,tenar.blog.hr" /> <img src="http://img153.imageshack.us/img153/5448/4215476539kf9ju9.jpg" alt="opis slike" width="270" height="225" border="1" align="right" /> - Tenar - awakening - Blog.hr - komentari na post

Komentari

tenar.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • catwoman

    to su tvoji stresovi, i dobro je da to otpada iz tebe.

    Postoji jedna zgodna priča, potječe iz Indije, a podsjetila me na tu tvoju situaciju ( inače, vrlo čestu kod mnogih ljudi koji brže duhovno napreduju od ostalih ) : Pitao šegrt svog majstora klesara kako bi on iz neke stijene najlakše isklesao slona. A ovaj mu odgovori - "Makni sve ono što nije slon, i dobit ćeš slona. "

    Tako mi moramo bacati te svoje ljušture, ili trule sadržaje, što su u biti - umjetno ( odgojno, društveno ) uvjetovane osobine ... bacati iz sebe sve ono što nam ne odgovara, ne sviđa nam se, osjećamo da nije ispravno ... Ti si na dobrom putu, iako je on izrazito neugodan, ali - to je takva faza i mnogi je moramo nekako pregrmiti. Dobro je tada ne biti u svemu tome sam i znati da se takve / slične faze događaju i drugima ... pa si onda možemo razmijeniti iskustva i lakše se kretati prema pravom Sebi. :)

    avatar

    29.11.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...