Komentari

pianissimo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Dakota

  strah. uznemirenost. samocu neovisno o drugim ljudima. udaljenost. zbunjenost.

  avatar

  05.07.2007. (00:05)    -   -   -   -  

 • I am dead

  Kako mislis sta je najneobicnije u vezi mene?! LoL.......
  Hehehe

  avatar

  05.07.2007. (00:44)    -   -   -   -  

 • Dakota

  po čemu se sebi samoj razlikuješ od svojih prijateljica, po čemu si posebna, po čemu si ti ti, a ne netko drugi? samo reci ako treba još pojasniti.

  avatar

  05.07.2007. (08:08)    -   -   -   -  

 • Dakota

  ne mogu odvojiti misli od osjećaja. misli tvore osjećaj, da li je onda osjećaj dio misli ili posebna cjelina?

  avatar

  05.07.2007. (08:10)    -   -   -   -  

 • ...pebble...

  zanimljivo... zanimljiv blog... koja je svrha? vidim da ima puno savjeta! svida mi se!!!!

  pitanje koje je bilo na mom blogu: sto za tebe znaci free your spirit?
  a odgovor je da neznam. jos uvijek tragam za boljim nacinom kako da oslobodim svoj duh od svih komercijalnih stvari, dogadaja i razmisljanja koja su prisutna u ovom svijetu. ali nekako mi neide bas! kad god kazem free your spirit u glavi mi je slika: slobodno 'letim' sumom u rano proljece, odjevena u bijelo i na barem trenutak zaboravljam sve svoje brige, na trenutak se odvojim od skupih auta, rasizma, rata, sebicnosti i pretvaranja... sve to postoji u nasem svijtu i nikako se nemozemo odvojiti od toga... za mene free your spirit nije samo neka uzreka nego vise kao zelja... zelja da jednom mogu slobodno setati svjetom sa slobodnim duhom. znaci, bez osjecaja zatocenosti, brige, zaljenja, osjecaja da nista ne vrijedim, da bi bilo bolje da me nema jer osijecam da sam rodena sa ciljem da nesto promijenim a nikako mi neide jer sam zarobljena u svijetu koji ne cijeni prave vrijednosti karaktrera...
  hm... da zivotna filozofija se nemoze svesti u nekoliko recenica...
  pozdrav

  avatar

  05.07.2007. (14:07)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Zašto? Može se svesti u jednu riječ, Namjera, Ljubav, Bog, Beskonačnost...ili slog Om, So, Ham...ili znak...ili osjećaj, misao, pogled.
  Osloboditi se komercijalnih stvari dovoljno je da bar na trenutak u danu ili u par dana ili u mjesec dana makneš se fizički od tih stvari ili mentalno kreneš u meditaciju.
  Za biti slobodan u šumi (moć letenja je pitanja neograničenja u Umu, dakle i to je izvedivo) u rano proljeće, odjevena u bijelo trebaš samo sačekati sljedeću godinu, rano proljeće i kupiti eventualno nešto bijelo, ako već nemaš.
  Nije da ti ne ide, većina nema ideju da uopće trebaju nešto promijeniti, niti su toga svjesni, niti osjećaju anksioznost niti dubinsku tugu, niti su svjesne rupe u sebi. A ti jesi? Jedina koja je zaslužna za taj tvoj progres si sama ti. To je tvoja Namjera, tvoj Napor.
  Ne možeš znati da trebaš tražiti i naći promjenu, napredak, ako nemaš suprotnost promjene, odnosno stagnacija ili nazadak. Ili možeš, zavisno od svoje Svijesti.
  Ima točno određen način na koji trebamo živjeti od kojeg zavisi kojom brzinom ćemo napredovati na Putu. Sve što činimo je Istraživanje samih sebe kako bi se iznova vraćali na taj Put i slijedili ga...a On ide u Beskonačnost. Ti nikada nećeš umrijeti i zauvijek ćeš se iznova rađati i zauvijek iznova spoznavati i Biti.
  pozdrav i tebi.

  avatar

  05.07.2007. (22:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...