Komentari

dagoberhr.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • između jave i sna

    pusa ;*
    ne stižem ništa...
    baš bih voljela tu kavu ...

    avatar

    06.07.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eh i ja sam htio bit pilot... pa vidiš di me to odvelo. Sad sam zkgf ;)

    avatar

    06.07.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @maslačkica čim riješim probleme na relaciji ZaBa - Erste - Culak nazvat ću te i dogovoriti kad se možemo vidjeti, naravno vikend bi bio savršen :)
    pusa draga maslačkice i tebi :)

    @manga pa bio si, nažalost zbog nerazumijevanja nekih ljudi prekratko što je velika šteta za jednog mladog i perspektivnog čovjeka no ni ovo što sada radiš nije loše jer to pokazuje veličinu i snagu čovjeka da se uhvati u koštac i sa nečime sasvim drugačijime od onoga što je završio školovanjem ili željom ...

    avatar

    06.07.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • fanny

    E - Svinjski se dovatio prave teme, kud si baš to naš'o.
    Ha, ha, već se naviukavam na tvoj šatrovački :)
    Ja sve manje na kompu, od ove moje juniorke nema šanse da se približim, stalno je na msn-u, sa svojima iz razreda. Dopisuje se s četvero - odjednom. A tako brzo piše da je imene prestigla, jedino mi se ponekad čini da će prstima probiti tastaturu :)
    Pozdrav i noćka :)))

    avatar

    07.07.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny pa to je prava tema za ove ljetne dane :)
    vidjeh fanny jer dolaziš u kasne sate kad je Zmaja u krevetu, ma znaš ti djeca brzo uče neke stvari te sad kad tipka za petero će polako shvatiti da lupa po tastaturi te će onda otkrivati kako da tipka tiho no za to joj treba jedan za kojeg će se jako zainteresirati :)
    pozdrav tebi i tvojima :)

    avatar

    07.07.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    Prstima probija tastaturu, rukama lomi kvake, da samo čuješ kako zvuči kad zatvara slavine (sve me srce boli). E, upravo je ovaj čas uletjela, čujem je kak' je drmnula s vratima od dvorišta. Bila je na rođendanu. Vani je danas bilo vruće, a ona na ročkas obukla traperice (!!) i starke s čarapama. Katastrofa, skoro sam se onesvijestila kad sam vidjela. Htjela je obući i dvije majice - jednu na drugu, ali to je bila kap u čaši :)
    Pozdrav i ugodnu ti nedjelju želim :)))

    avatar

    07.07.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny vrijeme je da je uposliš da tu svoju snagu primjeni, recimo na štihaje vrta, okopavanje gredica, kopanje kanala i brzo će splasuti taj višak snage :)))
    nemrem vjerovat a vani temperatura oko 40Âş, dobro poznato je da je vama ženama uvijek hladno :)
    pozdravi tebi i tvojima od mene :)

    avatar

    08.07.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  • fanny

    Nema kod nas vrta, štihanja gredica, samo veliki travnjak :))) No ti to samo misliš. Nakon treninga od dva sata (preko godine), pet puta tjedno, i sad ljeti nakon 3000m plivanja - ujutro i isto toliko navečer, pet puta tjedno, ona još ima viška energije između toga. Kad se sjetim i ja sam bila takova u njenoj dobi, a i danas mi energije ne fali, samo imam bolju koordinaciju pokreta - znam smanjiti stisak kad treba, a ne da na*ebu stvari ni krive ni dužne.
    Lijepu ti, sunčanu nedjelju želim :)

    avatar

    08.07.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • fanny

    Zaboravih - nekad su mladi išli na radne akcije, trošili energiju u korisne svrhe, a danas nam mladi Nijemci dolaze u radne akcije samoinicijativno, uređuju dječja igrališta, jadno...

    avatar

    08.07.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    @fanny vidjeh na slikama i šalih se naravno :)
    znam fanny jer i sam se bavih sportom te danas to malo zanemarih no kad treba otpješačiti na velebit uvijek sam za ...
    fanny prestalo je to postojati jer današnji mladi nemaju želje za takvim nečime osim kafića, znaš bolje da je tako jer nam to ne bi imao tko onda učiniti ...
    pozdravljam Vas sve i uživajte u ovome prekrasnom danu :)

    avatar

    08.07.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    Baš sam se ja našla javiti - ovo za radne akcije - nikad nisam bila na radnoj akciji. Nosko mi nije dao, rekao je da ja onako žgoljava ne bum išla delat', jer on radi za opće dobro i previše. Zato su mu poslije digli spomenik (!!) - za 20 godina rada, od toga je pola bilo bez godišnjeg odmora, po 12 sati dnevno. Dobil je zlatni sat i to onaj kaj mu je zgubil poklopec, pa smo skoro završili u Švicarskoj :))) Sačuvaj me bože entuzijazma.
    Danas smo klopali srneći paprikaš s knedlima od kruha, ja kuhala paprikaš, sestra napravila knedle. Kuhala sam ga jučer do pola jedan u noći. Osjetio se miris do desete kuće u ulici, a susjedove mačke su sjedile ispred vrata.
    Sad idem iskemijat neku laganu večeru, Zmaja i Pajo se kupaju na bazenu (noćno kupanje), meni se nije dalo, sad mi javili da je super i nek mi bude žao. *ebi ga, proš'o voz.
    Noćka :)))

    avatar

    08.07.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    fanny imala si sreće i vjeruj mi bolje da nisi bila jer po pričama to i nije tako interesantno bilo :)
    ništa bolje nije ispalo ni kad je moj otac išao u penziju i za razliku od tvoga on nije dobio vjeruj mi ništa za 40 godina rada ...
    joj fanny daj me zovi na taj ručak već jednom :))) ehhh trebala si ići a sve ostalo je moglo čekati :)
    laku noć tebi i tvojima :)

    avatar

    08.07.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...