su meni bacanje love, em mi se razlije jer imam neke široke pore oko usana, em ga sam poližem, pogotovo ak ima neki voćni okus...
05.07.2007. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mama sepia
joj, baš si me podsjetila kak već dugo nisam nogom kročila u parfumeriju i ostavila tamo i vremena i novaca. možda je sad pravo vrijeme za poći :))
06.07.2007. (08:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sesrušina
najbolji način da se žena nagradi je čaščenje kozmetikom. Bravo!!!
06.07.2007. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mandarinica
ako nemas pametnija posla napisi recept za zlevanku :) /nemam predstavu sta je to a deluje mi njami/
i ja sam resila davati pare za skupu ili markiranu kozmetiku. i splati se sto kvalitetom sto komentarima jer je kvalitet zaista neuporediv. ranije sam bila skepticna...
pozdravcic.
06.07.2007. (14:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@mandarinica - pa stvarno bi bila sramota da napišem recept za nešto što mi nije uspjelo kak treba :-)))))))) Nema ti tu puno filozofije, dosta gušće tijesto od onog za palačinke, a sastojici isti, dakle baza su mlijeko , jaja, brašno, a onda idu i varijecije na temu (kiselo mlijeko, vrhnje, kukuruzno brašno itd) izlije se u tepsiju i ispeče u pečnici. Ja sam napravila previše mase za tepsiju u kojoj sam pekla (a mama je mislila da ću peći u velikoj tepsiji pa je krivo sugerirala - zato s ei kaže "puno babica , kilavo dete") i zatoje ispalo sapunasto umjesto hrskavo .
06.07.2007. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carla
Ovo su one dražesne, sitne radosti!
07.07.2007. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...